تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 342 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم داستان بازی ...

داستان بازی در یک سه گانه اتفاق خواهد افتاد که نوشته شده توسط استیون بیمز-- steven bames--است.

شخصیت اصلی بازی الطیر یا الطائر که در منابع رسمی الطائر ابن الاحد به معنی "پسر یک نفر" نامیده شده بر خلاف پیش نمایش های خود چندان مخوف و کم حرف از آب در نیامد ولی هویت او همچنان مرموز است و جز نام کوچک ، هویت پدر مسیحی و مادر مسلمان و سنش 25 ، اطلاعات مهم دیگری از او در دست نیست. الطائر مانند پرنس فارس حرکات عجیب و ناباورانه ندارد بلکه تمام حرکاتش معقول و واقعی ولی حرفه ای کار شده است.الطائر انگشت حلقه ندارد بلکه به جای ان مهم ترین سلاح بازی یعنی خنجر شخصی او روی دستش جا سازی شده است. (حشاشین برای اثبات وفاداری خود یکی از انگشتان خود را قطع می کردند)ظاهر و لباس او از اولین تریلر تا نسخه ی اصلی بازی تغییر بسیاری کرده که با مراجعه به خبر های قدیمی و عکس ها ، این امر به شهود قابل رویت است. الطائر یکی از حشاشین یا درمانگران اسماعیلی است که اولین گروه تروریستی تاریخ به شمار می روند . موسس این گروه حسن صباح ، رهبر اسماعیلیون در ایران است که در زمان ملکشاه دست به مخالفت با سلطنت زد. تا قبل از 1100 سال پیش هیچ کس به جز سر سپردگان اسماعیلی از مکان فرماندهی مرکزی حشاشین در قزوین امروزی و الموت آگاه نبودند حتی ریچارد شیر دل نیز تا بعد از سومین جنگ صلیبی موفق به یافتن این قلعه نشد .گرچه هم اکنون نیز سفر به این قلعه کار سهلی نیست.

محتوای بازی بسیار فراتر از قرون وسطا را در بر می گیرد . در زمان حال گروهی از باقی مانده ی تمپلار ها با دزدیدن دزموند مایلز یکی از نواده های الطائر (او یک گارسون است که در یک کافه کار می کند) و انجام آزمایش هایی روی او سعی دارند خاطرات و راز های فاش نشده حشاشین را که در سرنوشت جنگ های صلیبی به طور مرموزی تاثیر داشت از DNA دزموند بیرون بکشند. بیشتر صحنه های بازی نیز در همین خاطرات اتفاق می افتد.

محور داستان نسخه ی اول این سه گانه در قرون وسطا (درون خاطرات دزموند) حول ترور 9 تن از سران تمپلار در سال 1191 می گذرد که بعضی از این سران عبارتند از:

Garnier de naplouse = رئیس درمانگاه شوالیه های تمپلار

Ibn jubayr = زمین شناس عرب-اسپانیایی

Meister sibrand = یکی از سران شوالیه ها

William v = دولتدار آموزشی عکا

Robert IV de sable = یکی از سران شوالیه های تمپلار

Merchant tamir = بازرگان تمپلار

و سه تن دیگر که اغلب جانشینانی هستند که صلاح الدین و ریچارد شیر دل در زمان جنگ برای خود انتخاب کرده اند ، هیچ کدام از آن ها لیاقت حکومت و قدرت را نداشته و دست به فساد می زنند . بنابرین الطیر به دستور المعلم یکی از سران حشاشین که مقر اصلی او در روستای مصیاف(در سوریه کنونی) است، این 9 نفر را به قتل می رساند.

بازی آغازی زیبا دارد و در ابتدا شما بعد از یک فرار وارد مصیاف می شوید و پس از مدت ها المعلم را ملاقات می کنید ، تمپلار ها به دهکده حمله می کنند و جلوی درب قلعه منتظر می مانند. المعلم بهترین شاگردان خود را به بالای برج و روی چوبه های مخصوص می فرستد ، شما یکی از آن ها هستید سپس با پرشی باورنکردنی از ارتفاع به درون کپه ای کاه می پرید پس از آن شما تمپلار ها را با آزاد کردن تنه های درخت از بین می برید . بعد از این شما باید اولین ترور خود را انجام دهید ، شما یک درمانگر هستید ؛درمانگر مشکلات جنگ های صلیبی.

با این همه داستان بازی مرموز و مبهم تمام میشود و آن را کاملاً به نسخه های بعدی موکول می کند ....

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من از سیو گیم استفاده کردم مشکلم حل شد ولی یک چیزی .. من چطرو میتونم از اخرین Check Point خودم گیم رو لود کنم ؟ هی باید یا بیام اول مرحله ...
    ;sd kdsj ;l; ;ki ?
    کسی نیست کمک کنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام
    من از سیو گیم استفاده کردم مشکلم حل شد ولی یک چیزی .. من چطرو میتونم از اخرین Check Point خودم گیم رو لود کنم ؟ هی باید یا بیام اول مرحله ...
    فکر نکنم بشه . چون منم میخواستم این کار رو بکنم ولی پیداش نکردم .

داره خودمونی میشه khosro-parviz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریاییان

پيش فرض

سوال داشتم دوستان کارت من 8800 جی تی اس هست ولی وقتی در ویستا نصبش می کنم موقعی که می خوام اجراش کنم ارور دایرتکس می ده.
    کسی راه حلی داره؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سوال داشتم دوستان کارت من 8800 جی تی اس هست ولی وقتی در ویستا نصبش می کنم موقعی که می خوام اجراش کنم ارور دایرتکس می ده.
    کسی راه حلی داره؟
    دایرکت ایکس 10 رو نصب کردی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کسی راه حلی داره؟
    شما بايد Direcx9 را آخرين ورژنش را نصب كني تا بازي اجرا بشه

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من این بازی رو نصب کردم , توی بازی شخصیت ها که حرف می زنند صدای حرفشون نمیاد , یعنی تمام صداهای بازی (موسیقی , افکت ها ...) کار می کنند به جز صدای شخصیت ها , تو تنظیمات خود بازی هم (option) رفتم کمکی نکرد , در ضمن دی وی دی هم سالمه چون با همون دی وی دی خونه ی یکی دیگه با صدا اجرا کرد.
    حالا میشه کمکم کنید؟
    شما رو xp این مشکل رو داری درسته؟
    برای رفع این مشکل در منوی استارت و در قسمت run باید متن dxdiag رو تایپ و اجرا کنید بلافاصله یه پیغام براتون ظاهر میشه که شما باید yes رو کلیک کنید در پنجره باز شده در سربرگ sound برید و در اونجا یه level به اسم hardwaresound هستش که تا آخر جلو کشیده شده و شما اونو باید روی قسمت دومی از سمت چپ قرار بدید .
    مشکلتون حل خواهد شد.

داره خودمونی میشه khosro-parviz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریاییان

پيش فرض

بله دایرتکس رو نصب کردم. من می خوام رو ویستا آیکونی رو که نوشته اجرا با دایرتکس 10 اجرا کنم. کسی که رو ویستا اجراش کرده با دایرتکس 10 لطف کنه بگه دایرتکس رو از کجا گرفته؟ تا من هم همونو دانلود کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

شما رو xp این مشکل رو داری درسته؟
    برای رفع این مشکل در منوی استارت و در قسمت run باید متن dxdiag رو تایپ و اجرا کنید بلافاصله یه پیغام براتون ظاهر میشه که شما باید yes رو کلیک کنید در پنجره باز شده در سربرگ sound برید و در اونجا یه level به اسم hardwaresound هستش که تا آخر جلو کشیده شده و شما اونو باید روی قسمت دومی از سمت چپ قرار بدید .
    مشکلتون حل خواهد شد.
    ببخشید میشه بگی این منو توی ویستا کجا هست ؟
    آخه منو های ویستا توی DirectX Diagnostic خیلی کم شده .
    منو های Sound شده 2 تا !

بله دایرتکس رو نصب کردم. من می خوام رو ویستا آیکونی رو که نوشته اجرا با دایرتکس 10 اجرا کنم. کسی که رو ویستا اجراش کرده با دایرتکس 10 لطف کنه بگه دایرتکس رو از کجا گرفته؟ تا من هم همونو دانلود کنم.
    دوست عزیز من روی ویستا اجرا کردم ولی با DierctX خود ویندوز ! یعنی هیچی شو آپدیت هم نکردم .
    مشکل شما هم خیلی عجیبه . اونم با این کارت گرافیک .
    Last edited by Oracle_Eldorado; 31-03-2008 at 11:40.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما بايد Direcx9 را آخرين ورژنش را نصب كني تا بازي اجرا بشه
    DX10 خودش نصب شده و نیازی به 9 نیست ...
    دایرکت ایکس 10 رو نصب کردی؟
    با ویندوز نصب میشه ...

دوست عزیز فایلی رو که یک نامی مثل dx_.... داره رو بگید تا براتون بذاریم .. اونو کپی کنید درست میشه معمولا ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •