سلام
من می خوای توی اکسل برای سلول های یک ستون از جدولی چند مقدار مشخص تعیین کنم. که به صورت منوی کشویی باز بشه و قابل انتخاب باشه.
چیکار باید بکنم؟
آفیسم 2007 هست . اگر هم توی 2003 رو گفتین خودم توی 2007 پیداش می کنم.
سلام
من می خوای توی اکسل برای سلول های یک ستون از جدولی چند مقدار مشخص تعیین کنم. که به صورت منوی کشویی باز بشه و قابل انتخاب باشه.
چیکار باید بکنم؟
آفیسم 2007 هست . اگر هم توی 2003 رو گفتین خودم توی 2007 پیداش می کنم.
سلام چه طوری می شه نمودار مستطیلی رو با استفاده از اکسل کشید(مثلا ستون فراوانی مطلق و محور پایین بازه ی دسته ها باشه ، برای نشون دادن داده های آماری)
با استفاده از نمودار هایی که داره رسمش می کنم اما خودش محور xها رو 1و2و... قرار می ده اگه بشه اعداد رو هم تغییر داد درست می شه.
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شما براي اينكار كافيه از سربرگ Data گزينه Data validation رو انتخاب كنيد و از اونجا گزينه List رو بزنيد و آدرس خانه هاي متواليي كه قراره به عنوان ليست در اختيار شما قرار بگيرن (بصورت كشويي) رو بديد
دوستان لطفا يه منبع در رابطه با رسم نمودار معرفي كنيد جهت آموزش
با تشكر
سلام
دوستان من یه مشکل دارم یه فایل که توش یه سری جدول بود و متعلق به excel 2003 دارم اما حالا که office 2007 نصب کردم این فایل اجرا نمی شه یعنی اولش بازش می کنه همه چی هم توش هست اما برنامه اتوماتیک می بنده و می گه برنامه در اجرا کردن فایل مشکل داره کل برناکه بسته میشه اگه میشه یه کمکی بکنید ممنون
سلام
يه نمونه از فايلتون رو بذاريد
با سلام به دوستان عزيز
من بدنبال كدي هستم كه به در open worksheet بنويسم و بطور خودكار كد زير
Tools> Options> Security> Macro Secuity: Settings> Low> OK> OK
روي low تنظيم شود لطفا راهنمايي كنيد .
با تشكر : وجداني 09177682577
آیا میشه در اکسل (2003 یا 2007) بعضی از سلولها را طوری تعریف کرد که با کلیک بر روی آن عدد یا حرف خاصی نوشته شود؟؟
مثلا با کلیک بر روی یک سلول خاص عدد 9 در آن بصورت خودکار نوشته شود؟؟
منتظر راهنمایی تان هستم
موفق باشید
با سلام
ايا راهي است كه اعداد مثلا يك تا 100كه در يك ستون نوشته شده اند ود ر چند صفحه نمايش داده مي شوند را كنار هم در يك صفحه وستونهاي كنار هم مثلا از 1تا20و 20تا40 و....نوشت ؟با تشكر
سلام دوست عزيز
يه نمونه از فيلتون رو بذاريد تا چك كنم كه نمودار ها چطور كشيده شده اند
اون موقع ميشه اين كارو كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)