تو اوون مصاحبه ی بالا خود محسن خان گفته که آلبوم یک شاخه نیلوفر برای اوایل نیمه ی دوم سال آماده میشه
تقریبا میشه گفت مهر یا آبان
تو اوون مصاحبه ی بالا خود محسن خان گفته که آلبوم یک شاخه نیلوفر برای اوایل نیمه ی دوم سال آماده میشه
تقریبا میشه گفت مهر یا آبان
تایید میشهدر ضمن گیریم اینطور باشه (که اینطور نیست ) ما چیکار به اخلاقش داریم مگه میخوایم باهاش زندگی کنیم ما داریم از صدا و اهنگایی که میخونه لذت میبریم
............................
“من خودم سیزدهم آلبوم” جدید محسن چاوشی
بعد از گذری کردن روزها ی نا امیدکننده که با جلوگیری از اکران سنتوری شروع شد و با توقیف 6 ماهه ” آوای باربد “و به دنبال آن تعویق پخش آلبوم “یه شاخه نیلوفر” ادامه پیدا کرد تا امروز ، حواریون محسن چاوشی این روزها پیغامهایی را دریافت می کنند که حاکی از نزدیک شدن بیش از پیش به پخش آلبوم “من خودم سیزدهم” است .
این آلبوم که با حمایت حوزه هنری منتشر می شود با کارهای قبلی او تفاوت زیادی دارد .در این آلبوم خبری از ترانه های امیر ارجینی و حسین صفا نیست .محسن چاوشی به جای استفاده از ترانه های دوستانش به جبر حوزه یا اختیار خودش اشعاری از مولانا و شهریار را انتخاب کرده.در این آلبوم دو شعر از شهریار اجراشده.کسانی که کارهای او را دنبال میکنند بدانند که یکی از این اشعار در مایه های همان “شعر سپید” دوست داشتنی است واین از نگرانی چاووشیست ها بابت دست کشیدن نا گریز محسن از سبک و سیاقی که با آن محبوب و معروف شد (برای مجوز( می کاهد :
برو ای یار که ترک تو ستمگر کردم
حیف از آن عمر که در پای تو من سر کردم
عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
ساده دل من که قسم های تو باور کردم
به خدا کافر اگر بود به رحم امده بود
زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم….
هرچند که جمله ای معروف در بین هواداران دو آتیشه چاوشی وجود دارد که مضمونش این است : “او اگر سرفه هم بکند لذت می بریم . “
راستی بچه ها به نظرتون بهتر نیست یه تاپیک دیگه باز کنیم
این تاپیک خیلی بی نظم شده و با اخراج بازکننده این تاپیک به نوعی دستمون تو پوست گردو گیر کرده
به نظر من اگه موافق باشید یه تاپیک جدید باز کنیم و تو صفحه اولش البوم های چاووشی رو بزاریم.
تو بقیه صفحات هم میتونیم زندگی نامه و مصاحبه های معروف چاووشی که تو همین تاپیک هست رو بزاریم
اگه موافقین نظرتون رو بگین تا دست به کار بشیم.باید همه کمک کنیم یه تاپیک با نظم و درست حسابی داشته باشیم
خیانت با بهترین کیفیت
بهاره مکرم که "ب-مثل بهار را مینویسد" از مسایل پشت پرده موسیقی ایران و پایمال شدن حق ترانه سرایان با ترفندهای تکراری نوشته است.
به نوشته او داستان از آنجا آغاز شد کهچند سال پیش یک خواننده با استعداد (البته تا اینجا فقط از جهت خوانندگی و آهنگسازیو بعدا استعدادهای دیگری هم ظاهرا شد!)
چند بخش از آهنگ هاش روی اینترنت قرار گرفت و البته مورد استقبال هم واقع شد اما مدتی بعد از خیانت دوستان گفت و این اینکه بی اجازه اون
بخش ها را بیرون دادن خب همه ما قصه دار شدیم و گفتیم چرا باید دوستی در حق دوستش این کار را بکنه و ما هنرمندیم او اینکارها بعید و ...
اما این ماجرا به دفعات تکرار شد و هر دفعه هم با کلمه خیانت جدید در حق آقای... مواجه شدیم اما دیگه همه متوجه شدنداین همون ماجرای چوپان دروغگوهست و خب عجیب به نظر میرسید
که این اتفاق چندین بار برای یک نفرتکرار بشه والبته همیشه هم نسخه اصلی وادیت و تنظیم نهایی با بهترین کیفییت!
سلام به دوست عزیز محمد ایرانی
من فکر نمیکنم احتیاجی به تاپیک جدید باشه به این دلایل:
1) یه محسن هست تو p30 , یه این تاپیک!
2)تاپیک جدید تا بیاد جا بیفته زمان میبره و البته تمام این کارهای که اینجا شده باید دوباره اونجا از نو شروع بشه.
3)اون پست اول هم زیاد مشکلی نیست میتونیم از یکی از مدیران بخواهیم ویرایش کنه و لینک آهنگ ها را اضافه کنه.
گندش را درآورده اند!
همچنان منتظر مانده ایم اما گویا میخواهند همه جوره نمک بر زخممان بپاشند.به این کاری نداریم که چرا به محسن تا به حال مجوز نداده اند و چرا تا به الان منتظرمان گذاشته اند.حداقل در این چند خط که از نظر میگذرانید به این مطالب کاری نداریم!اما دیگر گندش را درآورده اند!
بی اعتنایی ها و غرض ورزی های ارشاد را کم داشتیم اینک باید از صدا و سیما هم عایدمان شود!آنهم به بدترین شکل ممکن...
نمیدانم که اینها محسن چاوشی را چه فرض کرده اند؟که اینطور بی مهابا در حالی که وی را مجاز نمیدانند به تحقیر هنر وی نیز دست میزنند!
اگر مجموعه تلویزیونی "ترانه مادری" را پی گیری میکنید مطلب را کاملا خواهید گرفت!اینکه جوانکی نکبت و بی سر وپا پس از گوش دادن به ترانه "سنگ صبور" محسن صدای ناب وی را به سخره گرفته و به شکل انزجار آوری سعی در تقلید صدای وی به قصد تحقیر یا حداقل تمسخر آن دارد که باز هم فرقی با تحقیر نخواهد داشت.
چطور ممکن است از یک رسانه عمومی و نیز پرمخاطب مانند شبکه سه سیما چنین صحنه ای پخش شود و سوال این است که آیا اگر این صحنه را پخش نمیکردند آسمان به زمین می آمد؟اگر مشتی بی کس وکار چاوشی را تنها و بی پشتیبان فرض نموده اند در لجنزاری از جهل دست و پا میزنند.چرا که حامی چاوشی در درجه اول خدایش،در مرتبه بعد هنرش و در وهله بعد هواداران میلیونیش هستند و خواهند بود و وجهه این هنرمند مردمی و ملی با چنین ترفندهایی ذره ای خدشه دار نخواهد شد.
پر واضح است که از صدا و سیمایی که جناب "ضرغامی" رییسش باشد چنین مشاهده ای کمی عجیب به نظر میرسد!
جالبتر از همه انتخاب ترانه سنگ صبور برای اجرای چنین نمایشی بود!سنگ صبوری که به جرات میگوییم به دل "همه" نشست و کسی نتوانست دست رد به سینه و وجود نافذ چنین اثری بزند.شاید انتخاب "سنگ صبور" به عنوان نماینده تمام اشعار فیلم سنتوری،همان فیلمی که به رغم خواست حسودان و دشمنان"محسن را جهانی کرد" به نوعی تسویه حسابی کوچک با محسن و هنر جهانی شده اش بوده باشد!چون نه به اجرای بی نقص محسن در این اثر ایرادی وارد است و نه به اشعار موزون و سنگین سنگ صبور!
به هر شکل حسودان تا آنجا که بتوانند در این آشفته بازار میتازند و تا زمانی که "رسانه" در اختیارشان است پا را از گلیم فراتر برده و دست به اقدامات عجیب و نفرت انگیز مشابه ای میزنند.آنهم به دفعات و در زمینه های گوناگون!
خلاصه کلام اینکه اگر دشمنان محسن را مشتی بی وجود و به پشتوانه فن آوری منجمد و البته پیشرویی به نام"رسانه" تشکیل داده اند،در سوی مقابل میلیونها قلب تپنده،میلیونها قطره اشک و احساس،و میلیونها هم پیمان خوش عهد حامیانش را تشکیل میدهند و در این مبارزه سرانجام این حق است که پیروز میشود.شک نکنید.
کم لطفی های پایان ناپذیر به محسن،تمسخر او در رسانه ای عمومی،استفاده از هنر وی به شکلی فرمایشی و با توجه به منافع و......ننگ آور است.
منبع: Chavoshi News
البته خودم از پست چاووشیست گرفتم
دیگه واقعا دلم برای شنیدن اهنگ های جدید چاووشی تنگ شده
البوم محسن یگانه هم اومد.گوش دادم و بیشتر پی به هنر چاووشی بردم
یه بار دیگه فرق بین چاووشی رو با بقیه فهمیدم
کلا الان فقط کارهای قمیشی و تو ایران چاووشی به نظرم فوق العاده اند
البوم محسن یگانه به اون قشنگی
سلیقس دیگه
به من اصلا حال نداد
کلا اهنگ های چاووشی مثلا همون ابرای پاییزی رو مقایسه کنید با اهنگ های محسن یگانه
کدوم قشنگتره؟
البته سلیقست دیگه.شاید سلیقه من بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)