تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1348 از 1421 اولاول ... 34884812481298133813441345134613471348134913501351135213581398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,471 به 13,480 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

چرا امسال تابستون هیچ کمپینی اعلام نشد ؟ مخابرات داره چی کار میکنه ؟

2. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان نت من 2 مگ هست و سرعت دانلود همیشه روی 250 بود الان 2 روز صبح زود روی 250 دانلود هست و ظهر تا شب دانلودم میشه 10 الی 30 کیلوبایت
    به پشتیبانی هم میزنگم میگن اطلاع میدن مرکز
    قضیه چیه کسی میدونه ؟
    برای دوستان هم 2 روزه سرعت پایینه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان .

مخابرات ، سرویس 1 مگ ، 1 ساله ، شبانه رایگان ، ماهی 4 گیگ ، داره درسته؟

این 1 مگ سرعتش چقدره؟ چه شب و چه روز 120 ؟

و قیمت این سرویس هم چقدره؟
    ​ دوستان کسی نیست؟

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دادش فعلا هیچ سرویسی از مخابرات شبانه رایگان نداره.

مخابرات دیگه به خاطره ها پیوست!!!!!!!!!!!!

7. 2 کاربر از miladrazor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها طرح تابستون یا رمضان خبری نیست ازش؟؟؟؟؟ کسی پیگیری نکرد؟ من طرحم اول مرداد تمومه طرح رمضان گرفتم دو مگ 17500 5گیگ درماه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها طرح تابستون یا رمضان خبری نیست ازش؟؟؟؟؟ کسی پیگیری نکرد؟ من طرحم اول مرداد تمومه طرح رمضان گرفتم دو مگ 17500 5گیگ درماه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

الان خلاصه طرح گرفتی؟ منم مرداد ماه طرح یک سالم تموم میشه نمیدونم چی بگیرم ؟ دوستان کسی اگه طرح تابستون گرفته یه اطلاع رسانی بکنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من پرسیدم گفتن هیچ طرحی نیست فقط اگر 1mb 2mb بگیری یک ساله 10% تخفیف می دن. همین

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

من پرسیدم گفتن هیچ طرحی نیست فقط اگر 1mb 2mb بگیری یک ساله 10% تخفیف می دن. همین
    تو سایت زدن طرح تابستونه ولی میری داخلش همون طرح بهار رو نشون میده !! یعنی شبانه هم نداره ؟
    فکر کنم وقت این شده که از مخابرات بکشیم بیرون.آخه بدون طرح هیچ کی از این مخابرات سرویس میگیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شاتل» شرکت مخابرات را می خرد!
    فناوری اطلاعات > ارتباطات - گروه شرکت‌های شاتل برای خرید صد درصد سهام شرکت توسعه اعتماد مبین (مالک بلوک مدیریتی سهام شرکت مخابرات ایران) اعلام آمادگی کرد.

تسنیم نوشت:شاتل بزرگترین شرکت خصوصی ارایه‌دهنده اینترنت پرسرعت در کشور یک روز پس از انتشار اسناد مزایده فروش سهام شرکت توسعه اعتماد مبین طبق پروانه خود و شرکت مخابرات ایران مکاتبات اداری برای خرید سهام این شرکت را آغاز کرد.
    محمدحسن شانه ساززاده، رییس هیات مدیره شاتل با تایید این خبر گفت: اعلام آمادگی و درخواست شاتل برای خرید 50 درصد به اضافه یک سهم شرکت مخابرات ایران به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارایه و تقاضای جدی خرید سهام این شرکت به صورت رسمی مطرح شده است.
    شاتل به دلیل برخی انتقاداتی که به نحوه برگزاری مزایده مطرح است، درخواست خود را به وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال کرد. با توجه به تغییر شرایط این شرکت طی پنج سال گذشته پس از خصوصی و نحوه ارزش‌گذاری آن و همچنین برابر نبودن شرایط فعلی این شرکت با زمان واگذاری آن در بورس به واسطه فروش برخی دارایی‌ها، تغییرات درآمدی و توسعه‌ای از وزارت ارتباطات خواسته شده تا در زمینه قیمت‌گذاری و نحوه فروش بلوک مدیریتی سهام مخابرات ورود کند.
    شرکت توسعه اعتماد مبین در حال حاضر با در اختیار داشتن 50 درصد به اضافه یک سهم شرکت مخابرات ایران سه کرسی از پنج کرسی ریاست هیات مدیره این شرکت را در اختیار دارد و با انتشار آگهی فروش سهام، واگذاری صد درصدی سهام خود را اعلام کرد.
    شانه ساززاده تاکید کرد: شاتل آمادگی دارد با خرید سهام شرکت توسعه اعتماد مبین و در اختیار گرفتن بلوک مدیریتی سهام مخابرات به صورت کاملا خصوصی و با رویکرد مدیریت بخش خصوصی، ارتقای بهره‌وری، افزایش بهینه سطح خدمات و اقدامات توسعه‌ای را با ارایه طرح جامع در این شرکت نهادینه کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •