تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1347 از 1746 اولاول ... 347847124712971337134313441345134613471348134913501351135713971447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,461 به 13,470 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

رنگار تمام adc هارو میترکونه که توش شکی نیست اما دیگه ashe نوبره نه میتونه فرار کنه نه چیزی root میکنی میزنی صدا قابلمه میده

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

رنگار تمام adc هارو میترکونه که توش شکی نیست اما دیگه ashe نوبره نه میتونه فرار کنه نه چیزی root میکنی میزنی صدا قابلمه میده
    بابا تو چرا جواب اینارو میدی در قدرت رنگار شکی نیست اینا دنبال یک چیزی می گردن بحث بکنن 300 400 صفحه تاپیک بره جلو وگرنه الان Ashe Free اِه کاملا معلومه دنبال سوژه می گردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا من میخواستم Ashe بگیرم اما یه سری از این حرف های دوستان را دیدم الان دو دل شدم نمی دونم چیکاز باید بکنم بخرمش یا نه میترسم چمپ بی خودی باشه و بازیاما باهاش ببازم

داداش میشه به صورت ساده تر بگی !!! الان اینایی که گفتی یعنی ashe خیلی بده؟؟
    خب شما کدوم قسمت رو متوجه نشدی؟ تقریبا همه چیز فارسی بود، Dash رو نگفتم که اونم شامل Spell هایی میشه که یه حرکت سریع رو به جلو می کنه، مثل Lucian با E یا Renekton با E یا Graves با E که همه اینا واسه فرار کردن خوبه. Kite هم یعنی اینکه یک حریف که Melee هست رو بتونی همینجوری بزنی و در بری بدون اینکه ازش بخوری، یعنی یه Attack میدی باز میری عقب دوباره یه Attack میدی باز فرار می کنی، با Slow هم این کار خیلی ساده تر میشه. دیگه نمیدونم بقیه قسمت هارو از این ساده تر نمیشه توضیح داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

انقدر ملت سر ult اه darius گفتن michael jordan و dunk از آخرش riot یه اسکین داد بیرون براش

5. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من میخواستم Ashe بگیرم اما یه سری از این حرف های دوستان را دیدم الان دو دل شدم نمی دونم چیکاز باید بکنم بخرمش یا نه میترسم چمپ بی خودی باشه و بازیاما باهاش ببازم

داداش منم FPS ام همیشه پایینه و فک کنم به خاطر همین باشه که پینگم همیشه بالاست حالا شما اگه راه حلی پیدا کردی به منم بگو ممنون میشم

یعنی Ashe اینقدر ضعیفه که رنگار میتونه بزنتش؟؟؟

دوستان اگه واقعا ashe اینقدر ضعیفه که رنگار میکشتش بگید که من نخرمش
    دادا چرا دوست داری سر یک موضوع الکی بحث بکنی در ضمن الان Ashe Free اِه خواستی باش برو خوب هر هفته فریه بخاطره اینه ما بهش میگیم نوب چمپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ashe هی 450 تا IP گرفتیمون داداشالان گمونم free هستش از من میشنوین یه jungle هم باهاش برین اگه jungling تون خوبه خیلی باحالو قویه منتها باید حواستون به جانگلر دشمن باشه.passive اش اخرشهراحت باز رو carry میکنین.

8. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

امروز champ جديد مياد ؟

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

داداش منم FPS ام همیشه پایینه و فک کنم به خاطر همین باشه که پینگم همیشه بالاست حالا شما اگه راه حلی پیدا کردی به منم بگو ممنون میشم

یعنی Ashe اینقدر ضعیفه که رنگار میتونه بزنتش؟؟؟

دوستان اگه واقعا ashe اینقدر ضعیفه که رنگار میکشتش بگید که من نخرمش

خوب همه رو سر کار گذاشتیا !
    یه مدت نبودی نیم شناسنت!

بابا ملت سر کارین!

11. 2 کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

ترول جماعت که شاخ و دم ندارن
    Last edited by GL & HF; 06-08-2014 at 14:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

این که الان Free اه چرا الکی بحث راه میندازین؟
    این که الان Free اه دادا چرا الکی دوست دارین بحث بکنید؟
    بابا تو چرا جواب اینارو میدی در قدرت رنگار شکی نیست اینا دنبال یک چیزی می گردن بحث بکنن 300 400 صفحه تاپیک بره جلو وگرنه الان Ashe Free اِه کاملا معلومه دنبال سوژه می گردن
    دادا چرا دوست داری سر یک موضوع الکی بحث بکنی در ضمن الان Ashe Free اِه خواستی باش برو خوب هر هفته فریه بخاطره اینه ما بهش میگیم نوب چمپ
    چه خبرته داداش؟؟؟ من یه پست دادم چهار بار ریپلی کردی چرا الکی بحث میکنی!!! مگه من به کسی توهین کردم یا چمپی را زیر سوال بردم فقط نظر دوستان را راجب به ashe پرسیدم
    اینا دنبال یک چیزی می گردن بحث بکنن 300 400 صفحه تاپیک بره جلو
    اینجور که شما پست میدی 300 400 تا که هیچی اگه قراره برا هر پستی بیای 4 تا ریپلی بدی قبل اینکه یارو جوابتا بده فک کنم در عرض یک ماه بتونی خودتو ناظر فروم کنی به هر حال موفق باشی امیدوارم زودتر ناظر بشی

خب شما کدوم قسمت رو متوجه نشدی؟ تقریبا همه چیز فارسی بود، Dash رو نگفتم که اونم شامل Spell هایی میشه که یه حرکت سریع رو به جلو می کنه، مثل Lucian با E یا Renekton با E یا Graves با E که همه اینا واسه فرار کردن خوبه. Kite هم یعنی اینکه یک حریف که Melee هست رو بتونی همینجوری بزنی و در بری بدون اینکه ازش بخوری، یعنی یه Attack میدی باز میری عقب دوباره یه Attack میدی باز فرار می کنی، با Slow هم این کار خیلی ساده تر میشه. دیگه نمیدونم بقیه قسمت هارو از این ساده تر نمیشه توضیح داد.
    ایول داش اینا را نمیدونستم بازم به تو که یه چیزی یادمون دادی ولی حالا ashe که level فرار کردن نداره میتونه یه فلش بگیره و با اون فرار کنه دیگه کاری که نداره
    عرض به خدمت دوستان که میگنند الان free هستش نمی خواستم باهاش بازی کنم چون می ترسیدم ببازم اما فعلا میرم باهاش یه co op میزنم ببینم چه طوره

مطمئنی راحت میترکونه؟؟ فکر نه کنم رسیدن به یه adc کار خیلی راحتی باشه ها

در ضمن یه ضرب المثل قدیمی داریم که میگه سوال پرسیدن ترول نیست بلکه سوال نپرسسیدن تروله

14. 4 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •