من یک ساله گرفتم گفت شبانه داره
من یک ساله گرفتم گفت شبانه داره
من از تو پنل بهشون پیام دادم جواب دادن فعلا جشنواره ای اعلام نمیشه .باید از مخابرات کشید بیرون دیگه فایده ای نداره.
تنها خوبیش شبانست که اگر این رو بردارن دیگه واقعا دلیلی برای موندن نیست.
البته من چند ماهی از کمپینم مونده هنوز
کی بشه تو این مملکت یه اینترنت پر سرعت نامحدود با قیمت منصفانه با ما بدن تا دیگه حسرت این چیزا رو نخوریم.
مخابرات دیگه جای موندن نیست
منم دیروز تخلیه کردم
Last edited by Hardpix; 07-07-2015 at 10:22.
واسه تخلیه مشکلی ندارن ؟ چه کاری باید انجام بدیم ؟ از کدم شرکت اینترنت گرفتی؟
مخابرات با این سیاست هایی که جدیدا اجرایی کرده معلوم بود که یه روزی به اینجا میرسه!جالبه از شانس بد من تا رسید به من دیگه کمپین هم پر شد :(
شاتل کسی داره ؟ واسه دانلود از کچا اینترنت بگیرم ؟ یه راهنمایی بکنین 15 روز دیگه قرار دادم تموم میشه.
اینم خبر جدید به جای کمپین چی گذاشتن ! من یه سوال دارم من پارسال 1 مگ گرفتم امسال میتونم با همین شرایط 2 مگش کنم ؟ و از رو قبض پرداخت کنم ؟
شرایط جدید استفاده از خدمات اینترنت پرسرعتشرکت مخابرات استان مازندران طی اطلاعیه ای به شرح ذیل اعلام داشت:« مشترک گرامی، ضمن تشکر، از آنجائی که سرویس اینترنت پر سرعت شما، رو به اتمام میباشد این سرویس با همان سرعت و مبلغ قبلی و با تقسیط روی قبض تلفن، برای یک سال دیگر تمدید میگردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با 2020 تماس حاصل فرمایید»روابط عمومی شرکت مخابرات استان مازندرانمنبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویسی که گرفتی ساعت دانلود شبانه اش از چه ساعتی شروع میشه وتا چه ساعتی تمام میشه؟
Last edited by starstarmaryam; 08-07-2015 at 08:07.
یعنی این سرویسی که داریم بعد از تمام شدن تمدید میشه؟
Last edited by starstarmaryam; 08-07-2015 at 08:12.
این جور که اینا گفتن آره.ولی من 1 مگ دارم میخام 2مگ بگیرم با همین شرایط بهم میدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)