من برعکسم
ماه اول 256 بودم سرعت توپ
گفتم ببین 512 دیگه چی میشه
گرفتم دیدم از اونم کمتره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من برعکسم
ماه اول 256 بودم سرعت توپ
گفتم ببین 512 دیگه چی میشه
گرفتم دیدم از اونم کمتره
بچه های شیراز که 128 دارند سرعتشون چنده ؟؟؟ چند نفر تو شیراز به من گفتند سرعت 128 ما روی 60 بوده ولی الان چند روزه اومده روی 12 11 ....
از وایمکس چیا می دونی ؟؟؟ قیمت ؟؟؟ محدودیت ؟؟؟ راستی برای وایمکس باید مودم جدا خرید ؟؟ نمیشه با WiFi لپ تاپ ازش استفاده کرد ؟؟؟
1-خود شاتل قبلا مودم مدل billion (!) یه همچین اسمی بودن میداد ولی واسه مودم خودتم میتونی مودم رو بخری فقط همون اول بهت میگه فلان مارک مودم ها رو نخری ...من tplink دارم یه نه ماهی هست چشمش نزنم باهاش مشکلی نداشتم !!
15 هزار تومان پولی که اختیاری مجبوری بدی!
2-اساسا 128 باید 128 باشه یعنی ماکزیمم 16 ..من قبلا ارت1 داشتم با 17-18 دانلود میکردم (بعضی شهرها تا 21 هم بالا میره)..البته این ماله قبل بود وضعیت فعلی رو بی اطلاعم ..این مدت هم که اکو دارم سرعتش 60 بوده یعنی رو 512 بسته شده ...البته اخیرا شرکت محترم لطف کردن سرعت رو باز روی همون 17-18 محدود کردن (واسه اصفهان) ولی دوباره به 60 برگشته (البته از وقتی که دوباره مثلا به 60 برگشته وضعیت دانلود شبانه من دیگه 60 نیست و به شدت داغونه ولی روزها خوبه )
3-شما باید منتظر بمونی تا پورت باز واست پیدا بشه.. کاری از دستت بر نمیاد! و زمانش هم نامعلومه مثلا یکی باید انصراف بده تا پورتش خالی بشه و به شما بدن!فعلا فکر ایناشو نکن سفارش بده اونها بهت میگن پورت ازاد دارن یا نه ولی اینکه چقدر باید منتظر بمونی!
اگه وایمکس ایرانسل میگی که باید چند نکته رو بگم ...
هنوز قیمت نهایی از سرویساش نداده ..
هم نا محدود داره و هم محدود به احتمال زیاد
بله به تجهیزات مستقلی احتیاج داره که احتمالاً حدود 100 تا 150 قیمتش باشه که البته شاید ایرانسل کمتر بده ..
نه خیر مودمش با WiFi فرق داره و باید مودم مخوص خودش تهیه بشه ...
128 شاتل دارم
روزانه سرعتش خوبه شبانه سرعتش افتضاح در حد بایته! IDM بیچاره خودشو می کشه با 16 لینک وصل میشه به رپیدشر اونم با اکانت سرعت تا 13-14 بالاتر نمیره!![]()
شاتل تقریباً 3 هفته ای میشه که وضعش واقعاً افتضاح شده ...
من که الان توی اهواز سرویس دارم از شاتل شبها حدود ساعت 12 تا 2 حدوداً نیم ساعتی قطعی داره البته 3 4 شبه که اینطوریه ...
بعد ما هم که سرویس نامحدود داریم و ماهیانه ای هست رو مثینکه سر تاریخ اولین فاکتورت قطع مینه ...
مثلاً من اولین فاکتورم ششم هست و هرماه چه ششم شارژ کرده باشم چه دهم همون ششم قطع میکنه که واقعاً یه جور کلاهبرداریه ....
حیف که تو اهواز آی اس پی بهتری نیست درحال حاضر وگرنه از شاتل دیگه سرویس نمیگرفتم ..
شاتل کرج 128
![]()
برای شما یاهو باز میشه ؟ کلآ شاتلی های شیراز یاهو براشون باز میشه ؟
سلام.
بچه ها این نمودار مصرفی من هستش ، میتونید بفهمید که دقیقا چقدر گیگ برام مونده ، این شاتل یوخده عوض شده ، منم حالیم نمیشه![]()
حداکثر میزان استفاده:
( 5120.00 MB ) 5.00 GB + ( 4096.00 MB ) 4.00 GB = ( 9216.00 MB ) 9.00 GB
این عدد نمایانگر میزان ترافیکی است که مشترک استفاده می کند و سپس قطع به علت اتمام گیگ می شود و به هیچ عنوان نشان گر ترافیک مجاز با توجه به سرویس نمی باشد.
هزینه مازاد ترافیک به حساب بدهکاری مشترک خواهد بود
میزان ترافیک افزوده:
( 4096.00 MB ) 4.00 GB
مصرف دوره:
( 7921.62 MB ) 7.74 GB
ترافیک باقیمانده دوره:
( 1294.38 MB ) 1.26 GB
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)