در گفت و گو با فارس
باقري :از دايي خواستم مرا به تيم ملي دعوت نكند
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت:به دليل نياز به استراحت بيشتر از دايي خواستم مرا به تيم ملي دعوت نكند.
كريم باقري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره عدم دعوتش به تيم ملي تصريح كرد: به دليل استراحت و ريكاوري كه نياز داشتم با علي دايي صحبت كردم تا در تورنمنت عمان شركت نكنم. او با خواسته من موافقت كرد و اين تنها دليل عدم حضور من در ليست تيم ملي است.
وي افزود: با اين كار قصد تعيين تكليف براي كسي را ندارم بلكه با نظر موافق سرمربي تيم ملي بهتر بود كه جوانترها در اين تورنمنت مورد آزمايش قرار گيرند تا پشتوانه خوبي براي تيم ملي به وجود آيد.
باقري خاطر نشان كرد: در بازيهاي بعدي و در صورت نظر مثبت دايي در خدمت تيم ملي خواهم بود.سعي ميكنم در راه رسيدن به جام جهاني تيم ملي را همراهي كنم.
اين بازيكن درباره شرايط پرسپوليس برابر پاس اظهار داشت: پاس همدان هميشه براي ما درد سرساز بوده است. نميتوانيم شكست مقابل اين تيم در جام حذفي سال گذشته را فراموش كنيم.البته آن شكست يك ضربه كوچكي بود تا عاملي شود براي قهرماني مان در فصل گذشته.
باقري درخصوص غيبت خود گفت: خيلي دوست دارم كمتر محروم شوم اما با توجه به اينكه هافبكهاي وسط زياد درگير ميشوند و خيلي از آنها ناخواسته است 3 اخطاره شدم و بازي مقابل پاس همدان را از دست دادم.
وي افزود:درست است در بازي با پاس در زمين نيستم اما به دليل اينكه دوست دارم روحيه بازيكنان بيشتر شود و من را در بين خود ببينند به همدان سفر كردم تا از روي سكوها يار دوازدهم پرسپوليس باشم.