[IMG]http://www.vortez.co.uk/contentteller.php?ct=content&action=file&id=10[/IMG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[IMG]http://www.vortez.co.uk/contentteller.php?ct=content&action=file&id=10[/IMG
اونوقت با 25 تومن چند گيگ ميشه خريد
تست فلش جدید من واقعا سرعتش عالیه
16 گیگ
Memonex Race Turbo
Read : 35
Write : 25
![]()
میشه یه تست با HDTune Pro از این فلش بگیری ؟
مرسی
سلام
من می خوام فلش 16g تا 40000t بخریم چی پیشنهاد می کنید
من فلش tdkدیدم37000tسرعت بالا هم بود خوبه؟؟
از کجا میشه فهمید سرعت بلا هست یا نه؟؟؟روی جلدش نوشته یا نه؟؟ساخت چین با تایوان چی فرقی داره
سلام
من تومیدان ولیعصروچهارراه ولیعصر گشتم پیدا نکردم
کجا این600highرا می فروشند
اخر مجبور شدم سریv70را بخرمالبته16gرا
شما يك لطفي كن تو سايت دريا شماره نماينده هاش هست . زنگ بزن از نظر قيمت هماهنگ كن![]()
سلام به دوستان و اساتيد اين بخش. اساتيد من يه فلش 32 دارم نميدونم از چه ماركيه و هيچيم روي خود فلش نوشته نشده سرعتش خوبه ولي يه مشكل كوچيك داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه فايلي رو بصورت پوشه بريزم بعد از اتصال دوباره به كامپيوتر اون فايل نيست!!!!!!!!!
ولي اگه همون فايل رو بدون پوشه بريزم گم نميشه!
بعبارت ديگه مجبورم واسه اينكه اطلاعاتمو داشته باشم همه رو بدون تفكيك با فولدر بريزم
حالا ميخوام بدونم راهي هست كه فلشم درست بشه
با تشكر از همه اساتيد
با این برنامه یکبار فرمتش کن
HP USB Disk Storage Format Tools
سلام
لطفا کمک کنید
بنده یه فلش 8 گیگ kingmax داشتم.دیروز اعضای خانواده زدن به ----- و تقریبا تو همون زمان ----- رو خاموش کردن.
تا قبل از اون فلش بدون مشکل کار می کرد. اما بعد از این مورد ، الان وقتی فلش رو به کامپیوتر میزنم درایوش تو my computer ظاهر نمیشه.
یعنی در حد یک ثانیه یا کمتر یه لحظه میاد تو مای کامپیوتر و بعدش میره.
اون پایین هم پشت سر هم فلش رو میشناسه usb kingmax بعدش دوباره لیست خالی میشه.لیست safely remove رو میگم
چراغش هم بعضی وقتا چشمک میزند.
خواهشا راهنمایی کنید.امیدی هست من بتونم دوباره از فلش استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)