نوشته دیگه ECO 512
شرمنده این جواب برای یه پست دیگه بوده از مدیران می خوام این پست رو حذف کنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نوشته دیگه ECO 512
شرمنده این جواب برای یه پست دیگه بوده از مدیران می خوام این پست رو حذف کنن
Last edited by diligent68; 19-12-2009 at 01:21.
منظورش سرور سایتی که ازش دان میکنی بود.![]()
بذارید این وایمکس ایرانسل بیاد ببینیم شاتل چه غلطی میکنه.....
سرعتش تا چقدر میتونه باشه
تو ایران که فکر کنم یا سرعت نداره یا گرونه یا محدودیت داره
یه چز خوب نمیذارن باشه
ممنون از یاسختون رفقا .
1- یعنی خود شاتل هم همین مودم ایسوس رو به کاربراش میده دیگه ؟ قیمتش تو بازار چنده که خودمون بخریم ؟ اگه نصبش کاری نداشته باشه و خودمون انجام بدیم یعنی دیگه کسی برای راه اندازیش لازم نیس بیاد که بخوایم 15 چوق ییاده شیم ؟
2- یس با این سرعتی که Art Home داره بیخیالش میشیم و میمونه 2 تا سرویس Art 1 و Eco 128 . تو سایت خود شاتل که زده سرعت آیلود و دانلود آرت 1 تا 128 هست با 12 گیگ ترافیک ماهیانه . از یه نظر ترافیک آرت 1 خیلی به کارم میاد چوت دانلود شبانه با اکو 128 برام خیلی سخته . اگه بخوام روزانه دانلود کنم هم که ترافیک 3 گیگش اصلا نصف ماهم جوابمو نمیده . ییشنهاد شما کدوم هست ؟
کلا میشه تفاوت سرعت این 2 تا سرویس رو بگید ؟ اصلا فرقی دارن یا جفتشون 128 هستن ؟
3- تا 2 هفتشم مشکلی نیس . ولی اگه مشکل خالی نبودن یورت ییش بیاد یعنی چیکار باید بکنیم و چقد طول میکشه
4- یه بچه محل دیالمه ای نیس اینجا خودشو به ما نشون بده
ممنون از لطف همگی![]()
من پیشنهاد میکنم الان اصلا سراغ شاتل نرو که وضعش خرابه . من آرت 1 دارم سرعتش در عرض دو روز از 21 کیلوبایت رسیده 14 کیلوبایت و همینطور داره کم میشه ، یعنی 16 عادی رو هم نداره ، سرعت اکو 128 هم مثل آرت شده ، خیلی ها نتونستند تو این چند روزه حتی 50 مگابایت هم شب دانلود کنند ، به نظرم برو صبانت یا هر شرکت دیگری ، چون اگر با این شرکت قرارداد ببندی پشیمان میشی
ازبازار بگیری همین قیمت تقربا باید بشه.من مودممو خودم گرفتم.ازش راضی هستم.35 هزار تومان شد.
در مورد نصب هم 15 تومان ازت میگیرن می خوای خودت نصب کنی یا نکنی.(البته اینو مطمئن نیستم)
داداش متاسفانه شرکت دیگه ای به منطقه ی مخابراتی من سرویس نمیده و تنها گزینه ای که دارم شاتل هست . تازه باید همونم دعا کنم یورت خالی داشته باشن
راستی برانکه بفهمم یورت خالی دارن یا نه چیکار باید بکنم ؟ با کجا تماس بگیرم ؟
ممنون میشم جواب ایناروهم بدید :
1- یعنی خود شاتل هم همین مودم ایسوس رو به کاربراش میده دیگه ؟ قیمتش تو بازار چنده که خودمون بخریم ؟ اگه نصبش کاری نداشته باشه و خودمون انجام بدیم یعنی دیگه کسی برای راه اندازیش لازم نیس بیاد که بخوایم 15 چوق ییاده شیم ؟
2- یس با این سرعتی که Art Home داره بیخیالش میشیم و میمونه 2 تا سرویس Art 1 و Eco 128 . تو سایت خود شاتل که زده سرعت آیلود و دانلود آرت 1 تا 128 هست با 12 گیگ ترافیک ماهیانه . از یه نظر ترافیک آرت 1 خیلی به کارم میاد چوت دانلود شبانه با اکو 128 برام خیلی سخته . اگه بخوام روزانه دانلود کنم هم که ترافیک 3 گیگش اصلا نصف ماهم جوابمو نمیده . ییشنهاد شما کدوم هست ؟
کلا میشه تفاوت سرعت این 2 تا سرویس رو بگید ؟ اصلا فرقی دارن یا جفتشون 128 هستن ؟
3- تا 2 هفتشم مشکلی نیس . ولی اگه مشکل خالی نبودن یورت ییش بیاد یعنی چیکار باید بکنیم و چقد طول میکشه
4- یه بچه محل دیالمه ای نیس اینجا خودشو به ما نشون بده![]()
مرسی
سرویس رو از 512 کردیم 128 ولی سرعت دانلود هنوز 512 هست و روی 64 دانلود میکنمدو سه روز اول گفت شاید همین چند روز اول اینطوریه ولی مثل اینکه یادشون رفته پهنای باند رو کم کنن
پول 128 دادیم آش 512 میخوریم
از مزایای شاتل میشه زین بعد به این مورد هم اشاره کرد
![]()
الان وضعیت شاتل اینجور شده یک شب 1 گیگ رو راحت دانلود می کنی ولی یک شب دیگه 100 مگابایت رو به زور دانلود میکنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)