خدا روشکر![]()
خدا روشکر![]()
داداش رکوردتو شکستم![]()
![]()
جانا سخن از زبان ما میگویی! بنده خیلی کار بکنم 1.5 گیگ بشه دانلود کرد. (ولی این زیاد اتفاق نمیفته معمولا بین 1.1 تا 1.2 متغیر هستش!)
شما چطوری دانلود میکنید به 3 گیگ میرسه؟ از تورنت استفاده میکنید؟ راهی هست ما هم سرعتمون زیاد بشه یا شرایط فرق میکنه؟
لعنت به پارس آنلاین.رسما سرعت اینترنتم به حالت مرگ در امده.معلوم نیست چی کار دارن میکنن؟
گویا بیشتر اپراتور های اینترنت کشور همین دشواری را دارند امروز
پیشگامان هستم و از صبح نمی توانم حتا رایان نامه هایم را بررسی کنم!
حاجی حرف ها میزنی ها !! آخه من پولم کجا بود که سرویس 1024 اونم از پارس بگیرم آخه !!راست میگی کلا نباید میگفتم .
این هم دانلود شب گذشته که دوستان فکر نکنند شکمی حرف زدم !! روی هم رفته 4090 گیگ دانلود شد .
از خیر این موضوع که بگذریم :
چی پیز ان هم مثل اینه یه مقدار ترکیده امروز !!
سلام به دوستان.
قبلا شاتل داشتم که به دلیل نقل مکان سرویس رو تخلیه کردم و فعلا چند وقتی هست که سرویس Adsl ندارم.
پارس آنلاین خوبه که برم سراغش؟
میخوام یه سرویس TRA-256 که نامحدود هم هست بگیرم.چون قیمتش با قیمت ۱۲۸ یکماهه شاتل برابری میکنه.
در ضمن این ۱۰۰۰۰ ریال آبونمان ماهیانه مخابرات جریانش چیه؟
"هزینه آبونمان ماهانه مخابرات برای تمامی سرویسها 10,000 ریال می باشد."
"بر اساس قانون مالیات ارزش افزوده کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به تعرفه های بالا 2/2% مالیات بر ارزش افزوده و 1/8% عوارض شهرداری افزوده می شود."
با توجه به دو بندی که قرمز رنگ هست هزینه کلی یکماه سرویسی که گفتم تقریبا چقدر میشه؟
ممنون
جیمیل که ترکیده، دیگه فایل هم نمیتونم آپلود کنم![]()
همه SSL ها ترکیده!
به گمانم به سبب یوریش دیشب دانشجویان ب*س*ی*ج*ی و ب*س*ی*ج*یان دانشجو به سفارت انگلیس هست
پارس آنلاین، هر روز بدتر از دیروز!
دیشب کلا 300مگ دانلود داشتم!(مطمئنا همه ش ماله 6-7 بوده!)
منکه ناامید شدم از این پارس آنلاین و 39روز باقیمونده ش تموم شه میرم یه مخابرات بگیریم که صد شرف داره به این!(البته قبلش باید یکم در مورد پینگش تحقیق کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)