سلام.
می خواستم ببینم من که دی 69 بدنیا اومدم و پارسال کنکور دادم و قبول نشدم و دارم امسال می خونم یه وقت فردا اگه قبول شدم دانشگاه بهم گیر نظام وظیفه نمی دن؟
یعنی چند سال فرجه واسه کنکور هست؟
سلام.
می خواستم ببینم من که دی 69 بدنیا اومدم و پارسال کنکور دادم و قبول نشدم و دارم امسال می خونم یه وقت فردا اگه قبول شدم دانشگاه بهم گیر نظام وظیفه نمی دن؟
یعنی چند سال فرجه واسه کنکور هست؟
باید برگه اعزام بدون غیبت داشته باشی تا بتونی دانشگاه ثبت نام کنی!
سلام این قانون 3 برادر لغو شده دیگه نه؟ فقط 4 برادر مونده؟
یعنی الان باید برای چیزی اغدام کنم؟
هر مشكل تنفسي كه قبول نيست حتما يكي از بيمار هاي تفسي كه تو دفترچه معافيت نوشته . ببين اين چيزا خيلي به شانس بستگي داره و اين كه پزشكي كه داره شما رو معاينه ميكنه اون روز حالش خوبه يا نه !!!
من تو خدمت دوستي داشتم كه از زانو تا مچ پاش تو تصادف داغون شده بود و پلاتين داشت ولي با هزار بدبختي معاف از رزم شد . يا مثلا پسر عموم آسم داشت و با بدبختي نفس مي كشيد ولي حتي معاف از رزم هم بهش ندادن .
اگه ميخواي مطمئن بشي كه معاف هستي يا نه تنها راه اينه كه براي معافيت اقدام كني .
اميدوارم موفق بشي .
اره ديگه ، بايد دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كني تا غيبت نخوري و تاريخ اعزامت واسه بعد از كنكور ميوفته .
اگر دفترچه نفرستي غيبت ميخوري و در صورت قبولي نميتوني بري دانشگاه .
انشالله كه قبولي
![]()
خيلي خيلي ببخشيد ، شما برو بگو مشكل رواني دارم .
چون هيچ ادم عاقلي به اين موضوع حتي فكر هم نميكنه .
مرسی.ره ديگه ، بايد دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كني تا غيبت نخوري و تاريخ اعزامت واسه بعد از كنكور ميوفته .
اگر دفترچه نفرستي غيبت ميخوري و در صورت قبولي نميتوني بري دانشگاه .
انشالله كه قبولي
می خواستم ببینم اگه من تا هفته ی دیگه بفرستم بره بازم غیبت می خورم؟
تا کی فرصت دارم بفرستم که غیبت نخورم؟
اگه تا قبل از عید بفرستی بهتره... غیبت هم نمیخوری خیالت راحت باشه![]()
من همین فردا میگیرم میفرستم.
پس خیالم راحت باشه؟
یکی می گفت مدارکو که بفرستی یه کارت سبز میاد برات بعد اگه دانشگاه قبول شم میرم سازمان می دم مهر کنه بعد می تونم برم دانشگاه.درسته؟
غیبت نمی خورم مطمئن باشم؟
چند روزه این اعصابمو ریخته به هم![]()
سلام بچه ها یکی یه کمکی به ما بکنه من کف هر دو پا خیلی صافه یه چیزی در حد ledحالا خواستم ببینم من می تونم معافی بگیرم یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)