گیر میاد. مثلا توی یوتیوب بنویس Obama's speech on Ben Laden death with subtitle. از این قبیل خیلی هست.
گیر میاد. مثلا توی یوتیوب بنویس Obama's speech on Ben Laden death with subtitle. از این قبیل خیلی هست.
خوب این که زیرنویسه... ایشون ترجمهی همزمان یا interpretation میخوان... از اینها:
از اینها هم توی یوتوب گیر میاد. مثلا همون سخنرانی احمدی نژاد توی دانشگاه کلمبیا.
سلام دوستان،میخواستم بدونم برای کسی که تاspectrum 3b رو خونده برای ادامه چه کتابی بخونه،اصلا همین spectrum رو ادامه بده یا نه؟
فک نکنم جایی بتونی پیدا کنی، همون راهشه که تک تک دانلود کنی
من جوونیام اینطوری میکردم
سلام
دوستان کسی هست که در مورد تست های زبان کنکور ارشد من رو راهنمایی کنه؟
2 هفته دیگه امتحان ارشد طراحی شهری دارم و مشکلم تو زبان اینه که سریع نمیتونم به تست ها جواب بدم؟
نمیدونم اینجا سوال رو پرسیدم اشکالی داره یا نه چون تازه عضو سایت شدم و ندیدم از کجا میشه موضوع جدید ایجاد کرد.
سلام
کتابهای spectrum کتابهای بسیار خوبی هستند.و پیشنهاد میکنم حتما ادامه بده
بعد از spectrum 4b وارد مرحله جدیدی میشه.الان تمرکز بیشتر روی مکالمه هست اما بعد از 4b تمرکز بیشتر روی متن و لغت هست.کتاب یهو سنگین میشه و متنهای بزرگ و پر نکته ای خواهی دید.تا میتونی از مکالمات اینجا(این کتابها) + listening استفاده کن که بعدا نقشش کمرنگتر میشه
Last edited by m.prodigy; 02-02-2012 at 11:37.
با سلام
من میخام
1- اخبار و فیلم انگلیسی رو بفهم
2- گفتگوهای عمومی در جامعه رو به انگلیسی بیان کنم
3- نامه نگاری رسمی رو یاد بگیرم
زیاد دنبال گرامر و مدرک زبان نیستم
لیسانس الکترونیکم
لطفا نرم افزاری کاربردی معرفی کنید
اگه فکر میکنید این نرم افزار نیاز به مکمل داره ذکر کنید
با تشکر
سلام
چند تا فیلم تخصصی است که یه نفر رو میخوام که بتونه ترجمه کنه ( البته اطلاعات تخصصی رو خودم می دونم اگه مکالمه عمومی بلد باشه کافیه)
اگر کسی می تونه فقط پیغام خصوصی بده
البته تهران باشه
ممنون
یعنی دوستی آشنایی هم ندارید که انگلیسی رو در حد شنیداری بدونه و بتونه کمک کنه
منتظر هستم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)