پست قبليمو بخونيد دوباره
گفتم كه سي دي مودمو بزارين با سي دي كانفيگ كنيد
پست قبليمو بخونيد دوباره
گفتم كه سي دي مودمو بزارين با سي دي كانفيگ كنيد
جلوی default gateway هیچی ننوشته چیکار کنم؟ من فکر کنم روی کافیگ کردن مودم گیر دارم چجوریه؟ چون رو خطه ADSL داره این مراحل رو هم رفتم: یعنی ثبت نام کنی بعد از شرکت تماس میگیرن یا اس ام اس میدن.
Last edited by CRIS Joon CR7; 28-05-2012 at 15:00.
این نکته رو توجه کردی که کانفیگ کردن مودم باید از طریق کامپیوتری که با کابل شبکه به یکی از پورت های LAN مودم وصله باید انجام بشه نه کامپیوتری که در جای دیگه هست ؟
برای کانفیگ کردن مودم نیازی به اتصال به اینترنت نیست !!چون مسلما هنوز مودم کانفیگ نشده و متصل به اینترنت نیست .
پس با کامپیوتر های توی اتاقه دیگه که متصل به شبکه دیگه هستن نمیشه !!!!
-----------------
برای اینکه من بیشتر متوجه بشم تا بتونم راهنماییتون کنم می تونید بگید نحوه اتصالات مودم و کامپیوتر و خط تلفن رو شرح بدید که چطوری دارید کانفیگ می کنید ؟
Last edited by hermione; 28-05-2012 at 16:34.
از طریق کابل لن و USB وصله به PC
کابل تلفن هم بش وصله
فقط از طریق کابل لن متصل کن به PC
چک کن ببین درایور کارت شبکه PC نصبه یا نه
برای اینکه وقتی مودم رو روشن کردم اتوماتیک به اینترنت وصل بشه و نیاز به کانکشن pppoe نباشه ، باید چی تنظیم کنم؟
مودم من zyxel هست
با تشکر
ممنون بردم دادم بیرون کانفیگ کرد و ردیف شد خیلی ممنون.
سلام به همه
من یک هفته پیش بعد از کلی تحقیق و پرس و جو یک مودم Dlink 2730u خریدم. مودم قبلیم Tenda معمولی بود که به مدت 2 سال شبانه روز روشن بود و اصلا مشکلی پیدا نکرد و من خیلی ازش راضی بودم.
اما از وقتی که Dlink رو جایگزینش کردم به دوتا مشکل برخوردم: اینم بگم که من از مخابرات سرویس میگیرم.
1- اولیش اینه که وقتی ساعت 6 صبح که آی پی مودم عوض میشه و از حالت شبانه رایگان سوییچ میکنه به حالت روزانه، مودمم نمیتونه آی پی بگیره و تا زمانی که یکبار خاموش روشن نکنی ساعتها بدون آی پی میمونه در صورتی که با مودم قبلی همچین مشکلی نداشتم.
2- دومین مشکلم مربوط به روتر این مودم میشه که وقتی سیستم خونه رو با لپ تاپ، شبکه میکنم بدون مشکل کار میکنه اما بعضی وقتها قاطی میکنه و نمیتونه کامپیوترها رو که توی شبکه است، شناسایی کنه و به پوشه های به اشتراک گذاشته شده نمیشه دسترسی داشت. اما بعد از ده دقیقه دوباره همه چیز درست میشه. با مودم قبلی همچین مشکلی نداشتم.
یک چیزه دیگه هم میخواستم بپرسم ، اونم اینه که با توجه به اینکه چیپست این مودم از سری N هست و نرخ تبادل اطلاعات 150mbps بر ثانیه، اما بر روی local connection که کلیک میکنم نوشته 65mbps .
و وقتی میخام بین کامپیوتر و لپ تاپ فایل ردوبدل کنم حداکثر با سرعت 6 مگابایت بر ثانیه انتقال میده. میخواستم ببینم طبیعیه یا باید بیشتر باشه؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
سلام مودم dlink-2600u گرفتم و با192.168.1.1 نیز وصل شدم حالا نمیدانم وارد کدام قسمت بشوم لطفا توضیح کامل بدهید مشخصات از شركت ارائه دهنده سرويس را گرفتم ولی نمیدانم کجا وارد کنم تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز،
دوستان من یه مودم 2640T دارم جدیدا حدس میزنم وقتی زیاد ازش استفاده میشه پینگ به شدت میره بالا چون مثلا با خود ISP پینگ از 35 میلی به 300 میلی ثانیه میرسه!! البته شک دارم از اینترنت هست یا نه ولی مدتی که به مودم استراحت میدم دوباره پینگ درست میشه و همینطور این روند ادامه داره. آیا اصلا چنین مشکلی هست که مودم روی پینگ تاثیر بزاره؟؟؟ شک دارم از مودم هست یا خود اینترنت مخابرات مشکل پیدا میکنه. متاسفانه مودم دیگه ای ندارم که باهاش تست کنم ببینم این مشکل بطرف میشه یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)