تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1348 از 2376 اولاول ... 34884812481298133813441345134613471348134913501351135213581398144818482348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,471 به 13,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

استقلال غايب تورنمنت چهارجانبه تهران
    ايران ورزشى- پيش از اين هيات فوتبال استان تهران خبر از حضور تيم هاى استقلال و پرسپوليس در تورنمنت چارجانبه تهران را مى داد. قرار بود در اين مسابقات دو تيم از اسپانيا و ايتاليا هم حضور داشته باشند اما باشگاه استقلال روز گذشته اعلام كرد به دليل فشردگى برنامه هايش در تعطيلات قادر نيست در اين تورنمنت حضور پيدا كند. به اين ترتيب استقلال اولين غايب تورنمنت بين المللى تهران خواهد بود و هيچ بعيد نيست با غيبت استقلال، پرسپوليس هم انصراف دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بى نظمى ميان ليدرهاى استقلال!
    ايران ورزشى- در حالى كه هنوز رييس كانون هواداران باشگاه استقلال مشخص نشده و مديرعامل اين باشگاه گزينه مناسبى براى رياست بر اين حوزه حساس پيدا نكرده است مشكلاتى يا بهتر است بگوييم بى نظمى هاى هدفدارى اين روزها از روى سكوها استقلال را تهديد مى كند. برخى از مسؤولان اسبق كانون هواداران باشگاه استقلال با به راه انداختن باند و گروه باعث سردادن شعارهايى عليه تعدادى از بازيكنان و حتى برخى مسؤولان باشگاه استقلال شده اند. اين افراد كه منافع خود را در باشگاه استقلال در خطر مى بينند مدتى است موى دماغ استقلال شده اند. البته حركات اين افراد از سوى مديران باشگاه استقلال پنهان نمانده و آنها قصد دارند به زودى با انتخاب يك گزينه شايسته كانون هواداران باشگاه استقلال را سر و سامان دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حيدرى: مى خواهم مثل نوازى سانتر كنم
    ايران ورزشى- خسرو حيدرى مى خواهد مثل روزهاى اوج محمد نوازى باشد. حيدرى كه از فاكتور سرعت هم برخوردار است اين روزها در جناح راست استقلال به بازيكنى بى بديل تبديل شده است. حيدرى مى گويد: آقاى نوازى هميشه براى من يك الگو بود دوست دارم مثل او سانتر كنم. فكر مى كنم سانترهاى نوازى در فوتبال ايران بى نظير بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

محمد رضا عکس از استقلال داری از امسال که علیزاده توش نباشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر در تركيب تيم ملى هم باشم گل مى زنم
    برهانى: فحاشى مشهدى ها آزاردهنده تر از مه بود!

مهدى عربشاهى

بعد از يك فصل بد و بدون گل در استقلال، حالا آرش برهانى آقاى گل ليگ است و ۱۸۰ درجه با آرش پارسال فرق كرده. برهانى شد برهانى آماده پاس. البته تفاوت هايى در بازى او ديده مى شود كه اين تفاوت ها همه مثبت است. بزرگ ترين فاكتور مثبت آقاى گل ليگ پختگى و باتجربه شدن اوست. اين روزها مى تواند براى برهانى سكوى پرتاب به سوى آرزوهاى دور و دراز او باشد. دعوت شدن به تيم ملى در شرايطى كه مقابل كره جنوبى، غلامرضا رضايى به دليل محروميت حضور ندارد مى تواند فرصت خوبى باشد تا او در سطح ملى هم خود را به اثبات برساند.

بازى با ابومسلم چطور بود
    ابومسلم هميشه يك تيم خوب بوده. آنها بيشتر از حد انتظار ظاهر شدند. اصلا توقع نداشتيم چنين تيمى مقابل ما بايستد. خدا را شكر توانستيم آنها را درمشهد شكست دهيم.
    نام حجازى در ابومسلم چقدر انگيزه استقلالى ها را براى اين بازى زياد كرده بود
    باور كنيد تيمى كه براى قهرمانى بازى مى كند دنبال نام ها و حاشيه ها نيست. ما امتيازات زيادى را در نيم فصل اول از دست داده ايم. حالا فقط براى قهرمانى دنبال اين هستيم كه همه آن امتيازات را به دست بياوريم.
    جو مشهد چطور بود
    بعد از بازى به ناظر بازى هم گفتم اين جو، جو فوتبالى نيست. هواداران ابومسلم از دقيقه يك تا نود فقط فحاشى كردند. واقعا متاسفم. آنها مثل دهه پنجاه تشويق مى كردند. انگار تا حالا به ورزشگاه نيامده بودند. بايد در ورزشگاه هاى مشهد فرهنگ سازى شود.
    مثل بازى هاى قبلى براى استقلال بازى نكردى. از عملكرد خودت راضى هستى
    سعى كردم براى استقلال بهترين بازى را انجام دهم. هرچه از من خواسته بودند پياده كردم. متاسفانه نتوانستم گل بزنم، يعنى موقعيتى به دست نياوردم كه بتوانم گلزنى كنم. اگر حتى يك موقعيت بالاى ۶۰ درصد هم داشتم مطمئن باشيد گل مى زدم. به هرحال اگر گل هم نزنم سعى مى كنم براى ديگران موقعيت سازى كنم و موثر باشم.
    مه آلود بودن ورزشگاه شما را اذيت نكرد
    فحش هاى هواداران مشهدى بيشتر از مه آزاردهنده بود.
    قلعه نويى بعد از بازى به تو چه گفت
    به من گفت درگيرانه بازى كردى. اين دقيقا چيزى است كه قلعه نويى مى خواهد. از بازى من هم راضى بود.
    بعد از مدت ها توانستيد به صدر جدول برسيد.
    رسيدن به صدر جدول شيرين است اما حفظ صدرنشينى كار سختى است. از اين به بعد كار ما سخت تر مى شود. بايد تلاش مان را دو برابر كنيم. بازى هايى كه پيش رو داريم بايد بدون لغزش و اشتباه باشد تا بتوانيم اين صدرنشينى را به انتهاى فصل برسانيم.
    شانس قهرمانى استقلال را چقدر مى دانى
    استقلال ۹۹ درصد براى قهرمانى شانس دارد. يك درصد باقيمانده هم به نظر من بين تيم هايى مثل ذوب آهن، پرسپوليس و سپاهان تقسيم مى شود.
    شنيده ايم از باشگاه الشباب پيشنهاد دارى.
    فقط در حد حرف است. هنوز به خودم چيزى نگفته اند. مثل اينكه با باشگاه مذاكره كرده اند.
    فكر مى كنى استقلال با اين ترانسفر موافق باشد
    من با باشگاه استقلال قرارداد ۲ ساله دارم. اگر قرار باشد تصميمى گرفته شود بايد از جانب باشگاه باشد. آنها هرچه صلاح بدانند همان طور عمل مى كنند.
    خودت براى بازى در امارات چقدر تمايل دارى
    ليگ امارات ليگ خوبى است. قبلا هم گفته بودم اين ليگ مى تواند جاى خوبى براى پيشرفت باشد. در امارات مى توانيد فوتبال حرفه اى را لمس كنيد.
    يعنى فاصله حرفه اى فوتبال ايران و امارات اينقدر زياد است
    ليگ امارات به لحاظ فنى از ليگ ما پايين تر است. اما اين تفاوت فنى آنقدر نيست كه باعث افت بازيكنان شود. خيلى ها كه افت مى كنند تمام فكرشان را روى فوتبال نمى گذارند. شما بازيكنانى مثل مسعود شجاعى و على كريمى را ببينيد كه از همين امارات به سطح اول فوتبال اروپا رفتند.
    به نظر مى رسد خاطرات باشگاه النصر تو را به سمت امارات مى كشاند.
    امكانات امارات قابل مقايسه با اينجا نيست. در باشگاه النصر كه بودم فقط ۸ زمين تمرين داشتيم و يك زمين مخصوص براى آماده شدن و شرايط مسابقه وجود داشت. اينجا هر روز يك جا تمرين مى كنيم و هميشه اين دغدغه وجود دارد كه زمين تمرين را از تيم بگيرند. مجموعه پزشكى باشگاه النصر را بايد مى ديديد. امكانات آنجا از امكانات بيمارستان هاى تخصصى ارتوپدى ايران بيشتر بود.
    شنبه ليست جديد تيم ملى اعلام مى شود. چقدر شانس دارى دعوت شوى
    تمام سعى و تلاشم را اين فصل انجام داده ام. حالا ديگر همه چيز بستگى به نظر كادر فنى تيم ملى دارد. اميدوارم دعوت شوم.
    ما شنيده ايم فدراسيون پاسپورتت را گرفته است.
    بله، سرى پيش هم پاسپورتم را گرفته بودند اما دعوت نشدم. اميدوارم اين بار مثل دفعه قبل نشود.
    با وجود محروميت غلامرضا رضايى مقابل كره احتمال اينكه در تركيب تيم ملى باشى وجود دارد.
    خودم را با هيچ كس مقايسه نمى كنم. هميشه سعى كردم جاى خودم فوتبال بازى كنم. اما چيزى كه مهم است اين است كه اگر در تركيب تيم ملى باشم سعى مى كنم نظر مثبت مربيان را جلب كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ادعاى ابومسلمى ها كذب است
    اكبرپور: هركسى پاس قشنگ بدهد ، پايش را مى بوسم
    ايران ورزشى- آمار گلزنى هاى استقلال نشان دهنده آن است كه اين تيم امسال مهاجمان آماده اى دارد. سياوش اكبرپور اين روزها يا در هر بازى گل مى زند يا براى مهاجمان ديگر موقعيت گل مى سازد تا يكى از آماده ترين مهاجمان استقلال لقب بگيرد البته ادعاى سعيدخانى كاپيتان ابومسلم بعد از بازى اين تيم مقابل استقلال مبنى بر فحاشى اكبرپور، كار اين بازيكن را كاملاً لوث كرد! ابومسلمى ها قصد دارند عليه اكبرپور شكايت كنند و با توجه به پرونده اين بازيكن در كميته انضباطى و همچنين پر كردن تعهد فصلى، مى تواند شكايت مشهدى ها براى مهاجم استقلال گران تمام شود اما خود اين بازيكن ادعاى ابومسلمى ها را كذب مى داند.

قبل از اينكه وارد بحث فنى شويم، مى خواهيم دليل درگيرى ات با سعيدخانى را بدانيم
    كدام درگيرى ! از چه چيزى صحبت مى كنيد! درگيرى در كار نبود.
    اما خانى ادعا كرده كه در طول بازى به او فحاشى مى كردى
    نمى دانم چه بگويم! متأسفم كه چنين مسائلى را پيش مى آورند، در تمام مدت بازى به ما فحاشى كردند. نمى دانم چرا آنها چنين ادعايى دارند. آقاى بنى اسد مدعى شده من ۴۰ دقيقه به خانى فحش دادم. مى خواهم از بنى اسد بپرسم من ۳ صحنه با خانى برخورد داشتم چطور مى توانستم ۴۰ دقيقه به او فحش بدهم اين مسائل درست نيست. آنها مى خواهند از آب گل آلود ماهى بگيرند و ديوارى كوتاه تر از من پيدا نكردند.
    تو در كميته انضباطى تعهد فصلى پر كردى و اين مى تواند براى تو گران تمام شود
    اگر كميته انضباطى بخواهد مى روم تعهد ۱۰ ساله پر مى كنم تا پايم ديگر در كميته انضباطى باز نشود. مدت ها است كه از حاشيه و دعوا دورم و همين مسأله به فوتبال و بازى ام كمك زيادى كرده است.
    اما اگر ابومسلمى ها از تو شكايت كنند پايت به كميته انضباطى باز مى شود.
    اشكالى ندارد مى روم و جواب مى دهم اگر مدارك دارند بياورند مشكلى نيست. وقتى فحش ندادم ترسى هم ندارم.
    آقاى قلعه نويى در كنفرانس مطبوعاتى گفته بود با تو برخورد مى كند
    اتفاقاً وقتى كه بازى تمام شد و به رختكن رفتم آقاى قلعه نويى گفت چه اتفاقى افتاده و مشهدى ها اين طورى مى گويند كه من گفتم به خدا چيزى نشده و من به خانى فحش ندادم.
    قبول كرد
    به نظر شما نبايد قبول كند آقاى قلعه نويى با روحيات من آشنا است و حرفم را قبول كرد.
    از اين بحث بگذريم، از بازى بگو.
    خيلى خوب بازى كرديم و بهترين اتفاقى كه افتاد ۳ امتيازى بود كه گرفتيم.
    با اين گل به جمع مدعيان آقاى گلى اضافه شدى.
    به فكر آقاى گلى نيستم.
    پس به فكر چى هستى
    نتيجه گرفتن تيم براى من از همه چيز مهم تر است.
    استقلال بهترين خط حمله ليگ را دارد. به نظر تو چه چيزى باعث شده شما موفق باشيد
    شرايط خوب استقلال، گلزنى من و آرش فقط مختص ما دو تا نيست استقلال يك تيم خيلى خوب است.
    حضور جانواريو و بازيسازى اين هافبك چقدر در اين روند مؤثر بوده
    جانواريو هافبك خيلى خوبى است. مسلماً درخشش هافبك ها در موفقيت فورواردهاى تيم تأثير زيادى دارد. استقلال بهترين خط دفاع و خط هافبك و حمله را دارد و تيمى كه براى قهرمانى بسته مى شود بايد اين طور باشد. اميدوارم بهتر و موفق تر هم باشيم.
    پس چرا كادر فنى به دنبال مهاجم خارجى است
    به نظر من استقلال نياز به مهاجم ندارد اما اگر كادر فنى تشخصى دادند كه فوروارد جديدى نياز است اميدوارم بتواند به تيم كمك كند.
    بعد از گل شادى عجيبى كردى، دليلش چه بود
    پاهاى عليزاده را بوسيدم.
    چرا
    وقتى عليزاده به آن قشنگى توپ را تقديم من كرد بايد پاهايش را مى بوسيدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محمد رضا عکس از استقلال داری از امسال که علیزاده توش نباشه.
    سلام
    پیداکردن همچین عکسی تقریبآمحاله
    ولی میگردم شاید پیدا کردم

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    پیداکردن این عکس همچین محال هم نیست چون علیزاده زیاد فیکس نبوده حالا نمی دونم چطوریه که هرچی عکس تومیذاری علیزاده توش هست البته خودت گفتی بش علاقه داری من هم ازش بدم نمیاد .امانمیدونم چرااین بشراینقدرتواستقلال دشمن داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام
    پوسترش هست ولی این علیزاده توشه.

خودم دیدم وگرنه می خریدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پیداکردن این عکس همچین محال هم نیست چون علیزاده زیاد فیکس نبوده حالا نمی دونم چطوریه که هرچی عکس تومیذاری علیزاده توش هست البته خودت گفتی بش علاقه داری من هم ازش بدم نمیاد .امانمیدونم چرااین بشراینقدرتواستقلال دشمن داره
    سلام
    درست گفتی من ازش بدم نمیاد
    ولی نمیدونم این بنده خدا چرا اینقدر خاطرخواه (دشمن) داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •