سلام .
من تالا اکثرا بازی رو میخریدم ولی جدیدا دیگه دانلود میکنم . حالا من Black Ops رو که ۷.۵ گیگ هست دانلود کردم و وقتی اکسترکت میکنم یه فایل Iso بم میده . میدونم که فایل ایزو رو باید با یه برنامه ی درایو مجازی (اگه اشتباه نکنم) اجرا و ازونجا بازی رو نصب کنم . میشه این برنامه رو معرفی کنید بهم (بهترین نسخه ی موجود) و طرز کارشم توضیح بدید .
ویندوزم هم XP هست (اگه ربطی داشته باشه
.gif)
)
ممنون .
سلام رفیق عزیز امیدورام به کارشما بخوره
آموزش برنامه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکهای دانلود:
Opportunities Alcohol 120%: "Creation of up to 31 virtual drive "Create exact images of CD, DVD and Blu-ray Disc "Support for image formats MDS, CCD, BIN / CUE, ISO, CDI, BWT, B5T, B6T, BWI, BWS, BWA, ISZ "Direct copying from disc to disc "Erasing the data from CD-RW and DVD-RW discs "Search for files, disks on your computer "Export and import lists of files, images "The ability to save virtual disk on a server, network "Lock and password protect your valuable images "Mounting an image from disk, copy protected "And many other features New Features of Alcohol 120% 2.0: "The new user interface with support for Unicode "New folder management function "Improved engines read and write CDs "The new plug-in audio converter to convert MP3 "The new center exchange Alcohol iSCSI "The new built-in security scanner "The new SPTD version 1.74 Homepage HomePage Download link:
کد:
Alcohol120_retail_2.0.1.2033.rar Mirror link:
کد:
کد:
Alcohol120_retail_2.0.1.2033.rar.html Mirror link:
کد: