تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1348 از 1783 اولاول ... 348848124812981338134413451346134713481349135013511352135813981448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,471 به 13,480 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من از نمره 1تا 10
    9 میدم به صبا نت
    میترسم جز نمره 9 یه چیز دیگه هم بــ *** ی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کل مدت زمان جمع آوری صبانت و رانژه شرکت جدید دو روز طول کشید یعنی این مخابرات منطقه ما بهشته واقعا دمشون گرم ایول

3. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کل مدت زمان جمع آوری صبانت و رانژه شرکت جدید دو روز طول کشید یعنی این مخابرات منطقه ما بهشته واقعا دمشون گرم ایول
    از طریق پنل کاربری درخواست جمع آوری دادی یا حضوری رفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور

پيش فرض

ای باباااااااااااااااااااااا اااااااا
    من دیروز پارس آنلاین رو جمع آوری کردم که صبانت بگیرم !
    اینم اینجوری شد :|
    چه شانس گندی دارم من :| احححححححححححححححححححححححح

6. این کاربر از FINJAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از طریق پنل کاربری درخواست جمع آوری دادی یا حضوری رفتی؟
    دیروز حضوری با کارت ملی رفتم درخواست جمع آوری دادم بعد از ظهر واحد جمع آوری زنگ زد دلیل جمع اوری و تایید جمع اوری را پرسید امروز صبح پورت ازاد شد
    از طریق پنل کاربری باید صبر ایوب داشته باشی تا اقدام کنند

8. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ای باباااااااااااااااااااااا اااااااا
    من دیروز پارس آنلاین رو جمع آوری کردم که صبانت بگیرم !
    اینم اینجوری شد :|
    چه شانس گندی دارم من :| احححححححححححححححححححححححح
    برو خدا رو شکر کن هنوز از صبانت نگرفتی وگرنه با کلی ضرر باید دوباره جمع آوری میکردی

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برو خدا رو شکر کن هنوز از صبانت نگرفتی وگرنه با کلی ضرر باید دوباره جمع آوری میکردی
    کلا چند روز میهمان صبا بودی؟پذیرایی چطور بود؟

داره خودمونی میشه rezalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

من دو روز مهمانش بودم
    شبش 20گیگ دانلود کردم سرعتم شد 12:|

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعداز مکاتبات و تماس های تلفنی با تنظیم مقررات...

صحبت های زیادی رد و بدل شد که سرتا پا تناقض و نقص در قوانینشان وجود دارد.

به نکاتی هر چند کوتاه اشاره کنم شاید بکارتان آمد.

1. سازمان تنظیم مقررات برخلاف صحبت هایی که گاها میکند هیچ مصوبه و هیچ فرمولی برای مسترد کردن وجه در صورت درخواست مشترک ندارد.
    2. سازمان تنظیم مقررات به هیچ عنوان نمیتواند در هیچ شرایطی شرکت متخلف را مجبور کند وجهی را به مشترک مسترد کند و این موضوع در اصل بین شرکت و مشترک است.
    3. سازمان تنظیم مقررات ساعات رایگان را یک هدیه از سوی شرکت به مشترک میداند، مشترک و سازمان تنظیم مقررات نمیتواند ایرادی به شرکت بگیرد از این باب.
    4. سازمان تنظیم مقررات نمیتواند هیچ شرکتی را در صورت پائین بودن سرعت در ساعات رایگان مورد انتقاد و یا جریمه قرار بدهد و در قبال آن از مشترک میخواهد تا اگر ناراضیست پیشنهاد پول در قبال ساعات رایگان به شرکت کند و یا به شرکت بگوید ساعات رایگان را از روی سرویس بردارد.
    5. سازمان تنظیم مقررات میتواند در صورتی که مشترک پائینتر از 1/8 سرویس خریداری شده در شبانه روز دریافت دارد پیگیری کند تا سرعت به 1/8 را مشترک حداقل در اختیار داشته باشد. (تناقض با مورد 3و4)
    6. درصورت خریداری سرویس به ارزش 20/000تومان با حجم 3گیگ یکماهه و با سرعت Xمگابیت. درصورتی که شارژ تا انتها مصرف شود و اکثر روزهای سرویستان باقیمانده باشد، از نظر سازمان و شرکت چیزی از سرویس شما باقی نمانده برای مسترد شدن و روزهای باقیماند ملاک برای مسترد کردن وجه نیست و هرگیگ فراتر از 3880تومان ارزش گذاری میشوند و در صورت درخواست مسترد شدن در حدود 500تمان تا 1000تومان به شما داده میشود. (اگر مورد قبول شرکت قرار بگیرد)
    7. در صورت خریداری همان سرویس پیشین با همان ارزش در صورت باقیمادن شارژ بطور کامل یا بخش زیادی از آن و در عوض بیش از نیمی از روزهای سرویستان سپری شود، روزهای سرویستان ملاک قرار میگیرند و شارژ باقیمانده همان 3880تومان و حتی کمتر ارزش گذاری میشود. (تناقض با مورد 6)

8. در صورتی که شما 6ماه پیش قراردادی امضا کرده باشید و پس از آن قرارداد شرکت تغییر کند، قرار داد جدید که امضا نشده شامل حال شما نیز میشود.
    9. از نظر سازمان تنظیم مقررات شرکت ها روزانه و شبانه را با سرعت بالا برای جذب مشتری ارائه میکنند و اگر ساعات رایگان را هم ارائه نکنند هیچ کس نمیتواند ایرادی بگیرد.

در پایان این را میخواهم بگم تصور نکنید در فیلم و کارتون این موارد اتفاق میافتد.
    بله همه چیز فراهم شده تا بخور بخور این شرکتها بطور قانونی جلوه دهد و خفتشان هم کسی نتواند بگیرد. (اگر تونستید بگیرید جایزه دارید)

یک توصیه:
    ممکن است من بعنوان 1 نفر در این مسائل ضرر کنم و آن ISP سود ببرد، ولی اگر کسانی که ناراضی هستند اقدام قاطعی انجام بدهند و در زمان مرتبط و مناسب اقدام کنند متضرر اصلی ISP خواهد بود تا بشود هر آنچه که باید بشود و درس عبرت شود برای سایرین.

امروز تماس گرفتند که میخواهید جمع آوری کنید؟ و داشتند به نحوی التماس میکردند...چه حس خوبی داره به این کثافت ها ضدحال بزنی پشت خط...اینقدر خوبه...
    Last edited by Alone-Star; 07-09-2014 at 12:58.

13. 9 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کلا چند روز میهمان صبا بودی؟پذیرایی چطور بود؟
    کلا 27 روز مهمان صبانت بودم تا قبل از محدودیت 120 گیگ دانلود شبانه داشتم یعنی خیلی خوب بود البته من براساس نیاز دانلود میکنم دنبال رکورد مقدار دانلود شبانه نیستم بعد از محدودیت هم دیگه ماندن جایز نبود

15. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •