تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1348 از 1667 اولاول ... 348848124812981338134413451346134713481349135013511352135813981448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,471 به 13,480 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازی call of duty black ops vرو نصب کردم.بازی هم نصب میشه. directX خود بازی رو هم نصب میکنم. بازی هم از اون 2dvd هاست نسخه انگلیسی بدون کرک. بعد از نشون دادن دموهای بازی این ارور رو میده و از بازی خارج میشه:
    directX encounteredan unrecoverable error.
    check the read me for possible solutions.

کمکم کنید خواهش می کنم

با آپدیت کارت گرافیکی مشکل حل شد.
    الان دارم بازی می کنم.
    راستی یه سوال:
    کارت گرافیکیو geeforce 9400 gt 1G هست رم هم 1.5G هست احساس میکنم سرعت بازی کمه. چطوری می تونم سرعت رو زیاد کنم؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

با آپدیت کارت گرافیکی مشکل حل شد.
    الان دارم بازی می کنم.
    راستی یه سوال:
    کارت گرافیکیو geeforce 9400 gt 1G هست رم هم 1.5G هست احساس میکنم سرعت بازی کمه. چطوری می تونم سرعت رو زیاد کنم؟
    تنها راهش پایین اوردن گرافیک بازی هستش

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

سلام بر اساتید

settlers 7
    رو ریختم ولی وسط بازی چند ثانیه هنگ میکنه بعدش درست میشه...شبیه اتوسیوه نمی دونم چیکار کنم روی اعصابه

ویندوزم 7 و سیستمم به روزه
    با تشکر

مراحل زیر رو برو ببین مشکلت حل میشه؟
    رو my computer کلیک راست کن و سپس properties کلیک کن بعد از اون کادر ها hardware رو انتخاب کن و بعدdevice manager رو انتخاب کن و بعد روی گزینه sound,video and game controllers کلیک کن حالا گزینه unimodem half-duplex audio device رو انتخاب کن و در قسمت پایین پنجره (device usage) از داخل کادر enable رو به disable تبدیل کن و ok کن بیا بیرون.ببین اجرا میشه؟

3. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان من وقتی بازی Sniper Ghost Warrior اجرا میکنم ، صدا پخش نمیشه !

قبلا که بازی میکردم این مشکل رو نداشت ... بعد از حذف و نصب دوباره این مشکل بوجود اومد !

ممنون میشم راهنمایی کنید !
    شماطبق این پست عمل کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام.من تازه 2گیگ رم اضافه کردک و مجبور شدم 7-64bit نصب کنم.چرا تو ویندوز 64بیتی نسبت به32بیتی فریم ریت بازیها کم میشه؟ حداقل برای من که اینطوریه.
    سیستمم:
    cpu phenomII 945
    ram 4gig ddr3
    vga gts 250 1gig
    windows 7
    تو ویندوز 64بیتی و بنچمارک بازی dirt2 نسبت به 32بیتی نزدیک 10فریم کاهش داشتم.تازه اون موقع 2گیگ رم داشتم.تو gtaIV هم قبلا که رمم 2گیگ بود و ویندوز32بیتی 31 فریم الان با 4گیگ رم و ویندوز 64بیتی 27 فریم!!!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان.
    من امروز بازی Crysis رو نصب کردم روی سیستم که با استفاده از یک LCD 43 اینچ اجرا کنم.مشکل اینجاست که من به روزلیشن 1920x1080 احتیاج دارم ولی این روزلیشن اصلا داخل تنظیمات بازی نیست!

آیا احتیاج به نصب بچ ...یا چیز دیگه ای هست؟!

ممنونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بازي ماشيني Grid رو نميشه با دسته بازي كرد؟!!!
    تو محيط بازي قسمت كنترل
    فقط كيبورد بود !
    بازي ماشيني بدون دسته معنا نداره !

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

من بازي
    Split Second
    رو نصب كردم و كرك رو هم ريختم
    ولي اجرا نميشه
    يه محيطي باز ميشه سريال و ... ميخواد

Please enter your serial number in the supplied text area and click 'Activate' to unlock. This will connect to the license server via the Internet and request an unlock license. Press 'Cancel' to abort.

Click the 'Show Details' button in order to show the transmitted XML-request

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

من بازي
    Split Second
    ولي اجرا نميشه

Please enter your serial number in the supplied text area and click 'Activate' to unlock. This will connect to the license server via the Internet and request an unlock license. Press 'Cancel' to abort.

داره خودمونی میشه narsis22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا من توبازی kane.and lynch2 توی اکسترکت کردن بازی تو قسمت پارت 35 ارور میده.کسی میتونه کمکی کنه اگه داره اپلود کنه کل پارتها 78 پارت هست.یا سایتی معرفی کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من بازی cod:black ops رو اجرا می کنم سر صفحه pers any key هنگ می کنه .
    این مال قبل بود حالا یکمی بهتر شده بازی بالا می اد سر این صفحه هنگ نمی کنه ولی نمی تونم هیچ دکمه ای رو بزنم علامت ساعت شنی ویندوز هم اصلا نمی ره و همراه علامت موس توی بازی هست لطفا لطفا یک نفر کمک کنه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام.من تازه 2گیگ رم اضافه کردک و مجبور شدم 7-64bit نصب کنم.چرا تو ویندوز 64بیتی نسبت به32بیتی فریم ریت بازیها کم میشه؟ حداقل برای من که اینطوریه.
    سیستمم:
    cpu phenomII 945
    ram 4gig ddr3
    vga gts 250 1gig
    windows 7
    تو ویندوز 64بیتی و بنچمارک بازی dirt2 نسبت به 32بیتی نزدیک 10فریم کاهش داشتم.تازه اون موقع 2گیگ رم داشتم.تو gtaIV هم قبلا که رمم 2گیگ بود و ویندوز32بیتی 31 فریم الان با 4گیگ رم و ویندوز 64بیتی 27 فریم!!!
    نه ذاتا چنین چیزی وجود نداره!!
    ولی آیا هر دو ویندوز از یک نوع هستند..یعنی یکی seven و یکی دیگه XP نیست که؟
    سلام دوستان.
    من امروز بازی Crysis رو نصب کردم روی سیستم که با استفاده از یک LCD 43 اینچ اجرا کنم.مشکل اینجاست که من به روزلیشن 1920x1080 احتیاج دارم ولی این روزلیشن اصلا داخل تنظیمات بازی نیست!

آیا احتیاج به نصب بچ ...یا چیز دیگه ای هست؟!

ممنونم.
    نه ذاتا باید ساپورت شه...
    این مشکل دو معنی داره:
    1-مانیتور شما این رزولوشن رو ساپورت نکنه.
    2-یه حالت دیگه هم ممکنه این باشه که بازی به طور صحیح گرافیک یا مانیتور شما رو شناسایی نکرده که در این صورت پیشنهاد میشه درایور گرافیکتون رو به روز و مال مانیتور رو هم دوبارع نصب کنبد...
    بازي ماشيني Grid رو نميشه با دسته بازي كرد؟!!!
    تو محيط بازي قسمت كنترل
    فقط كيبورد بود !
    بازي ماشيني بدون دسته معنا نداره !
    ببا برنامه xppader کلیدهای موس و کیبورد رو روی دسته تعریف و بعدش بازی رو با گیم پد انجام بده:
    کد:
    برای این کار هم فقط شما بعد از اجرای برنامه گیم پد رو به pc وصل کن اگه کلیدها رو شناخت که هیچ و گرنه در قسمت setting این کار رو بکن سپس روی کلیدها دوبار کلیک کن ودر قسمت تنطیمات جای یکی ار کلیدهای کیبورد را براش مشخص کن...
    فقط محض اطلاع بگم برای بازیهایی که درست در لحظه ورود به بازی سیستم دسته یا کیبورد به طور اتوماتیک فعال میشه مثل darksider قبل از ورود با بازی باید دسته رو جدا کنی...

در ضمن از این برنامه هم میتونی استفاده کنی فقط کافیه که سه تا فایل اصلیش رو توی پوشه اصلی بازی کپی و برنامه رو اجرا کنی:
    کد:

من بازي
    Split Second
    ولي اجرا نميشه

بازی کرک نشده...کرکش کن.
    Last edited by mehdy.z; 16-11-2010 at 21:21.

11. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

وقتی میخوام بازی Black Ops رو اجرا کنم ارور زیر میاد و بازی اجرا نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •