من بدونم که ايا مشکل پايين بودن از کارت گرافيکمه يا جاي ديگه اگه مشکل از کارت گرفيکمه يک کارت گرافيک خوب بين 60 تا 110 به من پيشنهاد بديد
سيتمم:
گرافيک nvidia geforce4 mx 4000
minboard: shuttle inc mv43v
cpu: intel<r> celeron<r> cpu 2.00ghz
ram:512
من بدونم که ايا مشکل پايين بودن از کارت گرافيکمه يا جاي ديگه اگه مشکل از کارت گرفيکمه يک کارت گرافيک خوب بين 60 تا 110 به من پيشنهاد بديد
سيتمم:
گرافيک nvidia geforce4 mx 4000
minboard: shuttle inc mv43v
cpu: intel<r> celeron<r> cpu 2.00ghz
ram:512
سلام دوستان من يه سوال داشتم
اول اينكه چون تو شهر مون نتونستم كارت گرافيكي رو كه ميخواستم پيدا كنم و هيچ فروشگاهي هم درخواست سفارش منو قبول نكرد تصميم گرفتم يه كارت گرافيك از اين سايت خريداري كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ايا اين فروشگاه معتبر هست و من با اطمينان خاطر سفارش بدم يا نه بهتره از جاي ديگه اي خريد كنم
و اما موضوع دوم به نظر شما كدوم كارت بهتره (چون مادر برد من فقط از گرافيكهاي agp پشتيباني ميكنه اين دوتا بهترين كارتهايي بودن كه پيدا كردم ) و اگه كارت بهتري رو صلاح دونستيد به من معرفي كنيد متشكرم مادر برد من asus p5p800هستش
اينم دو تا كارت گرافيكي كه در نظر دارم
graphics card N 7600 GS SILENT HTD 256M كارت گرافيك ايسوس 256 مگا بايت
و
graphics card N 7600 GS HTD 256M كارت گرافيك ايسوس 256 مگا بايت
ممنون ميشم
کارت گرافیک زیر چطور است ایا خوبه و پرطرفدار هست(لطفا سریعا جواب بدید چون همین بعدار ظهر میخوام گرافیکمو عوض کنم):
8600gt256mb مدلxfx از نوع gddr3
Last edited by altair; 26-12-2007 at 13:44.
8600GTS begir
نگار خانوم همون کارت دومی رو بگیر که فن داره .سایلنت نگیر
کارت خوبیه نسبت به قیمتش
بگیر
شما یه کارت Agp میخوای. ولی اشتباه میکنی پولتو بیشتر کن ارتقا کلی بده.
اگه میخوای کارت بگیری یه انویدیا 6200 بگیر
یه سوال کارت گرافیک DِDr4 هست؟؟میخواد بیاد اصلا؟؟یا اومده؟؟
ATi Radeon HD 3870 از چیپهای مموری GDDR4 استفاده می کند ولی nVIDIA هنوز از حافظه های GDDR4 استفاده نکرده...
این کارتی که گفتی قویتره یا Geforce 8800 GT 512MB ...؟؟؟؟
Geforce 8800 GT 512MB کمی نسبت به این کارت قوی تر است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)