دوستان یکی امتحان میکنه ببینه میشه از این سایت دانلود کرد ؟
فقط هم با این سایت مشکل دارم !!!
androidkade.com
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان یکی امتحان میکنه ببینه میشه از این سایت دانلود کرد ؟
فقط هم با این سایت مشکل دارم !!!
androidkade.com
عزیز جان من تجربه شخصی خودم را گفتم و آمارم هم دقیق است...البته یادم میاد که یه چند ماهی سرعت سرویس مخابرات من قاطی کرده بود و به جای 60-70 رفته بود روی 200 کیلو...
ولی میانگین سیستم را 24 ساعت که روشن بود ، حدود 8 گیگ می اومد پایین ! چون سیستم شرکت بود و همیشه روشن ، اصلا خاموش نمی کردم
حالا خودت حساب کن که چه بهشتی بود...![]()
نشد !
برنامه Jet Audio
فک کنم فقط با آسیاتر مشکل داشته باشه !!!!
مجبور شدم فایل هارو خودم مستقیم کنم
دوستان توصیه میشه به جای آسیاتک با شعار " ارتباط پرسرعت از لحظات بی برگشت... " بگیم آسیاتر با شعار " .............. "
دوستان یه شعار پیشنهاد بدید ، من دیگه عقلم کار نمی کنه....
خواهشا در این تاپیک از عبارت آسیاتر استفاده کنید ، تا بلکه ببینند و خجالت بکشند !
اینم یه نوع مبارزه خاموشه ، خب !
درسته که همه isp ها مشکل دارن
ولی از بین این ها بعضی isp ها خیلی مشکل دارن![]()
به نظرم اینا پهنای باند کم میارن و الانم ماه رمضونه دیگه بد تر همه میریزن دانلود میکنن و از اونجایی که اینا دزدن و..... و شایدم پول ندارن پهنای باند نمیخرن وظع میشه همینی که هست![]()
تا ما درخواست جمع اوری دادیم همه پشتمون راه افتدن بیان های وب
اخرش هم این های وب خراب میشه مجبور میشیم برگردیم سر خونه اول یعنی اسیاتک
الفرار های وب![]()
![]()
چون در ایران اینترنت دست دولت هست و دولت هم میخواد عوض بشه، احتمالا فعلا هیچ کاری صورت نمی گیره و وقتی دولت جدید اومد برنامه های جدید رو اجرا میکنن.
آخه مسئله اینه که "خیلی" در وضعیت حال حاضر اینترنت، معنی نمیده بلکه بیشتر موردی هست. یعنی مثلا پینگ هست دانلود نیست، دانلود هست پینگ نابوده، هم دانلود هم پینگ خوبه(در موارد نادر) ولی سرعت از سرور خارجی خرابه! ، مثلا الان 2 مگ نامحدود آسیاتک دانلودش خوبه ولی پینگ و سرور خارجی افتضاحه، حالا مخابرات پینگ خوبه ولی دانلود ش داغونه و به همین شکل isp های دیگه . . .
من وقتی نمایندم تخلیه داد نیم ساعت بعد زنگ زدن
یکی از دوستام هم شاتل داشت همونجا براش نامه رو ارسال کردن
پس فردا رو سرکاری حتما همون لحظه ارسال نکرده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)