تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1347 از 2365 اولاول ... 34784712471297133713431344134513461347134813491350135113571397144718472347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,461 به 13,470 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان.. برای بودجه 500 تومن هم پخش هم باند چی پیشنهاد میکنید؟ برای پراید هست و مطمعنا قصد خرید امپ و ساب هم ندارم... ولی یکم رو کیفیت حساسم و بعیده کلا بخوام عوض کنم تا سالها همین پخش و باند رو میخوام... بودجه هم اگه ارزشش رو داشته باشه میتونم 600 تومن کنم... منتها خیلی کیفیت رو دوست دارم...
    در مورد پخش هم تصمیم دارم اگه بشه cd خور باشه... ولی هنوز مطمعن نیستم... پس در هر 2 حالت ممنون میشم راهنمایی کنید... و اینکه بنظرتون با این پول حدود 300 میدونم برای پخش میره..ایا بهتره از 2 باند خوب استفاده کنم یا 4 تا باند متوسط....هیچ چیزی هم از پخش نمیدونم...ولی کنترل اینترفیس رو میخوام...
    سلام
    دوستان پیشنهاد های متفاوت و خوبی دادن
    با اجازه منم نظرم رو میگم، اگه سیستم رو طولانی مدت تغیر نمی دید بهتره یه مقدار افزایش بودجه بدید و خیال خودتون رو راحت کنید

پخش از برند کنود و پایونیر از 160 به بالا تقریبا تا رنج 300 صدای مشابهی دارن.

اسپیکرهای 100 واتی
    اینفینیتی REF9633i حدود 200 تومن یا JBL T696L حدود 250 تومن

آمپ پایونیر 5500، 125 وات ، 270 تومن

2. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

امروز خدمت یکی از عزیزان بودیم که از سمنان تشریف آورده بودن.آقا جواد گل با آیدیه ادیب.
    ایشان قبلا هم تشریف آورده بودند تهران و قطعات زیر رو تهیه کرده بودند.
    پخش 7016(نه این جدیدا که مشکل دار شدن متاسفانه)
    کامپوننت mx165
    آمپلیفایر آدیو سیستم ML 75.4
    کواکسیال 9*6 هرتز سریه انرژی که قبلا خودشون داشتند
    کابل RCA گلیدن
    این بار تشریف آوردن تا رنج فرکانس پائینشون رو با تهیه یه ساب گلیدن 12Free Air و آمپلیفایر مونو کن وود 8106 تکمیل نمایند.
    باکس سیلد 40 لیتری که خودم طراحی کردم چون کارخانه توصیه کرده باس سیلد 32 لیتری ولی من حجم باکس کمی بیشتر کردم تا تو اجرای فرکانسهای پائین بهبود حاصل بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ماشین جواد جان یک دستگاه آردی هست که به کپسول گاز نیز مجهز می باشد. لذا فضائی برای باکس پورتد نداشتیم.همچنین آمپلیفایر 75.4 که قبلا براشون دوستان بسته بودن داخل اطاق و زیر تاقچه بود که محل مناسبی نبود.لذا با ابتکاری که نصاب محترم انجام دادن هر دو آمپلیفایر روی یک قطعه MDF نصب و کنار گلگیر سمت راست فیکس نمودند.
    خب نوبت به تست صدا وتنظیم سیستم رسید.
    پس از تنظیم من چنتا CDاورجینال از آلبومهای شهرام شکوهی،محمد علیزاده ،گروه سون،و یه Cd که از روی یه اورجینال اسپیشیال ادیشن زدم رو که فرکانسهای 20-20Khz رو با موزیکهای متنوعی روش رکورد شده تست کردم.دوست دارم خود آقا جواد بیان و از کیفیت صدا براتون بنویسند.
    تو آلبوم جناب شکوهی،صدای گیتار بسیار دلنشنی بود.CD گروه سون و اولین موزیک ،چنان BASS ي این ساب میزد که باید می بودید و می شنید. بیس محکم و پانچي،بدون هیچگونه عقب ماندن از موزیک. و Stop& Go عالی.چند تراک گوش دادیم و بعد آلبوم دلت بامنه جناب علیزاده پلی شد. همه چیز عالی بود.ووکال واضح بدون تیزی در تیوترها،میدرنج خیلی خوب عمل میکرد.،میدباس بد نبود.فرکانس پائین مخصوصا تو اون Cd خودم کاملا مشخص بود که به جواد جان جند بار گفتم و ایشون تاکید کردند.خلاصه همه چیز ایده آل و کافی بود.من که واقعا از نتیجه کار راضی بودم و از صورت ایشان هم همین رضایت نمایان بود.
    یکی از دوستان تو pm قسمتی از ریویو یکی از کاربران سایت همسایه رو برام گذاشته بودن و نظر من رو خواسته بودند.البته نظر هر کسی برای من محترم هست.ایشان فرموده بودند،"والا کیفیت صداش خیلی بالا نبود. دیتیلش خوب نبود. واسه قیمتش یکم بد بود .(500 تومن)کلا متوسط بود. زودی هم داغ شد."
    به نظر من کم لطفی کردند .من نمیدونم تو چه ماشینی،با چه اسپیکرهائی و چه پخشی این تست رو انجام دادند،ولی خیلی دوست داشتم از ایشون دعوت کنم تا یکبار دیگه این نظر بدن.آیا واقعا این آمپلیفایر با رنج قیمت 510-15 حد متوسط هست؟دیتیل کمی داره؟!
    در مورد گرم شدن و به قول دوستمون داغ شدن. همانطور که اساتید در جریان هستند،آمپلیفایرهای کلاس AB گرم شدن در حد طبیعی جزو ذاتشون هست.و بنده خیلی رو اینم مورد فوکوس کردم که خدای ناکرده همینجوری حرفی نزنم.حدود 20-30 دقیقه داشتیم تو ماشین تست میکیدیم رو ولوم 30 از 35 پخش 7016 .من یه بار دست زدم به آمپ حرارت بسیار کمی رو بدنه احساس کردم.به آقا جواد گفتم شما تا سمنان رفتی رسیدی یه تست بکن میزان گرما رو بگو چون جدود 13.5 ساعت مسیر بود.منتها من فراموش کردم تماس بگیرم و سوال کنم حتما خودشون تشریف میارن میگن.
    در هر صورت بنده این آمپ و کامپ رو در حد خوب میدونم و به هر دو اگر بخوام امتیاز کلی بدم 70 از 100 نمره میدم.
    چنتا عکس دیگه هم گرفتم براتون قرار میدم.
    امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار بگیره.
    یا علی،شبتون بخیر
    با سلام خدمت همه عزیزان .جا داره در اینجا از آقا حمید به خاطر راهنمایی و زحماتی که برای تهیه وسایل کشیدن تشکر ویژه کنم.عذر خواهی به خاطر دیر جواب دادن به این پست.در مدت این 1 هفته تست قطعات باید بگم که صدا با کیفیت بسیار بالا البته با تنظیمات تخصصی که حمید جان انجام دادن لذت گوش دادن موسیقی چند برابر کرده. واقعا خدا قسمت همه کنه شنیدن همچین صدای گوشنوازی رو .همونطور که حمید جان هم گفتن صدا بسیار شفاف بدون تیزی و بیس بسیار دقیق و نرم شنیده میشه.آمپ M-line75.4 به خاطر کلاس A/B بودن پس از تست 1ساعت موزیک با ولوم 30تا33 پخش 7016با کیفیت 320 بسیار گرم میکنه که در این کلاس طبیعی بوده ولی آمپ پروتکت نکرده که علتش اینه که بدنه این آمپ مثل یک سینک عمل کرده و گرما به طور کامل به بدنه الومینیومی منتقل میشه که این به خاطر طراحی حساب شده محصولات آدیو سیستم که واقعا محصولاتش محشر هستند.به دوستان هم پیشنهاد میکنم که به راهنمایی دوستانی که که اینجا تجربیات و راهنمایی خودشون رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار ما میزارن توجه کرده و به علت بالا بودن قیمت قطعات تو خرید قطعات با کیفیت صبور باشن تا بتونن بهترین قطعات رو انتخاب کنن و طرف برندهای تقلبی و ارزون قیمت نرن تا پشیمون نشن.
    Last edited by adib197; 01-12-2013 at 01:03.

4. 9 کاربر از adib197 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام دوباره

دوستان ساب Kenwood KFC-HQR3000 در مقایسه با 3013 کنوود کدومش بهتره ؟ بیس قوی تر دقت بیشتر ؟ کدوم خریدش بهتره

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام به همگي.
    هفته گذشته حسابي حميد جان به زحمت افتادن و براي بنده يك دست كامپ گليدن RS 165 تهيه كردن.
    قراره روي درب جلو پرايد نصب بشه و فعلا مشغول اندازه گيري و برشكاري رودري هستم.
    تشكر ويژه از ايشون براي لطفي كه كردن.

7. 6 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همگي.
    هفته گذشته حسابي حميد جان به زحمت افتادن و براي بنده يك دست كامپ گليدن RS 165 تهيه كردن.
    قراره روي درب جلو پرايد نصب بشه و فعلا مشغول اندازه گيري و برشكاري رودري هستم.
    تشكر ويژه از ايشون براي لطفي كه كردن.

عزیز مبارک باشه ایشاالله به خوشی استفاده کنی
    میگم حتما از قسمت برش زدن درب و بعد از اتمام کار عکس بگیر چون منم میخوام کامپ شونزده جا بدم توی درب پراید ولی نصاب میگه تا حالا همچین کاری نکرده اگه میشه حتما حتما زحمت عکس قسمت برش خورده رو برام بکش
    پیشاپیش ممنون

Sent from my HTC One X using Tapatalk

9. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان پیشنهاد های متفاوت و خوبی دادن
    با اجازه منم نظرم رو میگم، اگه سیستم رو طولانی مدت تغیر نمی دید بهتره یه مقدار افزایش بودجه بدید و خیال خودتون رو راحت کنید

پخش از برند کنود و پایونیر از 160 به بالا تقریبا تا رنج 300 صدای مشابهی دارن.

اسپیکرهای 100 واتی
    اینفینیتی REF9633i حدود 200 تومن یا JBL T696L حدود 250 تومن

آمپ پایونیر 5500، 125 وات ، 270 تومن
    از همه دوستان ممنونم... حرفت منطقی هست.. خونه اخرش اگه یخوام 800 هزینه کنم چی؟! ولی پخش رو بهتر بندازم... کلا عادت دارم هر جیزی میخرم خوب میخرم تا 10 سال اگه مشکلی نباشه باهاش کار میکنم!!! از وسایل هم خوب نگهداری میکنم... این سیستم هم میخوام سیستم اول و اخرم باشه!!! مکیشه دقیق اسم چیزی که باید بخرم رو بگید؟ ولی پخش رو خودم دوستا دارم پایونر باشه... تا 800 هر چی میشه بهم پیشنهاد بدید که ایشالا فردا برم برا نصب. و اینکه امپ رو مه صندوق عقب میبندن راحت قابل دزدیدن نیست؟! اخه پراید زپرتی سریع صندوقش باز میشه!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی میشه یه پست بزاری و تمامه این پارامترارو بگی چیکار میکنن
    سلام سعيد خان
    امر كرده بوديد پارامترها رو براتون معرفي كنم،اطاعت اوامر گرديد بفرمائيد:

12. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام دوباره

دوستان ساب Kenwood KFC-HQR3000 در مقایسه با 3013 کنوود کدومش بهتره ؟ بیس قوی تر دقت بیشتر ؟ کدوم خریدش بهتره
    کسی کمک نکرد ؟

14. این کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سعيد خان
    امر كرده بوديد پارامترها رو براتون معرفي كنم،اطاعت اوامر گرديد بفرمائيد:

حمید جان فقط بگو من چطوری ازت تشکر کنم ....
    چند تا نکته فقط هست که شاید واسه دوستان هم جالب باشه... اونم اینکه هر کدوم از این پارامتر ها باید چقدر باشن البته به عدد ... منظورم اینه که چه اعدادی خوبه چه اعدادی بد...
    باید تقریبا چه مقدار باشه تا صدا کیفیت داشته باشه ... مثلا نتیجه گرفتم هرچی qms qes کمتر باشن تو صدایه بالا ساب کمتر به قاپ قاپ میوفته و ساب دقیق تر میزنه ...
    Last edited by rroohhaamm; 01-12-2013 at 17:59.

16. این کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان دیروز یه باند سه اهمی گرفتم وصل کردم به پخش ماشین، اما چون نو بود گفتم به امپیلی وصلش نکنم تا یه مدت بگذره( میدونم اشتباه کردم) امروز موقع گوش دادن یدفعه پخشم خاموش شد و روش فکر کنم نوشت پرو تکت، منم سریع خاموشش کردم و یه بویی از پخش بلند شد بعد که بازش کردم دیدم پشتش شدیداً داغ شده اصلا نمیشد بهش دست زد و البته دیگه پخشمم روشن نشد، پخشم 7016 هستش بنظرتون چش شد؟ ببرم نمایندگی درستش کنن بهتره یا بدم به یه تعمیر کار خوب خارج از نمایندگی؟ تو رو خدا راهنمایی کنین
    در ضمن فیوزشم عوض کردم روشن شد و دوباره بلافاصله سوخت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •