واقعا قراره مخابرات ADSL بده اونم با ترافیک نامحدودقـــم هم میشه ؟؟؟؟ اگه زنگ بزنم مخابرات بپرسم جوابمو میدن ؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا قراره مخابرات ADSL بده اونم با ترافیک نامحدودقـــم هم میشه ؟؟؟؟ اگه زنگ بزنم مخابرات بپرسم جوابمو میدن ؟؟؟؟
سلام . من از اول تابستون 128 گرفته بودم و چون عجله داشتم گفتن با تلفن زنگ بزن بهت میگیم خودت تنظیم کن .
یه صفحه برای تنظیم شاتل اومد بعد گفتن سرعت دانلود رو بزن 192 . منم بلد نبودم ( وگرنه بیشتر میزدم )
حالا می خوام اشتراکم رو ارتقا بدم . بعد ارتقا همون صفحه باز میاد ؟! یا از مرکز تنظیم میکنن . اگر همون صفحه میاد دیگه پول اضافی ندم![]()
مودم یا روتر اون اطلاعات رو از روی دیتابیس های شاتل میخونه و شما نمیتونید دستکاریش کنید!!!نمیدونم شما چطوری خودتون اون رو تنظیم کردید
من هم قبلا خودم تنظیم کردم همچین چیزی تاحالا ندیدم![]()
نه دیگه اون صفحه فقط برای اولین بار میاد...دیگه نمیاد
ولی دوست من این دلیل نمیشه امکان داره سروری که دارین ازش دانلود می کنین دچار مشکل باشه همیشه همه چیز به isp که مربوط نمیشه به نظر من همون لحظه اگه می تونستید با Speed test یه تست می کردین تا نتیجه واقعی تری داشته باشین![]()
از چه سروری داری دانلود میکنی؟
سلام .
تو محدوده ی ما که مخابرات دیالمه هست (ییش شماره ی 3313 ) متاسفانه فقط شاتل سرویس میده و انتخاب دیگه ای نیست . حالا چنتا سئوال ؟
1- شاتل چه مودمی به کاربرش میده (59 تومنیه)؟ آیا میزاره که خودمون مودم بگیریم و اونا بیام نصبش کنن و راش بندازن یا فقط از مودمای خودش یشتیبانی میکنه ؟
2- سرویس های Art Home , Art 1 و Eco 128 چند کیلو/ثانیه دانلود میکنن بطور متوسط ؟چون من بین این ها گیر کردم که کدوم رو بگیرم؟
3- از این منطقه ی مخابراتی دیالمه کسی هست از شاتل سرویس گرفته باشه ؟ کیفیت خدماتش چطوریاس ؟
4- و اینکه اگه من امروز فرم درخواستی که تو سایتشون هست رو یر کنم بطور متوسط چقدر طول میکشه که من بتونم از اینترنتش استفاده کنم ؟
5- تاریخی که اینترنتمون وصل میشه شروع محاسبه ی 1 ماه استفادمون هست . یعنی اگه مثلا اینترنت ما 16 ماه وصل بشه تا 16 ماه بعد میتونی استفاده کنی و برا بعدش باید تمدیدش کنی یا طور دیگه ای هست ؟
ممنون
Last edited by OSEN; 18-12-2009 at 14:30. دليل: اضافه کردن مورد 4 و 5
عجله نكن سراسر كشور هست. 100 هزار پورت آماده كرده تجهيزاتش رو داره نصب ميكنه تا 2 ماه آينده ولي چيزي در مورد تعرفه ها و محدود و نامحدود مشخص نيست.
سلام . .و اینکه اگه من امروز فرم درخواستی که تو سایتشون هست رو یر کنم بطور متوسط چقدر طول میکشه که من بتونم از اینترنتش استفاده کنم ؟
من حضوری رفتم . . البته شهرستان . . 2 روزه وصل شد . .
بله .. همون روزی که وصل بشه . . شروع 1 ماهه . . چه شما استفاده کنی . . چه نکنی . .تاریخی که اینترنتمون وصل میشه شروع محاسبه ی 1 ماه استفادمون هست
موفق باشید .
1- شاتل با asus am 602 خیلی راحت هست یعنی این مارک مودم کلا همه شرکت ها باهاش کار می کنن اگه خواستی بخر خودشونم وظیفه دارن بیان برات نصب کنن و میان ( البته اصلا نصبش هیچ کاری نداره خودتم می تونی)
2- َARt Home سرعتش 9 ست ECO128 سرعتش تو منطقه مخابراتی ما حدود 55 ART 1 هم نداشتم نمی دونم
3- برای این سوالت جوای ندارم
4- بسته به شانست از 1 هفته تا شایدم 10 روز البته اگه مشکل خالی بودن پرت نداشته باشن تو مرکز شما
5- دقیقا همین طور که گفتی هست
![]()
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)