حالا کیو داری میزنی اینقدر سر و صدا راه انداختی
اگه کمک خواستی بگو .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
حالا کیو داری میزنی اینقدر سر و صدا راه انداختی
اگه کمک خواستی بگو .
دارم 3 نفر رو میزنم که بالای 150 تا تجربه میدن
والا من همیشه جغرافیام ضعیف بودروزهاي هفته واسه همه كشورا يكي (فقط بخاطر اختلاف ساعت واسه يك كشور زودتر روز شروع مي شه واسه يكي ديگه ديرتر )بین زمین و زیر زمین گیر کرده بودم دستت درد نکنه تو جون یه آدم رو نجات دادی
![]()
من زدم دو ساعت کار کنه . موردی بود بگو وسط کار بیل و کلنگو بذارم کنار بیام حالشونو بگیرم .
دوئل مخسره ای بود ولی حال داد !!! :
بابا اینا دیگه کین آخه ممد با اون اسکیلاش این یارو را که لول دوئلش خیلی زیاده را زد و برنده شد
حالا من موندم من با این اسکیلای تمام دوئل و لول بالا تر از ممد بودنم و ضمنا سلاحی که خواهم داشت اینا چی می شوند به نظرتونمن یک فکری هم برای سلاح سردی ها کردم
چاقال از اونجایی که از سردی ها کم می خوره و سردی ها را هم می بره اول چاقال می ره با سردی ها دوئل می کنه بعد عکس را می ده من می روم خونریزی کردنو جاخالی ها را طوری تنظیم می کنم که نخورم چون اگه از سردی ها بخورم حسابی خونریزی برام باز می شه
![]()
ممد dodging بدون لباس چند تا داری ؟؟؟؟؟؟؟
بدون شرح !!!!!جوابم را پیدا کردم
![]()
سعید با این یارو چی کار کردی ؟؟ طرف این طرف نقشه باهات دشمن شده البته فکر کنم یک زمانی میدیل بود
![]()
دوئلر سلاح سرد توي ميدل كمه!! در عوض توي چانگ آن زياد!! بعلاوه اين كه سرد ها همون قدر با گرم ها مشكل دارن كه گرم ها با سرد ها!! به هر حال من خودم ميلي هستم!! دليلشم اينه كه رفلكس نداريم!! (مگه اين كه روش كار كرده باشن كه احتمالش همونقدره كه گرم ها روي تافنس كار كرده باشن!!) در ضمن چون تافنس دارن با دوئلر هاي مثل خودشون(ميلي) بهتردوئل مي كنن!!چاقال از اونجایی که از سردی ها کم می خوره و سردی ها را هم می بره اول چاقال می ره با سردی ها دوئل می کنه بعد عکس را می ده من می روم خونریزی کردنو جاخالی ها را طوری تنظیم می کنم که نخورم چون اگه از سردی ها بخورم حسابی خونریزی برام باز می شه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)