تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 1404 اولاول ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اقا مازیار در مورد انداختن psp به من شما خودت حساب کن کسی که استاندارد میخره 220 بعد 50 تومن پول رم میده و لوازم دیگه میشه 270 البته حدودا بعد شما میگی به من انداختن ؟
    در مورد restore که گفتم این اتفاق هم برای خودم و هم برای دوستم اتفاق افتاد و با restore درست شد یکی دیگه هم میشناسم که بازی GRAW2 رو اجرا نمیکرد صفحه سیاه میشد در حالی که psp هنگ نبود بعد با یه restore درست شد پس میشه گفت به احتمال زیاد مشکل با یه restore درست میشه البته نه همیشه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کسی برنامه irshell 3.6 رو نصب کرده چطوری باید نصبش کنم همچنین کاربرد این برنامه چی هست؟
    راستی بازی god of war :chains of olympus دوم اسفند میاد
    راستی من یه رو 4 گیگ sandisk قیمت کردم 47 تومن نظرتون چیه؟
    Last edited by ali_ranger22; 29-09-2007 at 14:39.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه نكته مدل اسليم فريم ور هك شدش موجوده همون 3.71 ولي پايدار نيست (فاقد هسته 1.5 دارك الكسه) احتمال بريك شدنش بسيار بالاست حتي با انجام كار هاي معمولي مثل بازي كردن ممكنه بريك بشه و دائم هم هنگ مي كنه ارور مي ده حتي تو خود سايت دارك الكس كه با ام 33 يكي شدن از اين ورژن به عنوان بتا ياد كردن! از ما گفتن اگه مي خواين Psp بخريد اونم اسليم يكم صبر كنيد .... يه پيشنهاد كاملا دوستانه خواه پند بگير خواه ملال !
    من اين پنج شنبه ميخام برم بخرم . پس با اين احوال ميگي اسليم نگيرم . اصلا همون معمولي رو بگيرم چطوره ؟ مشكل كه ندارن ديگه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا مازیار در مورد انداختن psp به من شما خودت حساب کن کسی که استاندارد میخره 220 بعد 50 تومن پول رم میده و لوازم دیگه میشه 270 البته حدودا بعد شما میگی به من انداختن ؟
    در مورد restore که گفتم این اتفاق هم برای خودم و هم برای دوستم اتفاق افتاد و با restore درست شد یکی دیگه هم میشناسم که بازی GRAW2 رو اجرا نمیکرد صفحه سیاه میشد در حالی که psp هنگ نبود بعد با یه restore درست شد پس میشه گفت به احتمال زیاد مشکل با یه restore درست میشه البته نه همیشه
    شرمنده من تو بحث شما دخالت ميكنم ولي علي جان من چون خودم دنباله psp هستم الان قيمت همه جارو دارم . استاندارد تو توپخونه خيلي گرونش 195 تومن . آره تو پايتخت 220 تومن بود . راستي شما كي psp تونو گرفتين . از پايتخت گرفتي ؟ راضي هستي مشكلي تاحالا نداشته ؟

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

13

کسی برنامه irshell 3.6 رو نصب کرده چطوری باید نصبش کنم همچنین کاربرد این برنامه چی هست؟
    راستی بازی god of war :chains of olympus دوم اسفند میاد
    راستی من یه رو 4 گیگ sandisk قیمت کردم 47 تومن نظرتون چیه؟
    آقا من 1 ماه پيش رم 2گيگ sandisk گرفتم 40 تومن!
    البته رم 4 گيگ هم داشت كه ميگفت مشكل داره ... راست ميگفت ؟ ؟ ؟
    تازه مي گفت كه قلابيه اين sandisk ها هم هست كه سرعتش تو بازي پايين است.
    من مال داداشم سونيه اما تو GTA پرش داره وقتي از روي مموري ميخونه
    مال من اما نداشت ...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من اين پنج شنبه ميخام برم بخرم . پس با اين احوال ميگي اسليم نگيرم . اصلا همون معمولي رو بگيرم چطوره ؟ مشكل كه ندارن ديگه ؟
    به نظر من اگه عجله نداري يكم صبر كن و همون اسليم رو بگير !چون به هر حال اين نسخه 3.71 هم به زودي پايدارش مي آد همين امروز نسخه بتا دو شو دادن بيرون كه يه سري از مشكلاتشو حل كردن ! باز خود داني من فقط راهنمايي مي كنم !

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

راستی یه سوال مهم ، الان یادم اومد . سرعت پاسخگوییه صفحه ی پی اس پی چقدر ؟ مثلا وقتی تو کامپیوتری که مانیتورش LCD هستش nfs بازی میکنم ، وقتی سرعت ماشین بالا میره تصویر اطراف محو و نا مشخص میشه . psp هم اینطوریه یا نه ؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

مشكل جديد هكرها (خراب كاري گروه Wildc*rd )
    احتمالا خبر داريد كه پس از كناره گيري دارك الكس از دنياي هك گروه Wildc*rd راه او را ادامه دادند و موفق شدند سورس يكي از فرم ويرهاي دارك الكس را از او بگيرند. اما اين سورس دزديده شد و به همين علت گروه آن را روي شبكه قرار دادند تا همه بتوانند دانلودش كنند. اما اينكار باعث شد كدهاي فرم وير دست سوني بيفتد و با برسي آن سوراخ هاي اساسي فرم وير psp را در نسخه 3.7 بستند. در حال حاضر همه گروه هاي هك به مشكل اساسي در كرك كردن فرم وير جديد سوني خوردهاند. بايد منتظر باشيم!
    اقا جاويد واقا مازيار به نظر شما چه ميشود مشكلي به وجود مياد يانه ؟؟؟؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام دوستان ، Dark_Alex باز هم به قول خودش عمل کرد و پچ برای ورژن 3.71M33 که 1.50kernel رو فعال می کنه بیرون داد . ( فقط برای PSP های معمولی ) .
    دانلود :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش نصب :

ایتدا فایل بالا رو دانلود کنید .
    سپس 1.50ٍ EBOOT.PBP رو نیز از اینجا دانلود کنید :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از فایل اولی که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به درون PSP/GAME در موردی کارد کپی کنید .
    فایل دومی حاوی فایلی به نام EBOOT.PBP می باشد ، اون رو به 150.PBP تغییر نام دهید و در شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کنید ( نکته : عدد 150 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) .
    از قسمت Game -- > Memory Stick برنامه ی مربوطه رو اجرا کنید .
    اکنون Homebrew روی ورژن 3.71M33 شما فعال شده و شما میتونید از 1.50kernel استفاده کنید .

مشکلی بود در خدمتم .
    منبع بازي سنتر
    Last edited by rassool; 30-09-2007 at 17:46.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

راستی یه سوال مهم ، الان یادم اومد . سرعت پاسخگوییه صفحه ی پی اس پی چقدر ؟ مثلا وقتی تو کامپیوتری که مانیتورش LCD هستش nfs بازی میکنم ، وقتی سرعت ماشین بالا میره تصویر اطراف محو و نا مشخص میشه . psp هم اینطوریه یا نه ؟
    اون محو شدگي ربطي به سرعت پاسخ گويي نداره اون افكته بازيه ! اين از اون حرفا بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •