تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 312 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

آقایون من منتظر جوابم چون کارتم تموم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به یاسمین متین عزیز تا جایی که من خوندم وقت برونفکنی زمانی است که بین ضربان قلب و تنفس شما یک هماهنگی بوجود می یاد اون لحظه حالت جدایی اتفاق می افته خب حالا اگه بطور عمدی باعث شیم که ضربان قلب بهم بخوره یا تنظیم تنفس تغییر کنه بالطبع در کار برونفکنی تداخل ایجاد خواهیم کرد این موقعی که هیجان زده می شیم هم اتفاق می افته چون در اون موقع هم ضربان قلب و تنفس از حالت تعادلش خارج میشه و اگه مقداری هم از جسم خارج شده باشیم سریع به بدن بر می گردیم.
    یاسمین جان اگه ممکنه درباره روش برونفکنی تون بنویسید.
    =========
    فرهاد جان من شنیده بودم که وقت هیپنوتیزم گاهی اوقات بیماریهای روحی خودشون را نشون می دند و به صورت شکهای شدید تکونهای زیاد و.... خودشون را نشون می دند که اگه ما خودمون را کنترل نکنیم و از این حالتی که برای شخص هیپنوتیزم شده بوجود اومده دستپاچه بشیم سریع این اضطراب ما به اون انتقال پیدا می کنه و وضع بدتر میشه شاید این نفرت یا عشق علت چند برابر شدنش همین بروز کردنش هست که قبلا بصورت مخفی در ما قرار گرفته . در ضمن در این حالت باید با خونسردی اروماروم شخص خواب را از حالت خواب به بیداری نزدیک کنیم . و فکر کنم این حالت برای وقت خودهیپنوتیزمی هم اتفاق بیوفته خیلی وقت پیش خوندم درست یادم نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

عید غدیر بر همه مبارک باشه

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان خوبم
    عيد همتون مبارك
    فرهاد جان در حال هيبنوتيزم انسان تا تلقين نكنه هيج اتفاق نمي افته و اين غير ممكنه كه خود بخود احساس تنفر يا علاقه به شخصي جند برابر بشه البته تلقين بخود كه چنين چيزي ممكنه حقيقت داشته باشه هم مو ثره
    احساس سبكي و يا سنكيني دو تا از مهمترين حالاتيه كه در هيبنوتيزم به انسان دست ميده براساس استعداد شخص ممكنه فقط سبكي يا سنگيني و يا هر دو حالت را تجربه كنه شما در هر حالتي كه بهتر احساس ميكني رو تقويت كن

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

آقایون zolgharnein وm_s20 ممنون که راهنمایم کردید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

روزی پیامبر گرامی اسلام از خداوند درخواست کردند که اجازه دهید در قیامت به حساب امتم خودم رسیدگی کنم تا پیش دوستانشان شرمنده نشوند اما خداوند فرمودند نه خودم به اعمالشان رسیدگی میکنم تا پیش تو هم شرمنده نشوند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض سلام خدمت همه عزیزان که مرا راهنمایی میکنن

ببخشید آقایون اگه اومدید جوابمو بدید
    میشه توضیح دهید وممکنه تو خلسه اون چیزی رو که میخوای تلقین کنی واز قبل آماده کردی یادت بره یا طریقه بازگشت به حالت عادی یادت بره؟ کلا در مورد خلسه هیپنوتیزمی توضیح میخوام
    با تشکر فراوان
    Last edited by farhad1390; 10-01-2007 at 17:12.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض سلام خدمت همه عزیزان که مرا راهنمایی میکنن

حالت سومنامبول چه جوریاست میشه توضیح دهید کسی این حالتو تجربه کرده شما چی؟؟zolgharnein وm_s20 وبقیه دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    نایت مار و مرسدس مگر قرار نبود تمرین دست جمعی بزارین پس چی شد ؟
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

ببخشید آقایون اگه اومدید جوابمو بدید
    میشه توضیح دهید وممکنه تو خلسه اون چیزی رو که میخوای تلقین کنی واز قبل آماده کردی یادت بره یا طریقه بازگشت به حالت عادی یادت بره؟ کلا در مورد خلسه هیپنوتیزمی توضیح میخوام
    با تشکر فراوان

====================
    سلام دوست عزیز منظورتون را از خلسه هیپنوتیزمی نمی فهمم اما می دونم اول باید به خلسه برسید و بعد شروع کنید به تلقین کردن در اپمورد اینکه دارید به خواب هیپنوتیزمی وارد می شید . یه چیز دیگه اینکه تا جایی که من فهمیدم تلقینات چیزی نیست که یادتون بره چون در اون حالت اگاهی شما از دست نرفته مگه اینکه درحالت هیپنوتیزم شدن به خواب برید خوندم که اگه خوابتون ببره اشکالی رخ نمی ده خب یه چیزه دیگه اینکه شما قبل از شروع تلقینات یک کلمه رمز بذارید که بعد از گفتنش از خواب بیدار بشید در ضمن می تونید اینا به خودتون تلقین کنید که هر کس دیگه ای هم این کلمه را گفت من از خواب بیدار میشم و به اعظای خونوادتون بگید که اگه زمان طولانی شد صداتون بزنند با همون کلمه البته به شما توصیه می کنم که ممکنه استعداد شما در رسیدن به خودهیپنوتیزمی کامل خیلی بالا باشه و ممکنه که در اون حالت اتفاقاتی بیوفته که امادگیشا نداشته باشید پس اول اطلاعاتتون را تا می تونید زیاد کنید وقتی به حد اخر خواب می رسید اگه به خودتون بگید من به گفتن فلان کلمه مثلا دستم توی هوا قرار میگیره همین اتفاق میوفته حتی در اون حالت وقتی تلقین کنید که بدن مثالی شکاداره جدا می شه هم همین طور خواهد شد و البته ممکنه بعد از خروج موجوداتی را ببینید که جهت اذیت کردن شما و ترسوندنتون اقدام کنند پس اول ایمانتو را زیاد کنید و فراموش نکنید انسان خلیفه الله و برترین مخلوفات است اگه ایمان بالایی داشته باشید می تونید به همه چیز غلبه کنید امیدوارم نترسونده باشمتون خب به هرحال بدن دوم دنیای دیگه ای هست و شما کاملا نا اشنا با اون و میشه گفت دنیای انرژی و اونا هم که انرژی هستند پس..................
    ==========

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •