تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1348 از 2605 اولاول ... 34884812481298133813441345134613471348134913501351135213581398144818482348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,471 به 13,480 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه تهرانی تو نمایشگاه تلکام مخابرات غرفه داره تا 5شنبه ثبت نام میکنه
    دستتون درد نکنه. خیلی خوشحال شدم
    بله تهرانم. اتفاقا فقط هم 5 شنبه میتونم برم.
    آدرس نمایشگاه تلکام کجاست؟ همون سئول برگزار میشه یا جای دیگه مثل مصلی؟

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دستتون درد نکنه. خیلی خوشحال شدم
    بله تهرانم. اتفاقا فقط هم 5 شنبه میتونم برم.
    آدرس نمایشگاه تلکام کجاست؟ همون سئول برگزار میشه یا جای دیگه مثل مصلی؟

با سپاس
    خواهش

آره .. نمایشگاه بین المللی هست سالن 7

3. این کاربر از ALI(007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

افتضاح جدید مخابرات: سرویس نامحدود نمی دیم. سرویس حجمی باید بگیری
    من تجربه سرویس حجمی رو دارم. به شدت حجم دو برابر کم میشه تا مجبود شیم حجم اضافه بخریم.
    جالبه خط رو فیبر ارائه میدن که فقط مجبور باشی از خودشون خرید کنید بعد ادعا می کنن رقابته

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

من تجربه سرویس حجمی رو دارم. به شدت حجم دو برابر کم میشه تا مجبود شیم حجم اضافه بخریم.
    جالبه خط رو فیبر ارائه میدن که فقط مجبور باشی از خودشون خرید کنید بعد ادعا می کنن رقابته

تهران که نامحدود میدن

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

چیز جدیدی نیست،حدود 7-8 ماه پیش هم که من میخواستم از مخابرات اینترنت بگیرم بحثش بود که یه سری مراکز مخابراتی نامحدود نمیدن.
    در کل همه چیز اینترن تمخابرا تبه مرکز مخابراتی بستگی داره :| سرعت،پینگ و همین بحث محدود و نامحدود............

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منطقه ما هم سلمان فارسی راحت تا 2 مگ نا محدود میداد ولی اون روز رفتم مخابرات برای گرفتن کمپین تابستونش دیدم هر کی مراجعه می کرد می گفتن بخشنامه اومده تا 512 نامحدود بیشتر نمیدن.

یه سوال من کمپین تابستونه گرفتم 1 تا 7 که رایگان لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم ؟ بعد چرا میرم تو سایت حجم ترافیک رو میزنه undefined بعد اصلا گزارششون به روز نیست نمیشه ببینی مثلاً دیروز چقدر مصرف کردی چرا اینقدر داغونه

بعد یه سوال اگه تو یه ماه زودتر ترافیکم تموم شه چکار باید بکنم که خود به خود ترافیک جدید خریداری و مصرف نکنه ؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

منطقه ما هم سلمان فارسی راحت تا 2 مگ نا محدود میداد ولی اون روز رفتم مخابرات برای گرفتن کمپین تابستونش دیدم هر کی مراجعه می کرد می گفتن بخشنامه اومده تا 512 نامحدود بیشتر نمیدن.

یه سوال من کمپین تابستونه گرفتم 1 تا 7 که رایگان لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم ؟ بعد چرا میرم تو سایت حجم ترافیک رو میزنه undefined بعد اصلا گزارششون به روز نیست نمیشه ببینی مثلاً دیروز چقدر مصرف کردی چرا اینقدر داغونه

بعد یه سوال اگه تو یه ماه زودتر ترافیکم تموم شه چکار باید بکنم که خود به خود ترافیک جدید خریداری و مصرف نکنه ؟
    لازم نیست

مشکل اکانتینگه مخابرات هست

خود مخابرات برای شما ترافیک میخوره و روی قبض میاره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    امروز با توجه به اطلاع رسانی دوستان این تاپیک رفتم نمایشگاه برای خرید سرویس کمپین تابستانه.
    چند مورد بود که بد نیست بدونید؛
    1- نامحدود تهران هم کم کم داره برچیده میشه.(فعلا فقط 512 هست و ممکن هست این 512 هم دیگه ارائه نکنند)
    2- چندین صفحه قبل بحث قیمت شده بود که مثلا 512 نامحدود بین 24 هزار تومان و 19 هزار تومان بحث بود. امروز گفتن که هرکسی قبل از مهر 92 ثبت نام کرده 19 هزار تومانه ولی بعد از این تاریخ دیگه 24 هزار تومان حساب میشه
    3- شیر کمپین تابستانه 1 به 4 هست ولی نامحدود 1 به 8. یعنی اگر پینگ براتون مهمه کمپین بهتره
    4- گفتم کسانی هستن که مشکل حساب شدن حجم شبانه دارن، که خیلی راحت گفتن نه خیر امکان نداره(حالا احتمالا هفته بعد که سرویسم راه افتاد میتونم نتیجه رو بعرض برسونم)

اینها کل اطلاعاتی بود امروز از تو نمایشگاه بدست آوردم گفتم بد نیست بقیه هم بدونن

10. 4 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دو ماه پیش گفتم نامحدود بزودی جمع می شه بعضی دوستان اینجا حمله کردن نه جمع نمی شه از این حرفها ...

طبق منبع خودم ارتباطات ثابت تا 512 برای این ارایه میدن که همه کاربران برن سمت حجمی البته بزودی 5 مگابیت هم برای کاربران عادی ارایه خواهد شد .

البته این هم بگم یکی از دلایل بزرگ مخابرات برای ندادن نامحدود این هست که مشترکین که 2 مگ می گیرن در یک قبض 150 هزار تومان می یاد که اکثر اون پرداخت نمی کنن که به شدت به ضرر مخابرات هست این دقیقا جمله ای هست که در جلسه ارتباطات ثابت عنوان شده , 512 گزاشتن جمع هم نمی شه تا در یک قبض بیشتر از پول ودیعه تلفن نیاد تا مشترک مجبور بشه پرداخت کنه
    Last edited by Mr saeed; 07-10-2014 at 19:20.

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو ماه پیش گفتم نامحدود بزودی جمع می شه بعضی دوستان اینجا حمله کردن نه جمع نمی شه از این حرفها ...

طبق منبع خودم ارتباطات ثابت تا 512 برای این ارایه میدن که همه کاربران برن سمت حجمی البته بزودی 5 مگابیت هم برای کاربران عادی ارایه خواهد شد .

البته این هم بگم یکی از دلایل بزرگ مخابرات برای ندادن نامحدود این هست که مشترکین که 2 مگ می گیرن در یک قبض 150 هزار تومان می یاد که اکثر اون پرداخت نمی کنن که به شدت به ضرر مخابرات هست این دقیقا جمله ای هست که در جلسه ارتباطات ثابت عنوان شده , 512 گزاشتن جمع هم نمی شه تا در یک قبض بیشتر از پول ودیعه تلفن نیاد تا مشترک مجبور بشه پرداخت کنه
    نمیشه این مسئله رو که طرف پول 2 مگ رو پرداخت نمیکنه شامل همه دونست
    من خودم دارم از 2 مگ استفاده میکنم و همیشه قبل از اومدن قبض پرداختش میکنم
    در ضمن با سیستم جدید مخابرات اگر طرف بدهکار بشه چه موبایل و چه خط دیگه ای
    اگر به نامش باشه قطع میشه تا بدهی پرداخت بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •