تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 176 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 1760

نام تاپيک: Call of Duty 4: Modern Warfare

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

دوستان پس این پچ 1.4 هیچ تاثیری روی حالت single player نداره؟

دوست عزیز!به طور کلی پچ های cod 4 برای رفع مشکلات گرافیکی است ولی مثلا امکان داره یه سری از مسایل هم در این پچ ها برطرف شود.به طور مثال در پچ 1.9 که جدیدترین پچ هست مشکلاتی از قبیل helicopter در حالت مولتی پلیر حل میشه!(هلیکوپتر با هوش تر می شه و دیگه از این ور مپ هم شلیک میکنه .براحتی با rpg از بین نمیره بدلیل اینکه مدام تغییر مسیر میده)
    یا مثلا گیر mp44 رفع شده(موقع خشاب عوض کردن یه گیر کوچیک داره)
    یا airstrike به صورت خطی دیده میشه(زمان دستور شلیک، نقطه ای که نشان دهنده مکان شلیک هست رو تبدیل به یه خط کردند.مثل این _____-----______)

سلام دوستان
    من ميدوم اين تاپيك موضوع اين نيست كه مشكلات رو توش مطرح كني
    اما كلافه هر چي ميگردم دنبال تاپيكش پيدا نميكنم
    من dvdبازي رو از شركپرديس گيم تهيه كردم وميگه بايد صبر كني تا صفحه سيا بره هر چي ما صبر ميكنيم تا صفحه سيا بره اما نميره
    فضاي 8 Gbبراش گذاشتيم اما نصب نميشه
    لطفا راهنماي نصب رو بگيد و اصلا بايد چند گيگ فضا بهش بدي
    ممنمون ميشم
    دو تا دلیل داره:
    1. دی وی دی که خریدی اطلاعات توش خرابه!
    2. بعضی اوقات برای نصب بازی باید 1/3 برابر بیشتر از حجم مورد نظر برای نصب بیشتر خالی کنی تا نصب بشه.

دوستان تا حالا کسی تونسته از کدهای قسمت console mode استفاده بکنه؟
    تا اونجایی که توی سایتهای دیگه دیدم قسمت کنسول برای وارد کردن کدهای بازی و فعال کردن رمزهای بازی به کار میره.
    من یه چندتا از کدهایی رو که گفته بودن امتحان کردم کار نکرد.تا حالا کسی تونسته از اون کدها استفاده بکنه؟اگر تونسته ممنون میشم بگه چه جوری.

Cheat Codes (DEMO VERSION)
    Enable the console from the game's in-game options.
    Hit the tilde key (~) to drop the dev-console.
    Type seta thereisacow "1337" and then press ENTER.
    Type spdevmap bog_a and then press ENTER.
    This will start the demo with cheats enabled.
    When playing, drop down the dev-console and enter
    the following codes and hit ENTER to activate or toggle them.Cheat Codes (COMPLETE VERSION)
    Same as above but after you load up the spdevmap bog_a exit out and load the level you are currently at, or a new game.
    You can not select "resume" and have the cheats function you can however select the map/act you want to start at with the cheats enabled.

Cheat Effect give all Access All Weapons god God Mode noclip No Clipping Mode notarget Enemies Ignore You give ammo Full Ammo jump_height # Adjust Gravity Default = 39 timescale # Adjust Time Default = 1.00 cg_LaserForceOn 1 Add Laser Sights to ALL Weapons demigod God mode but screen still shakes ufo Same as noclip? r_fullbright Easier to see things cg_drawGun Removes Your Gun cg_fov Zoom with any Gun player_sprintSpeedScale Set player's sprint speed kill Kill player cg_laserlight 1 To draw the light emitted from the laser take ammo Removes your ammo take all Removes all your guns and health

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

zhangoler ميتونستي همه پستات رو به يكي تبديل كني كه تاپيك شلوغ نشه و تعداد پست ها بزنه بالا .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

نمی تونستم که پست ها رو یکی کنم بدلیل متفاوت بودن موضوع ها!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

براي خودت هم گفتم اينجوري پست بزني چون پستت ميره بالا بعضي بكس حساسن اينه من گير ميدن :d

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

وقتی به صورت multiplayer بازی می کنی ...اگر بخای کامپیوتر bots اضافه بشه به بازی باید چی کار کنی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان آخر بازی (از خودی ها) کی میمیره کی زنده میمونه؟capitan price هم میمیره؟ سمت چپ اون یارو که روس بود داشت به یکی شوک میداد بعد میبینه بینتیجه ست با مشت میزنه رو شکمش اون cpt price بود؟
    دلم برای sergeant grigs سوخت بچه باحالی بود... ! دی:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

دوستان آخر بازی (از خودی ها) کی میمیره کی زنده میمونه؟capitan price هم میمیره؟ سمت چپ اون یارو که روس بود داشت به یکی شوک میداد بعد میبینه بینتیجه ست با مشت میزنه رو شکمش اون cpt price بود؟
    دلم برای sergeant grigs سوخت بچه باحالی بود... ! دی:
    حسابی با داستان همراه شدیا. برعکس من تمومش کردم اما شناختی از شخصیت ها پیدا نکردم. نسبت به شماره های قبل تقریبا زمان بازی نصف بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حسابی با داستان همراه شدیا. برعکس من تمومش کردم اما شناختی از شخصیت ها پیدا نکردم. نسبت به شماره های قبل تقریبا زمان بازی نصف بود.
    من وقتی یه بازی رو بازی میکنم تا داستان هر مرحله کامل نفهمم بازی از گلوم پایین نمیره. ینی بهم نمیچسبه.
    آره خیلی کوتاه بود... از ساعت 12 شب نشستم پاش تا ساعت 8 صبح که تمومش کردم چشم از بازی بر نداشتم خیلی چیزه توپی بود.
    به جاش رو کیفیت کار کردن.(کار خوبی کردن دی: )
    مثلاً نسخه ی 2 مرحله ی battle of Caen بخش یکی مونده به آخر یا آخرش اعصاب آدم خورد میشه یکی یکی باید خونه ها رو capture کنی.همه ش هم تکراری .اونم به تعداد زیاد. مرحله ی Silo ش هم همین طور.
    من دی وی دی رامم مشکل داشت وقتی ردیف شد بلافاصله بازی رو install کردم. 5 هم که تو راهه. ظاهراً(اینطور که از عکسهاش معلومه) بیشتر کارای کماندویی و چند نفری و با تفنگای صداخفه کن دار باید انجام بدی تا با machingun ول دادن و ...
    دقت کردین cpt. price هم تو 1.4 بود هم 2 و هم 4 !!! (1 رو یادم نیست ولی فکر نکنم بوده باشه) قیافه ش هم دقیقاً همینوری بود
    ولی تو 4 تریپش خشن تر شده.
    راستی کسی میدونه این gaz درجه ش چی بود؟ (راهنمایی! : رو بازوش رو نگاه کنین میفهمین)

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamebazi.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    azerbaycan

پيش فرض

آقا من می خواستم بدونم این اسکینهای اسلحه بازی رو به کجا باید بریزم
    حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

من وقتی یه بازی رو بازی میکنم تا داستان هر مرحله کامل نفهمم بازی از گلوم پایین نمیره. ینی بهم نمیچسبه.
    آره خیلی کوتاه بود... از ساعت 12 شب نشستم پاش تا ساعت 8 صبح که تمومش کردم چشم از بازی بر نداشتم خیلی چیزه توپی بود.
    به جاش رو کیفیت کار کردن.(کار خوبی کردن دی: )
    مثلاً نسخه ی 2 مرحله ی battle of Caen بخش یکی مونده به آخر یا آخرش اعصاب آدم خورد میشه یکی یکی باید خونه ها رو capture کنی.همه ش هم تکراری .اونم به تعداد زیاد. مرحله ی Silo ش هم همین طور.
    من دی وی دی رامم مشکل داشت وقتی ردیف شد بلافاصله بازی رو install کردم. 5 هم که تو راهه. ظاهراً(اینطور که از عکسهاش معلومه) بیشتر کارای کماندویی و چند نفری و با تفنگای صداخفه کن دار باید انجام بدی تا با machingun ول دادن و ...
    دقت کردین cpt. price هم تو 1.4 بود هم 2 و هم 4 !!! (1 رو یادم نیست ولی فکر نکنم بوده باشه) قیافه ش هم دقیقاً همینوری بود
    ولی تو 4 تریپش خشن تر شده.
    راستی کسی میدونه این gaz درجه ش چی بود؟ (راهنمایی! : رو بازوش رو نگاه کنین میفهمین)
    من هم اگر داستان جالب باشه یا بازی برام مهم باشه حتما با دقت بازی می کنم و با بازی زندگی می کنم.

اما فکر نکنم توی سری Call Of Duty داستان زیاد مهم باشه. تاکید روی Game Play و لذت بردن از نبردهاست.

...

کارایی کماندویی و ساکت رو واقعا دوست دارم اما به نظرم بهتره Call Of Duty توی سبک خودش یعنی نبردهای شلوغ و هیجانی بمونه.

آخه بازی های عالی توی سبک کماندویی و مخفی کاری زیاد داریم. نمونه اش هیتمن و متال گر و اسپلینتر سل.

اما در سبک فعلی Call Of Duty بازی عالی پیدا نمیشه. MOH هم کمی پایینتره. همیشه باید منتظر شماره جدیدCOD برای این سبک بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •