اگر به همین یک قانون عمل میشد، خود به خود جلوی خیلی از حواشی و مسائل گرفته میشد !نوشته شده توسط قوانین انجمن های P30World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اگر به همین یک قانون عمل میشد، خود به خود جلوی خیلی از حواشی و مسائل گرفته میشد !نوشته شده توسط قوانین انجمن های P30World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
در این که اسیاتک داغون شده شکی نیست!
9 روز دیگه تا رهایی از سرویس 1024 نامحدود!
آخه مشکل اینه که مسئولین شرکت این حقیقتو نمی خوان قبول کنند ! و با گردن کلفتی جواب آدمو پشت تلفن میدن... من امروز برای اولین بار بود که پشت تلفن به پشتیبانی یک شرکت سرویس دهنده علنی توهین کردم ، چون واقعا لیاقتشون همین بود...![]()
منظورت اینه که میخوای یه سرویس محدود بگیری یا از اسیاتک بری و به جمع ما بپیوندی؟
همشون همینجورند و انکار می کنند!
تا یک سال و نیم پیش که شاتل بودم سر محدودیت شبانه شاتل همین اعصاب خوردی ها را داشتم!
اسیاتک هم خوب بود حدود یکی دوماهی هست افتضاح شده!
من خطم فیبر هست/سه جا بیشتر ساپورت نمیکنه/اسیاتک/های وب ظاهرا/مخابرات که پورت خالی نداره!
یک ساعت نت نداشته باشم! نمیشه.دی:
وایمکس ایرانسل 256 مصرف ازاد هم دارم سرعتش کمه!
یه خط دیگه دارم یکسال و نیم هست رانژه اسیاتک هست ولی اکانتی روش کانکت نمیشه اونو اوکی کنم رو این خطم های وب بگیرم هر کدوم پینگ کمتر بود اونو نگه میدارم!
های وب هم بدیش شبانه اش هست!
این اسیاتک خط قبلی ما را یک سال و نیم دستش درد نکنه رانژه نگه داشته!ولی اکانتی روش کانکت نمیشه!
چه کاری کردیم اومدیم اینجا بعد مدیر پست دادیم امضامونو دید به گاج رفت امضا!لعنت به اسیاتک
Last edited by ahriman323; 22-07-2013 at 00:36.
1 مگ نامحدود ، سرعت همونیه که باس باشه ، بین 90-100 با IDM
1مگ نامحدود سرعتش 60 هست تا یکی دو هفته پیش 90 بود!
عجب شانسی داریم ما.....20 روز از سرویسم مونده
زنگ زدم نمایندمون درخواست جمع اوری رو پیگیری کنم. میگه تا 15 مرداد نمیتونی سرویستو جمع کنی!!
حالا مسئول عوضیش ساعت 12 به بعد میاد اونموقع هم که هر دفه زنگ میزنم منشیش میگه هنوز نیومده!!
واحد شکایات هم که گفت باید حضوری بری نامه کتبی جمع اوری پر کنی!
باید یه داد و بیداد راه بندازم...
دوستان شما میتونید این سایت رو باز کنید ؟
bistnet.ir
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)