بچه ها بابا بيخيال بشيد ديگه مشكل سرعت وجود داره بيخود در موردش بحث نكنيد.
در مورد مشضكلات ديگه بياييد بحث كنيم
بچه ها بابا بيخيال بشيد ديگه مشكل سرعت وجود داره بيخود در موردش بحث نكنيد.
در مورد مشضكلات ديگه بياييد بحث كنيم
مال شما خیلی خوبه من آرزو دارم سرعتم 40 بشه من الان 10 روزه سرعتم بالای 30 نیومده امشبم توی بهترین حالت اینجوریه
تازه اگر شما شیلتر نداشته باشی خیلی سرعتت میره بالا
فکر کنم به 50 برسه
dns هم نمی دونم چیه البته ببخشیدا ما بتدی عمل می کنیم
من امشبم صبر کردم تا زمان اکانتم تموم بشه فردا زنگ می زنم پشتیبانی تا اونجاییی که می تونم ................
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
ببخشید
پس مشکل اصلی ما چی باید باشه
شما نفست از جای گرم بلند میشه یه دو روز بیا بشین جای من بعد ازت می پرسم چه احساسی داری
دارم ماهی 22000 تومن پول میدم ولی اندازه 128 هم خدمات نمی گیرم
شاید این پول برای خیلی ها اصلا به حساب نیاد ولی برای من مهمه که پولم کجا خرج میشه اگر کسی دانشجو باشه می فهمه من چی می گم
ماه پیش از من 20600 تومن پول گرفتن به حساب اینکه 3 گیگ به من بدم پریروز رفتم توی حسابم دیدم 2.5 گیگ برام شارژ کردن خودت جای من باشی چه حسی بهت دست میده![]()
Last edited by hessam2006; 02-09-2010 at 01:49.
تمام هم و غم و غصه ی تمام مشترکین ایرانی و مسئولین شرکت ها و مخابراتی و حتی نماینده های مجلس فقط همین سرعته. البته نوع دقدقمون فرق داره
حالا چه طوری از مهمترین مشکل اینترنت دست برداریم؟
خود من که اگه ماه اخر نبود حتما دست از سر این شرکت بر می داشتم.
مشکلات دیگه هم خب هست : مثلا ping فن اوا داغونه. نمیشه اصلا باهاش بازی کرد
یا dns ها مشکل دارن و خیلی از سایت ها can not find server میده
یا ادم های تو شرکت وقتی باهاشون حرف میزنی همیشه تو باغ نیستن. وقتی بهشون میگی چرا شبانه فلان شده میگه : نه، همه چی درسته حتما خطت نویز داره. می گم یعنی همه نویز دارن؟ میگه ما که شکایتی دریافت نکردیم
اینا همش مشکل.
واقعا ادم اونجاش می سوزه که چقدر بدبختیم ما. خصوصا اینکه هیچ جواب درستی بهمون داده نمیشه
شما که توی شرکتین، خب برین یه تحقیقی کنین که چرا شبانه این طوریه؟ و کی درست میشه. (شبانه ها، نه روزانه - اون تقریبا خودتونم گفتین که حل شده)
حالا مشکل این دوستمون که با نمایندگی مشکل داره فرق داره ولی بقیه چی؟
---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که زنگ بزنین شرکت بگین می خوام بیام جزو زیرمجموعه اصلی. یعنی دیگه نمی خوام از نمایندگی سرویس داشته باشم.
اونم باز شبانش داغونه. ولی خب روزانت درست مشه حداقل
سلام افشین جان
بابا من که مشکلم رو گفتم ، فکر کنم شما ندیده بودی که تا حالا جواب ندادی. مشکل راه کلاه برداری جدید شرکت نمایندگی کیانت هست.
پست های خیلی قدیمی تر این تاپیک رو که میخوندم دیدم کاربران دیگه ای هم هستند که کیانت همین بلا رو سرشون آورده .
ببینم ، سرویس 512 ، با حجم 3 گیگ ترافیک و شبانه رایگان (سرعت شبانه اش هم همین 512 باشه نه این که کم بشه) الان توی فن آوا چنده ؟ من برای این سرویس الان توی کیانت دارم 21 هزار تومن میدم ، اگه با فن آوا فرقی نداشته باشه خوب میام از خود فن آوا میگیرم دیگه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا پست های من یکی در میون نیاز به تأیید داره تا منتشر بشه !!!!؟؟؟
من تا اونجایی که فهمیدم نمایندگی و اصلی هیچ فرقی نداره
فقط یه مشت آدم نشستن پول دسته میکنن فقط جیباش فرق میکنه
چون من هر دفعه با پشتیبانی حرف می زنم می گن به ما ربطی نداره مشکل از فن آواست
می گم چرا اکنت منو سرعتشو اوردین پایین میگه دست ما نیست باید با فن آوا صحبت کنید
میگم 3 روز من اینترنتم قطع بوده شما باید 3 روز رو به من بدین میگن به ما ربطی نداره بایدبه فن آوا بگین
دوستان یه خواهشی دارم هر کسی این پست منو یا پست هر کس دیگه ای توی این فروم میبینه از شرکت فن آوا adsl نگیره خواهش می کنم ازتون خودتونو در گیر نکنید چون هیچ کس جوابگو نیست
من خودم 3 نفرو به اسن شرکت معرفی کردم حالا باید جواب این 3 نفرو من بدم
خواهش میکنم از فن آوا adsl نگیرید مخصوصا زیر مجموعه
پس بیایین مشکل من رو ببینید دیگه چه افتضاحیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اگر بخوام بگم خیلی وضعم از شما بدتره که میگم دست رو دلم نزار که خونه
فقط بدون اینم بلا رو 3 الی 4 بار سر من اوردن توی این مدت
دفعه پیش مدت 15 روز اینترنتم قطعی داشت با اینکه وصل می شدم صفحه بالا نمیومد بعد 15 روز می خواستن کارشناس بفرستن می گفتن نویز داره مشکل از ما نیست گفتم آقای محترم من خودم کارشناس هستم من از دم خونه چک کردم تا پای کامپیوتر با کلی دلیل مدرک براش ثایت کردم که مشکل از من نیست بعد کلی معذرت خواسته و رفته پیگیر شده تازه بعد از 2 3 روز زنگ زده البته بگم من توی اون 15 روز هر روز زنگ می زدم ولی ......منو کل شرکت می شناختن طوری شده بود که احوال پرسی هم می کردم بماند که مشکل از خودشون بوده نمی دونم عمق فاجعه متوجه میشید یا نه من از این برنامه ها زیاد داشتم بخوام بگم خیلی هست
این موضوع هم به فن آوا مربوط میشه کارشناس فن آوا بودن
سلام دوست من
من یه عمر توی isp های مختلف دارم میچرخم .
بهترنیش که تجربه کردم همین فن آوا هست . فقط چون قیمت خود فن آوا گرون تر از نمایندگی هاش هست من از نمایندگی میگیرم.
کدوم شرکت رو دیدی که پشتیبانی مرکزیش از کاربران نمایندگی هم پشتیبانی کنه؟
البته درسته بعضی وقت ها بعضی از اپراتور های تازه به دوران رسیده یه خورده منت سر آدم میگذارند . ولی باز هم کار رو راه می اندازند.
من 1 سال توی کرج از نمایندگی پارسی نت سرویس داشتم ، الان هم که اومدم تهران از نمایندگی کیانت دارم . تا به حال قطع نشده اینترنت من . همین الان برات مثال میزنم. توی خیلی از isp های دیگه همین الان که دارم برات مینویسم به دلیل روز ق د س با افت شدید سرعت و کیفیت (از طرف د و ل ت) مواجه هستند . ولی فن آوا نه.
البته امروز فن آوا هم جیمیل رو بسته
نمیدونی شرکت هایی مثل شاتل چه بلایی سر آدم میارند. اگر میدونستی از فن آوا بد نمیگفتی.
افت سرعت داشتم ، ولی به خاطر تخلف نمایندگی بوده نه فن آوا و الان هم دارم اون تخلف رو پیگیری میکنم و منتظر جواب افشین جان به پست های قبلی هستم.
---------------------------------------------------------------------
یک سوال فنی از دوستان متخصص دارم . یک سایت هست (سایت بازه و مشکل شیلتر نداره) وقتی بدون شیلتر شکن بازش میکنم ارور time out میده ولی با شیلتر شکن به راحتی باز میشه . قبلاً این اتفاق افتاد و با دستور ipconfig /flushdns و خاموش کردن مودم برای 10 دقیقه مشکل حل شد .
ولی دیگه این کار جواب نمیده .
کسی میتونه راهنمایی کنه که این مشکل رو برطرف کنم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ، آی پی dns فن آوا رو روی چی باید تنظیم کنم ؟
در ورد مشكلت عزيز گفتم كه نمايندگي مقصر ه بايد از حلقومشون بكشي بيرون
اگرم زورت نميرسه كه تشكر كني و بياي بيرون
سرويس سه گيگ 512 فن اوا الان 19900 تومن هست در بخش سرويس هاي اقتصادي سري p10 رو بهت توصيه ميكنم اگر 512 ميخواي
اگر سرعت برات مهم نيست و قيمت مهمه و دوست داري پولي كه ميديد همون قدر سرويس بگيري سرويس 256 دو گيگ بهت پيشنهاد ميدم يعني p2 بازم خود داني عزيزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)