رنگار تمام adc هارو میترکونه که توش شکی نیست اما دیگه ashe نوبرهنه میتونه فرار کنه نه چیزی root میکنی میزنی صدا قابلمه میده
![]()
رنگار تمام adc هارو میترکونه که توش شکی نیست اما دیگه ashe نوبرهنه میتونه فرار کنه نه چیزی root میکنی میزنی صدا قابلمه میده
![]()
بابا تو چرا جواب اینارو میدی در قدرت رنگار شکی نیست اینا دنبال یک چیزی می گردن بحث بکنن 300 400 صفحه تاپیک بره جلو وگرنه الان Ashe Free اِه کاملا معلومه دنبال سوژه می گردن
خب شما کدوم قسمت رو متوجه نشدی؟ تقریبا همه چیز فارسی بود، Dash رو نگفتم که اونم شامل Spell هایی میشه که یه حرکت سریع رو به جلو می کنه، مثل Lucian با E یا Renekton با E یا Graves با E که همه اینا واسه فرار کردن خوبه. Kite هم یعنی اینکه یک حریف که Melee هست رو بتونی همینجوری بزنی و در بری بدون اینکه ازش بخوری، یعنی یه Attack میدی باز میری عقب دوباره یه Attack میدی باز فرار می کنی، با Slow هم این کار خیلی ساده تر میشه. دیگه نمیدونم بقیه قسمت هارو از این ساده تر نمیشه توضیح داد.
انقدر ملت سر ult اه darius گفتن michael jordan و dunk از آخرش riot یه اسکین داد بیرون براش![]()
دادا چرا دوست داری سر یک موضوع الکی بحث بکنی در ضمن الان Ashe Free اِه خواستی باش برو خوب هر هفته فریه بخاطره اینه ما بهش میگیم نوب چمپ
ashe هی 450 تا IP گرفتیمون داداشالان گمونم free هستش از من میشنوین یه jungle هم باهاش برین اگه jungling تون خوبه خیلی باحالو قویه منتها باید حواستون به جانگلر دشمن باشه.passive اش اخرشه
راحت باز رو carry میکنین.
امروز champ جديد مياد ؟
خوب همه رو سر کار گذاشتیا !
یه مدت نبودی نیم شناسنت!
بابا ملت سر کارین!
ترول جماعت که شاخ و دم ندارن![]()
Last edited by GL & HF; 06-08-2014 at 14:51.
این که الان Free اه چرا الکی بحث راه میندازین؟
این که الان Free اه دادا چرا الکی دوست دارین بحث بکنید؟بابا تو چرا جواب اینارو میدی در قدرت رنگار شکی نیست اینا دنبال یک چیزی می گردن بحث بکنن 300 400 صفحه تاپیک بره جلو وگرنه الان Ashe Free اِه کاملا معلومه دنبال سوژه می گردنچه خبرته داداش؟؟؟ من یه پست دادم چهار بار ریپلی کردی چرا الکی بحث میکنی!!! مگه من به کسی توهین کردم یا چمپی را زیر سوال بردم فقط نظر دوستان را راجب به ashe پرسیدمدادا چرا دوست داری سر یک موضوع الکی بحث بکنی در ضمن الان Ashe Free اِه خواستی باش برو خوب هر هفته فریه بخاطره اینه ما بهش میگیم نوب چمپ
اینجور که شما پست میدی 300 400 تا که هیچی اگه قراره برا هر پستی بیای 4 تا ریپلی بدی قبل اینکه یارو جوابتا بده فک کنم در عرض یک ماه بتونی خودتو ناظر فروم کنیاینا دنبال یک چیزی می گردن بحث بکنن 300 400 صفحه تاپیک بره جلوبه هر حال موفق باشی امیدوارم زودتر ناظر بشی
ایول داش اینا را نمیدونستم بازم به تو که یه چیزی یادمون دادی ولی حالا ashe که level فرار کردن نداره میتونه یه فلش بگیره و با اون فرار کنه دیگه کاری که ندارهخب شما کدوم قسمت رو متوجه نشدی؟ تقریبا همه چیز فارسی بود، Dash رو نگفتم که اونم شامل Spell هایی میشه که یه حرکت سریع رو به جلو می کنه، مثل Lucian با E یا Renekton با E یا Graves با E که همه اینا واسه فرار کردن خوبه. Kite هم یعنی اینکه یک حریف که Melee هست رو بتونی همینجوری بزنی و در بری بدون اینکه ازش بخوری، یعنی یه Attack میدی باز میری عقب دوباره یه Attack میدی باز فرار می کنی، با Slow هم این کار خیلی ساده تر میشه. دیگه نمیدونم بقیه قسمت هارو از این ساده تر نمیشه توضیح داد.
عرض به خدمت دوستان که میگنند الان free هستش نمی خواستم باهاش بازی کنم چون می ترسیدم ببازم اما فعلا میرم باهاش یه co op میزنم ببینم چه طوره
مطمئنی راحت میترکونه؟؟ فکر نه کنم رسیدن به یه adc کار خیلی راحتی باشه هارنگار تمام adc هارو میترکونه که توش شکی نیست اما دیگه ashe نوبرهنه میتونه فرار کنه نه چیزی root میکنی میزنی صدا قابلمه میده
![]()
در ضمن یه ضرب المثل قدیمی داریم که میگه سوال پرسیدن ترول نیست بلکه سوال نپرسسیدن تروله![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)