تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1348 از 1746 اولاول ... 348848124812981338134413451346134713481349135013511352135813981448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,471 به 13,480 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ایول داش اینا را نمیدونستم بازم به تو که یه چیزی یادمون دادی ولی حالا ashe که level فرار کردن نداره میتونه یه فلش بگیره و با اون فرار کنه دیگه کاری که نداره
    آره ولی Flash خیلی Cooldown بالایی داره و واسه موقعیت های خیلی ناجور ازش استفاده می کنن، فرض کن یه بار Flash کردی Team Fight تموم شد بعد از 2 یا 3 دقیقه دوباره Gank شدی یا Team Fight دیگه ای شروع شد، دیگه Flash نداری. ولی اگه Champ خودش Dash یا Jump داشته باشه به خاطر Cooldown پایین تر Spell ها میتونه بهتر فرار کنه. کار ADC هم کتک خوردن نیست باید فرار کنه و از دور بزنه.
    Lucian ، Tristana ، Cait ، Corki ، Ezreal و Graves از جمله ADC هایی هستن که حداقل یه فرم از فرار کردن رو دارن که فرار کردن اینجوری معروفه به Disengage کردن. باقی ADC ها به خاطر نداشتن این قابلیت باید یه قابلیت دیگه ای رو خیلی خوب داشته باشن که قویشون کنه، مثل Jinx که CC داره و Attack Speed فوق العاده بالا یا Vayne که Movement Speed بالا داره و میتونه یه لحظه غیب بشه که خیلی مهمه، اینا باعث میشه ضعف های دیگه شون پوشیده بشه.
    اما Ashe از لحاظ فرار کردن که ضعف داره و از نظر Damage هم بقیه ADC ها ازش قوی ترن، واسه همین خیلی مطمئن نیست.

2. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چه خبرته داداش؟؟؟ من یه پست دادم چهار بار ریپلی کردی چرا الکی بحث میکنی!!! مگه من به کسی توهین کردم یا چمپی را زیر سوال بردم فقط نظر دوستان را راجب به ashe پرسیدم
    نه داداش من غلط بکنم نمی دونم چرا دیشب من هر چی پست می دادم می نوشت مدیر باید تایید بکنه بعد من فکر کردم اونا دیگه ارسال نمیشه نمی دونستم همشون با هم دیگه میان معذرت اگه بد گفتم
    Last edited by Silence Hunter; 06-08-2014 at 19:53.

4. این کاربر از Silence Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا اکانت من روی آمریکا بن شده برای 7 8 روز آینده. البته فکر کنم 2 هفته ای هست بن شده. اگر کسی روی اروپا یا آمریکا اکانت لول 30 داره و بازی نمی کنه. یک پیغام خصوصی بزنه بده بازی کنیم. من تو اروپا یک 14 دارم ولی حال ندارم آپش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

صحنه را دیدم
    در حال حاضر دارم استریم HotshotGG رو می بینم ، Chat Restricted (به قول ایرانی ها بن از چت) شده
    Hotshot با ماست عزیزان ، اگر Flamer هستید و Chat Restricted شدید نگران نباشید ، Hotshot در کنار ماست

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

کسایی که east هستن میتونن اینجا ID بزارن ادد کنیم؟ یکم بازی کنیم
    لیست دوستام همشون لهستانی سگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

منو کچل کردن اینا
    یک هفته پیش 300 تا بود به 250 تا رسید یهو الان شد 548 تا...

9. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

آره ولی Flash خیلی Cooldown بالایی داره و واسه موقعیت های خیلی ناجور ازش استفاده می کنن، فرض کن یه بار Flash کردی Team Fight تموم شد بعد از 2 یا 3 دقیقه دوباره Gank شدی یا Team Fight دیگه ای شروع شد، دیگه Flash نداری. ولی اگه Champ خودش Dash یا Jump داشته باشه به خاطر Cooldown پایین تر Spell ها میتونه بهتر فرار کنه. کار ADC هم کتک خوردن نیست باید فرار کنه و از دور بزنه.
    Lucian ، Tristana ، Cait ، Corki ، Ezreal و Graves از جمله ADC هایی هستن که حداقل یه فرم از فرار کردن رو دارن که فرار کردن اینجوری معروفه به Disengage کردن. باقی ADC ها به خاطر نداشتن این قابلیت باید یه قابلیت دیگه ای رو خیلی خوب داشته باشن که قویشون کنه، مثل Jinx که CC داره و Attack Speed فوق العاده بالا یا Vayne که Movement Speed بالا داره و میتونه یه لحظه غیب بشه که خیلی مهمه، اینا باعث میشه ضعف های دیگه شون پوشیده بشه.
    اما Ashe از لحاظ فرار کردن که ضعف داره و از نظر Damage هم بقیه ADC ها ازش قوی ترن، واسه همین خیلی مطمئن نیست.
    jinx وقتی میکشه 175 درصد سرعت(وایییییییییییییییییی یییییییی) میگیره اونقت vayne کاره خوبش movement speed هست؟به نظرم باید سریعا jinx نووب رو نرف کنن که خیلی OP بعد اتک اسپیدش واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی این برد اون ابیلیتی که CC میکنه هم خیلی زیاده ulti ش هم 25 درصد جون از دست رفتشو به علاوه مقدار زیادی دمیج به دشمن وارد میکنه
    که 25 درصد باید کمر بشه سرعت 175 درصد هم خیلی خیلی باید بیاد پایین
    هر خری میگیره باهاش 20 تا میکشه (کمی اغراق ولی lane رو در برابر هر کسی میبره اگه فقط یکم بلد باشه) چیه این master yi هم بهش نمیرسه تو سرعت 175 درصد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Vayne از لحاظ true damage فوق العاده است که اونو از بقیه ی ADC ها متمایز میکنه

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منو کچل کردن اینا
    یک هفته پیش 300 تا بود به 250 تا رسید یهو الان شد 548 تا...

دادا ش به supp حتما بگو، خدا بهت صبر بده

---------------------
    ashe the queen of Freljord

12. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دادا ش به supp حتما بگو، خدا بهت صبر بده

---------------------
    ashe the queen of Freljord
    چی بگم به ساپورت
    چرا اینا منو علکی ریپورت میدن ای بابا دیونه شدم...
    ----------------------------------------------------------------

corki هم true dmg داره ها 10%
    یعنی اگه یه crit عه 1000 تایی بزنه 100 تاش true دمیج میشه :|

داره خودمونی میشه Accursed Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در مورد Draven نظری ندارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •