به نظر من Diamond به دلیل تجربه hTc در ویندوز موبایل.
به نظر من Diamond به دلیل تجربه hTc در ویندوز موبایل.
amsjavan جان امینا و اکسپریا در یک سطح هستند(خیلی سر این 2 بحث شده ولی در یک حد هستند)
این کارایی که میخوای بیشتر پاکت پی سی ها ی جدید انجام میدن.
n97 هم کلآ با ppc ها مقایسه نکن که هیچیش به ppc نمیرسه...
من میگم یکی از اینارو بگیر
x1
omina
htc diamond
htc touch hd
کلآ htc ها خوبآ
g-sensor هم موقعییت گوشی رو نسبت به زمین میسنجه.یعنی گوشیو میچرخونی صفحه هم میچرخه(یکی از کاربرد هاشه)چیز خوبیه ولی اکسپریا نداره !
amsjavan جان این مشخصاتی که شما گفتی همشون گوشی من با بهترین عملکرد رو داره یعنی i900 ,پس با این پلی که میخوای خرج کنی بهترین گوشی همین i900 هستش از نظر من//
G-sensor یه مزیت بسیار خوب هستش که علاوه بر توضیحات دوستمون بازیهای مختلفی هم به واسطه ی اون وجود داره که خیلی جالبن//ضمنا امنیا از نظر کیفیت بازی و بازی کردن هم هیچ کمبودی نداره حداقل من یکی که بیشتر از 50 تا بازی مخصوص امنیا رو روش نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
يه سوال !!
Nvidia apx2500 تو ايران هست ؟ :دي
قيمتش تقريبا چنده ؟
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا چشمات اينجوري شد ؟!!؟!؟!؟ :دي
مگه چي گفتم؟ خب سوال پرسيدم ديگه ! :دي
جونه من دفه ديگه تعجب نكن جواب بده ! :دي
این گوشیه؟کارت گرافیکه؟چیه؟Nvidia apx2500
سلام دوستان عزیز
من میخواستم x1 بخرم و دیدم شما داری
میشه خواهش کنم تمام مشکلاتش رو بگی؟ هنگ و شکستن و باطری و lcd و و ..... اگه داره؟
بعد هم من اگه این گوشی رو بخرم ایا میتونم یه 10 سالی نگه دارم یعنی برای یه ادم معمولی اینقدر عمر میکنه؟
ایا با شرایط من مناسبم هست؟
1 سال دوم دبیرستان
2 روزی 4 ساعت متون انگلیسی e-book و گوش کردن به زبان با هدفون
3 یه جوری نقش کامپیوتر خودم رو ایفا کنه در حد ppc
4 خیلی برنامه روش نصب میکنم و استفاده از وایرلس
5 یه سوال دیگه : این گوشی با مشخصاتش تا چند سال دیگه ویندوز های جدید که میاد رو راحت ساپورت میکنه؟؟؟؟
مثلا تا 2 سال دیگه یعنی ویندوز 7 یا بیشتر
.
.
.
.
.
.
.
.
یه سوال دیگه: ایا میارزه دست دوم سالم تو مایه های 320 بگیرم؟ الان نوش چنده؟ تا 2 ماه دیگه چقدر میاد پایین؟؟؟
ممنون میشوم اگر سریع تر پاسخ دهید .
با تشکر!
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)