تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1347 از 2014 اولاول ... 3478471247129713371343134413451346134713481349135013511357139714471847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,461 به 13,470 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تیمهایی که جلوی ما ظاهر میشن : احتیاج به این داریم که یک دهم سوتیهاشون رو که به اس اس میدن به ما بدن

تیمها تو اوجشون بودن تو فصل پیش یکی یکی جلو رفت و برگشت کم میاوردن . مهم اینه که آبیها از بحران دیگران ماهی میگیرند
    هر تیمی اوج میگیره میاد جلوی ما بازی می کنه و تازه انگیزشون نسبت به بقیه بازی ها حتی بازی جلوی صدرنشین خیلی بالاتره ولی ب همینا لذت قهرمانی افزایش میده

الان پاس ببینین هفته پیش ب سپاهان تو اصفهان مساوی کرد و تیم به یک خودباوری رسیده و فردا میاد با ما بازی می کنه اما تا 2تا باخت میده و میره تو بهران میدونید که جلوی کدوم تیم قرار می گیره...

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

12 خاطرات یک روز قرمز

ما ميتونيم تمام حيثيت فوتبالمون رو از دست بديم ما ميتونيم همه چيزمون رو از دست بديم ولي يه چيز بزرگ مينونيم بدست بياريم يعني ما هر کاري رو که ميکنيم بايد به طرف قهرماني باشه
    تنها چيزي که ميتونه ما رو قوي کنه همين کنار هم موندنه يعني اگه واقعا دستمون رو تو دست هم ميزاريم و قلبامون رو يکي ميکنيم بخوايم برا پيروزي مبارزه کنيم بخوايم برا قهرماني مبارزه کنيم بايد مث قهرمان با خودمون رفتار کنيم
    با حريفمون هم بايد به عنوان قهرمان برخورد کنيم.يه لحظه هم بهش اجازه نديم که احساس کنه ما رو ميبره . اولين ضربه اي رو که به ما ميزنن مث ضربه اي ميمونه که برادر کوچيکمون زدن . برا قهرماني بايد خون بريزيم
    کي ميبره ؟ پرسپوليس ، کي ميبره ؟ پرسپوليس ، کي ميبره ؟ پرسپوليس ، کي ميبره ؟ پرسپوليس

به خاطر يه سري از اتفاقات ديدم بد نيست اين چند پست رو بخونين
    قبل از همه يه آرزو : ايکاش تمام کادر مديريتي و فني رو باز هم توي تيم داشته باشيم
    يادشون به خير : خرسندي - ماهاني و گل پسر تيم با همه ي حاشيه هاش شيث
    به ياد تيمي که معرفت داشت و خوب بود و از لحاظ رواني مث مرد به موقع بلند شد

افشین امپراطور :

من قبل از اينکه قرارداد پرسپوليس رو امضاء کنم و بيام به پرسپوليس خيليا گفتن ما موفق نميشيم خيليا گفتن داري اشتباه ميکني که مياي ايران و جايي کار ميکني که امکانات نيست بازيکنا حرفه اي نيستن فوتبال حرفه اي نيست من فکر کنم تا آخرين روزي که امضاء کردم يکي از بهترين روزهامه تو قلب من ما قهرمانيم صد هزار نفر سي ميليون نفر پشت شما هستند
    تمام دعاشون تمام قلبشون تمام عشقشون براي شماست . من فکر کنم اطمينان داشته باشيم که اين تيم قهرمانه ، تو آسمون نوشته شما قهرمانين
    خدا ميخواد شما قهرمان بشين . من ديگه نميدونم آدم چندتا چراغ ببينه چند تا دعا بخونه که بدونه قهرمانه ، من تو قلبم ميدونم که شما قهرمان خواهيد شدو امروز نشون ميديم به تموم دنيا که شما بهترين تيم ايران هستين

------------------------------------------------
    خبرگزاري پرسپوليس : محسن خليلي در گفت و گويي، اظهار داشت: ‌بعد از پيروزي مقابل صبا باتري، براي بازي مقابل سپاهان كه كمي كنار رفتنش از ليگ قهرمانان آسيا زود بود، از روحيه بالايي برخورداريم.
    وي ادامه داد: سپاهان مدافعان بسيار قدرتمندي دارد؛ اما من هم با كمك بازيكنان و هواداران، براي گلزني در حساس‌ترين بازي ليگ برتر مقابل سپاهان برنامه‌هاي ويژه‌اي دارم.
    خليلي عنوان كرد: پس از 6 سال، حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا را به تمام هواداران و دست‌اندركاران تبريك مي‌گويم. اميدوارم با گرفتن 3 امتياز ديدار برابر سپاهان، قهرماني شيريني را به دست آوريم.
    وي خاطر نشان ساخت: پرسپوليس در اين فصل براي به دست آوردن قهرماني با مشكلات زيادي روبرو شد؛ اما با درايت مديران، كادر فني و بازيكنان به هدف خود يعني رفتن به آسيا و قهرماني خواهد رسيد

-----------------------------------------------
    خبرگزاري پرسپوليس : علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهور و رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در گفتگويي به ديدار روز شنبه با سپاهان اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: بنده به طور قطع اعلام مي کنم که برنده اين بازي پرسپوليس است.
    سعيدلو ادامه داد: بازي روز چهارشنبه پرسپوليس مقابل صباباتري نشان داد که اين تيم با قدرت تمام آماده است تا قهرمان ليگ برتر شود چرا که درحال حاضر بازيکنان اين تيم از انگيزه هاي بالايي برخوردارند.
    وي درخصوص حضور افشين قطبي در فصل آينده به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس گفت: در حال حاضر براي ما مهم قهرماني است. ما بعد از قهرماني تيم پرسپوليس در اين زمينه به بحث و گفتگو خواهيم پرداخت.
    سعيد لو همچنين در مورد کسر 6 امتياز از اين تيم گفت: در حال حاضر اميدواريم اين 6 امتياز به تيم برگردد. نماينده حقوقي باشگاه در حال مذاکره براي برگرداندن اين 6 امتياز از دادگاه عالي ورزش است و اميدواريم که هر چه زودتر اين 6 امتياز به امتيازات تيم اضافه شود.
    رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در پايان بازهم تاکيد کرد با توجه به عملکرد اين تيم در ديدار برابر صباباتري، قهرمان ليگ هفتم پرسپوليس خواهد بود
    ------------------------------------------

چندي تا ....
    پرسپوليس و سپاهان
    زمان : شنبه 28 ارديبهشت 1387
    مكان : ورزشگاه آزادي تهران
    16 و 30
    آخرين نتيجه : پرسپوليس 1 - سپاهان

-------------------------------------------
    05-16-2008, 01:10 PM
    مجيد فينا

برنامه جشن هاي ويژه قهرماني هفتمين دوره ليگ برتر اعلام شد
    سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال برنامه ويژه اي را براي پيش و بعد از بازي فردا تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان تدارک ديده است.
    به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به پيش بيني حضور بيش از يکصدهزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي براي تماشاي بازي پرسپوليس - سپاهان سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال تدارک گسترده اي را براي اين بازي پيش بيني کرده است.
    عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در اين خصوص به خبرنگار مهر، گفت: مراسم ويژه اي در حاشيه اين بازي برگزار خواهد شد که از ساعت 13 آغاز و تا زمان آغاز مسابقه به طول خواهد انجاميد. اين مراسم با قرائت قرآن آغاز شده و با پخش سرود و برپايي جشن در ورزشگاه ادامه خواهد يافت.
    وي در ادامه با اشاره به اينکه برگزاري جشن روز پاياني هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي کشور به حامي مالي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال واگذار شده است، افزود: پس از پايان مسابقه مراسم اهداي جام به تيم قهرمان برگزار خواهد شد که طي آن مراسم نورافشاني پيرامون ورزشگاه و کاغذ افشاني روي سکوي قهرماني را برگزار خواهيم کرد.
    رئيس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال، ضمن تاکيد به اينکه فدراسيون جشني متفاوت را براي پايان هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر تدارک ديده است، افزود: سعي مي کنيم مراسمي متفاوت با سال هاي گذشته برگزار کنيم و ديگر شاهد بي نظمي هاي که پيش از اين در مراسمي مشابه شاهد آن بوديم، نباشيم.
    عزيزمحمدي در خاتمه تصريح کرد: بليت فروشي بازي پرسپوليس - سپاهان از ساعت 8 صبح فردا(شنبه) فقط در ورزشگاه آزادي تهران انجام خواهد شد.
    ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان در هفته سي و چهارم رقابتهاي ليگ برتر ساعت 30/16 دقيقه فردا در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد ودر پايان قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر معرفي مي شود.

05-16-2008, 08:13 PM
    Heru Goroth
    آخ فردا اين موقع قهرمان شديم ديگه داريم مي زنيم تو سر وکله هم از خوشحالي...

------------
    05-16-2008, 09:30 PM
    mehdi30nema

به نظرتون فردا اين موقع خوشحال هستيم يا ناراحت ؟
    اميدوارم كه حالت اول باشه و از قهرماني پرسپوليس در حال خوشحالي كردن باشيم

-------------
    05-16-2008, 09:37 PM
    S@eid
    من که اصلا به نتيجه فکر نمي کنم ، فقط دارم فکر مي کنم کي بايد برم که بليط گيرم بياد!!! وقتي بليط گرفتم اون موقع به نتيجه فکر مي کنم !!!
    -----------
    05-16-2008, 09:46 PM
    mansour 64

سلام دوستان ، شرمنده همه هواداراي پرسپوليسم كه مدتهاست نتونستم با اونا هم صدايي كنم. ولي خب پرسپوليس بزرگتر از اين حرفاست. اميدوارم فردا روز رستگاري در 30/16 براي پرسپوليس باشه و جام قهرماني يه بار ديگه اين افتخارو پيدا كنه كه تو دستان مردان قرمزپوش قرار بگيره
    -----------
    05-16-2008, 09:57 PM
    ya30n

انشاالله
    دوستان دعا فراموش نشه ها...

يا حق (:
    -----------
    05-16-2008, 11:43 PM
    saeed_h1369

ما قهرمانيم ان شا الله
    راست ميگن دعا يادتون نره ها

-------------
    05-17-2008, 12:22 AM #3450
    Hosein-mec

بيش از7هزار نيروي پليس،امنيت بازي پرسپوليس-سپاهان‌ را تامين مي‌كنند

سرهنگ محسن خانچرلي ـ معاون عمليات فرماندهي تهران بزرگ ـ در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، درباره برقراري امنيت بازي پرسپوليس ـ سپاهان گفت: امنيت بازي فرداي پرسپوليس ـ سپاهان درحد بازي استقلال ـ پرسپوليس و يا تا حدي نيز بيشتر برقرار خواهد شد.
    وي با بيان اين که امنيت داخل استاديوم توسط نيروهاي ويژه برقرار خواهد شد که به صورت يکپارچه عمل مي‌كنند، اظهار کرد: اما در بيرون از استاديوم نيز از عوامل انتظامي، يگان‌هاي امداد و در بخش ترافيکي هم از راهنمايي و رانندگي استفاده خواهد شد.
    سرهنگ خانچرلي در ارتباط با برقراري امنيت در داخل اتوبوس‌ها نيز تصريح کرد: در کليه اتوبوس‌هايي که در محل استاديوم براي انتقال تماشاگران وجود دارد، از عوامل لباس فرم و لباس شخصي استفاده شده، تا چنانچه تماشاگرنماها اقدام به ايجاد اختلال و مشکل کردند، بلافاصله با آن‌ها برخورد شود.
    رييس پليس 110تهران خاطر نشان کرد: در طول مسير استاديوم به ويژه در محور اتوبان تهران ـ کرج و آيت‌الله کاشاني، پاسگاه‌هاي سيار مستقر شده است، تا اختلال‌گران در اتوبوس‌ها در اسرع وقت دستگير شده و پس از تشکيل پرونده، تحويل مراجع قضايي شوند. همچنين در اين رابطه با مراجعه قضايي هماهنگي لازم صورت گرفته تا رسيدگي ويژه‌اي به اين موضوعات شود.
    وي يادآور شد: با توجه به اين که برد و باخت تيم پرسپوليس اهميت دارد، در ميادين و خيابان‌هاي اصلي، نيروها به اندازه کافي مستقر هستند، تا امنيت لازم را برقرار کنند. همچنين کليه سرکلانتري‌ها و پليس آگاهي و پيشگيري در آمادگي کامل به سر برده، تا يک مسابقه خوب و بدون مشکل برگزار شود.
    وي فرهنگ سازي را به عنوان علت اصلي کاهش تخلفات در ارتباط حوادث پس از بازي‌هاي فوتبال در مدت اخير عنوان کرد و گفت: توجه به فرهنگ‌سازي، آگاه‌سازي جوانان و استقرار نيروهاي نامحسوس پليس در اتوبوس‌ها و افزايش مراقبت‌هاي پليس، افزايش تعداد اتوبوس‌ها در استاديوم که منجر به افزايش کنترل پليس شده، از جمله دلايل کاهش قابل توجه حوادث پس از بازي‌هاي حساس فوتبال به شمار مي‌رود.
    سرهنگ خانچرلي در پايان توصيه کرد: تماشاگران بايد به دستورات پليس توجه کرده و همگام و همراه با پليس باشند. به طوري که پليس براي برقراري آسايش و امنيت براي تماشاگران تلاش مي‌کند و با شادي آن‌ها نيز مخالف نبوده اما مقررات نيز بايد رعايت شود.
    ------------------------
    05-17-2008, 01:44 PM
    mehdi30nema

امير قادري: آقاي افشين قطبي؛ احتمالا وقتي صبح مي‌شود و مردم اين يادداشت را مي‌بينند، شما بالاي سر تيم‌ات هستي و من و دوستان‌ام رفته‌ايم آن بالا روي سکوهاي ورزشگاه از چند ساعت پيش جا گرفته‌ايم که شما و تيم‌مان را يک بار ديگر نگاه کنيم. با عشق و شور و علاقه هم نگاه کنيم. از ته دل نگاه کنيم. اين فکر کنم پنجمين بازي پشت هم‌اي است که براي تماشاي بازي‌هاي پرسپوليس، مي‌آييم ورزشگاه آزادي. چون انگار که بالاخره آرمان‌ام را در زندگي پيدا کرده‌ام؛ اين که قطبي قهرمان شود. اين که فرهنگ قطبي، بخشي از جهان اين سرزمين شود. مي‌آييم که حمايت کنيم. که انرژي بدهيم. مي‌دانم که لازم داريد. آن گل دقيقه هشتاد و چندم بازي با سايپا را که شما نزديد. من و رفقايم بوديم و هفتاد هزار نفر ديگر در ورزشگاه آزادي که در يک لحظه تصميم گرفتيم بلند شويم، پاي‌مان را بکوبيم به زمين، و توپ رو بکنيم توي گل.اين که گفتم شنبه از ساعت ده صبح مي‌رويم روي سکوهاي داغ ورزشگاه مي‌نشينيم، البته در جريان باشيد که خرمان اين قدر مي‌رود که بليت پيدا کنيم. ولي جاي ما روي سکوهاي سيماني آن بالاست. جايي که تماشاگراني از طبقه‌هاي پايين‌تر اجتماع وجود دارند. و وقتي آن‌ها هم روحيه افشين قطبي را از برد پرسپوليس بيش‌تر دوست دارند، وقتي «قلب شير» را به برد به هر قيمتي ترجيح مي‌دهند، با چاقويي در جوراب‌شان و لنگي در دست‌شان، وقتي براي آن‌ها هم منش و شخصيت شما از اين که: «بچه‌ها زحمت بکشن و توپ را بکنيم توي گل»، مهم‌تر است؛ اين چيزها را که مي‌بينم کيف مي‌کنم. براي ما اين يک فرصت است. اين جا ما خيلي وقت‌ها عادت داريم کسي را که با خودش چيز جديدي مي‌آورد، مي‌خواهد کمي تغييرمان دهد، را بشکنيم يا بيرون‌اش کنيم. يا مثل برانکو، اين اواخر حضور به هر قيمتي‌اش در ايران، از ترس صورت‌اش سياه و کبود شود. نداشته‌ايم کسي را که هم سر ميز غذا بخورد و هم بيايد پايين پيش ما بنشيند، يا اگر ننشيند، کينه دور سفره نشسته‌ها را از آن بالا جلب نکند. پس شما مي‌توانيد چيزهاي تازه‌اي به فرهنگ ما اضافه کنيد. توانسته‌ايد شور و حال اسطوره‌اي ما را حفظ کنيد و در عين حال اسير گرداب‌اش نشويد. گفتم که به شکل عجيب و متناقض‌اي، هم انگار از جاي ديگري آمده‌ايد و هم انگار از خود ما هستيد. مجموعه اين‌ها، باعث شده که در اين دوره گذار که هر کسي مي‌خواهد ما را به سمت خودش بکشد، يک بار ديگر و در مجموعه متعادلي، احساسات صادقانه ما را تحريک کنيد. به ورزشگاه آزادي مي‌رويم و با تمام وجود فرياد مي‌کشيم، هم به خاطر دل شير و هم هوش روباه. اين چيزي است که در اين سال‌ها وجود تجزيه شده ما خيلي دنبال‌اش گشته است. مي‌نشينيم و به واکنش‌هاي شما در برابر هر مسئله‌اي نگاه مي‌کنيم، اين که چطور از بيرون ريختن احساسات‌تان خجالت نمي‌کشيد و در عين حال عقل و هوش‌تان را کنار نگذاشته‌ايد. مي‌توانيد هم يک عامل روحيه دهنده باشيد و هم يک فرمانده عالم رو به جلو. داريم هم احساسات‌مان را خرج مي‌کنيم و هم پيشرفت مي‌کنيم، غير اين مگر چه مي‌خواهيم؟ راست‌اش را بخواهيد اصلا فکر مي‌کنم در اين دوره و زمانه، شما سنگ محک جامعه ما هستيد. پيش از اين اگر بود، خيلي زود دورتان مي‌انداختيم. منتظر بهانه بوديم که انتقام‌مان را از آدمي مثل شما بگيريم. و وقتي مي‌بينم، بعد از شکت چهار به يک هم راي‌گيري مي‌کنند و ملت باز به ماندن شما راي مي‌دهند، به نظرم اين ديگر فقط پيشرفت شما نيست، پيشرفت ماست. باز گفتم ما و شما. و شما که خود ما هستيد. ×××امروز بعد از ظهر بازي است آقاي قطبي و ما از صبح رفته‌ايم آن بالا جا گرفته‌ايم تا تمام شور و حس و حال‌مان را بفرستيم براي شما و تيم‌مان. شايد زد و باختيم البته. ولي... حالا که به اين مرحله در ارتباط با هم رسيده‌ايم، اين آخرين چيزي است که مهم است. حالا ما همديگر را داريم. سر بازي صبا باتري و روي سکوهاي ورزشگاه، اين قدر آدم غريبه در آغوش گرفتيم که نگو. ما ادم‌هايي که عقل روباه و قلب شير شما را دوست داريم .
    ---------------
    05-17-2008, 02:42 PM
    omid.k

امروز قهرمان ميشيم از الان تبريک ميگم
    ----------------
    05-17-2008, 02:52 PM
    lindows

ايول به اين همه هوادار
    الان ورزشگاه را نشون داد و ميگفت ديگه جا نيست
    از ساعت 12 ظرفيت پر شده

به اميد پيروزي پرسپوليس
    ---------------
    aliani
    سلام به همگي
    به نظر من اگرم پرسپوليس قهرمان نشه تماشاگرا بازم بايد در آخر بازي اين تيم رو تشويق كنن چون علاوه بر اينكه 6 امتياز ازش كم كردن تيميست رويايي .
    اين تيم قهرمان شده ...... تنها تيميه كه اينقدر قوي تو بحث مسائل فرهنگي وارد شده مثل تيماي ديگه نيست كه همه بدبياريها بدشانسيها يا بدبازيكردنهاشون و نتيجه نگرفتنهاشون رو گردن داورا يا فدراسيون يا كساي ديگه بياندازن.

در بحث مسائل فني هم واقعا با وجود قطبي و استيلي خيلي خوب كار كردن.
    به نظر من اون نتايجي رو هم كه نتونستن بگيرن در اواسط فصل تمومش مربوط به شيث و بعضي از بازيكنا ميشد كه با اين كاراشون موجب شدن حاشيه دور و ور تيم زياد بشه و تيم نتونه بازيه هميشگيش رو انجام بده.
    فقط خدا كنه كاشاني و قطبي تو اين تيم بمونن چون ازشون كاراي بزرگتري بر مياد اگه حاشيه ها بزارن.
    (يه مشكل ديگه اي كه هم هست اينه كه اگر قطبي بمونه آيا استيلي ميتونه با وجود قطبي دووم بياره و از خودش بگذره؟)

پرسپوليس قهرمان شده
    ----------------
    آرسـام

باز هم اضطراب - باز هم دلهره ...
    پرسپوليس يادت باشه ، اول بشي آخر بشي دوستت دارم

----------------
    leila*
    خدا کنه امروز سپاهان سوراخ سوراخ بشه
    از دلهره و استرس دارم ميميرم
    از الان زدم جام جم

----------------
    ya30n

دمتون گرم
    تلويزيون فرت و فرت ميگه ورزشگاه نرين كه ظرفيت تكميل شده...
    قربونتون برم من
    انشاالله با حمايت همين طرفدارا پيروز ميشيم...
    ---------------
    saeed_h1369
    دقيقا منم همين حال دارم دارم از استرس ميميرم

-------------

ReZa DN
    چرا استرس؟مهم اينه که ما رفتيم آسيا و مهم اينه که امسال پرسپوليس خيلي تلاش کرد و موفق هم بود اگه 6 امتياز کم نکرده بودن الان قهرمان بوديم
    اول بشه آخر بشه دوسش داريم پرسپوليس زلزله
    به اميد قهرماني

-----------

borderlessboy
    من ميترسم.....

lindows
    گل !!!!!!!!!

ايول پرسپوليس 1 - سپاهان 0
    ----------------

omid.k
    نا مردي بود پرسپوليس بايد ميبرد دارم هم که مثل اينکه روشن دله
    ولي هنوز يه نيمه ديگه وقت هست
    -----------------

Hosein-mec
    اي خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا !!!!!!!!!!!!!! صدامو ميشنوي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-----------------
    ya30n

خب بازي در نيمه اول با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد
    به گل فوق زيباي محسن خليلي
    و تك موقعيت سپاهان كه گل زدن

يه 45 دقيقه دست نخورده باقي مونده انشاالله كه ببريم
    من كه دارم ميميرم از استرس
    از بازي با استق لال استرسش بيشتره به خدا

سپاهان هم واقعا تيمي نيست كه اينقدر در مورد حرف ميزدن
    بازي ياد ندارن
    يا حق (:
    ---------------
    ya30n

بچه ها ديدين محسن چه توپي رو زد به ديرك
    خداااااااااااااااااااا خودت ببين حق كيه برد؟

داور هم كه...اصلا هيچي نگم بهتره
    يا حق (:
    -------------
    Julian
    خدايا به اميد تو.
    اينهمه تماشاگر رو نا اميد نکن.
    هر چند با نايب قهرماني هم اسيايي ميشيم.

-------------
    MoJtaBa.R
    ايشالله هم تو پوز سپاه ... ميزنيم و هم مظفري ...

------------

MoJtaBa.R
    با اينكه كعبي كار خاصي انجام نداد ولي باز دمش گرم كه به عقيلي فهموند اگه داور ن... خطا نگرفت خودش ادب ميكنتش

من كه با تكلش حال كردم
    -----------
    MoJtaBa.R
    بعد قهرماني يه سر ميام : لطفا براي بار هزارم منفي صحبت نكنيد و شك به دلتون راه ندين
    -----------
    Julian
    گل سپاهان کشگي بود
    گل ما حرفه اي بود
    ايشاللا قهرمانيم.

----------
    mashaheeer

----------

94:24
    چه ضربه ي حساسيه اين ضربه
    دقيقه ي 95 مسابقه
    و شايد اين آخرين بخت پرسپوليس باشه : يا زهــــــــــــــــــرا
    اوج حساسيت
    فرزاد آشوبي ضربش به مدافعان برخورد ميکنه
    حالا خليليموقعيت برا بازيکنان پرسپوليس
    در دهانه ي دروازه و توپ توي دروازه قرار ميگيره
    چه زماني گل ميزنه اين تيم پرسپوليس
    چه فوتبالي شده اين بازي
    دقيقه ي نود و ششم قهرمان ليگ عوض ميشه
    چه خبره ورزشگاه آزادي
    چه پايان دراماتيکي داشت اين مسابقه

----------------------------------

The Animal
    گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگل
    -------------

mashaheeer
    گل!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    -----------
    The Animal
    پرسپوليس 2 - سپاهان 1

-----------
    The Animal
    هم بهتر بازي کرديم هم حقمون بوووووووووود
    -------------
    lindows
    'گل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پرسپوليس 2 - سپاهان 1
    ------------
    Julian
    قهرمان شديم
    قهرمان شديم
    خدايا شکرت
    ماشاالله حيدري

-----------
    imanprjr
    قهرمان شديم ايول

--------
    MoJtaBa.R

قهرماني مبارك
    قهرماني مبارك
    --------

ya30n
    خدااااااااااااااااا جونم خيلي دوست دارم
    اشكم در اومد به خدا
    خوب نيست بگم ولي خيلي نذر كردم خدايااااااااااا شكرت

شكرت خدا
    ثانيه آخر قهرمان شديم

تبريك بچه ها
    بريزين تو خيابانا
    جشن بگيريم...

يا حق (:
    ------------
    imanprjr
    پــــــــــــــــــرســــ ــــپـــــــــــولـــــــ ـــــــس....پــــــــــــــ ــــرســــــــپــــــــــ ـولــــــــــــــس....پــــ ــــــــــــــرســــــــپ ـــــــــــولــــــــــــ ــس...
    .پــــــــــــــــــرســـ0 ?ــــپـــــــــــولــــــ0 ?ـــــــس.... تبريک به همه دوستان عزيز...داشدم به خدا ميمردم خدايا شکرت چقدر از خدا خواستيم خدايا نوکرتم......
    ديگه اشکم در اومد......./
    ----------------
    MoJtaBa.R

امروز فوتبال بين المللي و شخصيت واقعيه سپاه ... رو ديديم
    -----------------
    mstf666
    هوراااااااااااااااااااااا اااا
    ------------------
    Carl
    تبريک مي‌گم به همگي!!!!

واقعن حقمون بود!!

-----------------
    Julian
    يا الله
    پرسپوليس قهرمان شد
    قطبي تا اخرين نفس رو قول قهرمانيش موند.
    ----------------

Majid393
    با اينکه پرسپولسي نيستم ولي.....

اين برد رو به تمام پرسپوليسي ها تبريک ميگم ......
    ----------------
    V A H I D
    ييييييييييييييييووووووووو وووووووووو هاااههههههههههااااااااااا ااهههههههههههاااااااااااا ااااا////ا
    مبروک متبرک ..
    گل خليلي که خدا بود ... ولي خوب برديم حقمون بود ...

---------------
    pentoriko

منم د اشت اشكم در ميومد خدايا شكرت
    بازم مثل دوره اول ليگ تو حساسيت شديد قهرمان شديم
    ----------------
    Hosein-mec

از شدت گريه نميتونم حرف بزنم ... فقط اومدم تبريک بگم
    خدايا شکرت
    ---------------
    lindows

قهرماني به همه هوادار ها مبارك
    ------------------
    rvin@
    پرسپوليس با کمک داور به واسطه 7 دقيقه وقت اضافه قهرمان شد.

البته به نظرم حقشه چون 6 امتيازشو خوردن.
    --------------

imanprjr
    خدايا شکرت دل ميليون ها نفر را شاد کردي از فرط داد زدن گلوم گرفته هرچي دم دستم بود پرت کردم شـــــــکرت اي خدا....
    -------------------

آرسـام
    پرسپوليس - پرسپوليسي ها - قرمزپوشان - سرخ دلان
    قهرماني گواراي وجودتان که برازنده شما بود و لاغير

perspolis
    perspolis

-----------------
    Amin Asterix
    منم تبريک ميگم!!با اينکه زياد به اين کلوپ نميام.اما امروز روز پرسپوليسه و همه بايد اين قهرمانيو به هم تبريک بگن.فقط پرسپوليسته
    -------------------

B L A S T E R
    هميشه حق به حق دار ميرسه..
    حق ماهم بود که قهرمان شيم..
    تــــــــــبـريک

------------
    MORINIO
    هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
    خدايا شکرت
    دم سپهر و همه بچه ها گرم که دل مارو شاد کردن
    ----------------
    persianastronomy

و اين است افشين قطبي !
    پرسپوليس بعد از? سال با مربي گري افشين قطبي - تنها در اوج ...............

تبريک ...
    --------------
    saeed_h1369
    خدا جون شکرت
    قهرمان شديم
    از بس جيغ زدم صدام گرفته
    هو هو هو هو هو هو هو

--------------
    Amin
    ايول
    ايول
    ايول

صدام درنمياد از بس داد زدم و هوار کشيدم
    -----------------
    ReZa DN
    منم قهرماني رو به همه دوستدارانه پرسپوليس تبريک ميگم
    و آخرش خيلي بد شد آخه اين مسوئلين چقدر ناهماهنگن کجاي دنيا اينطوريه!برنامه رو قطع هم کردن!
    --------------

Maggy_P
    منم تبريك ميگم
    خيلي حال كردم
    -------------

cao-cao
    پرسپوليسيها تبريک
    شاد باشيد
    --------------

Archi-girl
    دوستان تبريک مي گم...تبريک به همه پرسپوليسي هاي عزيز

----------------
    Ghasem.M
    منم همين جا به همه ي پرسپوليسي هاي عزيز تبريک مي گم واقعا 97 دقيقه از سپاهان برتر بودند. قهرماني هم به تيمي رسيد که تو اين فصل حق مسلمش بود...

----------------
    ya30n
    بچه ها بياين دعا كنيم
    خدا افشين خان قطبي رو واسه تيم ما نگه داره...آمين

سپا هان واقعا من خجالت كشيديم بگم اين يه رقيب واسه ما محسوب ميشه بازيش رو ديدين!!!
    خجالت داشت به خدا

تبريكككككككككككككككك
    يا حق (:
    -----------------
    loyalamin
    هيچکي جلودار تو نيست
    نمرهء فوتبال تو بيست
    قرمز رنگ پيرهنت
    با سرخي خون يکيست
    با سرخي خون يکيست
    يه پرسپوليس يه ايران
    يه تيم پر از دليران
    گر چه حريفت قدره
    اما تو ميشي قهرمان

----------------
    ya30n

عجب عدد با حاليه ها...

دوست دارم پرسپوليس
    دوست دارم پرسپوليسي

غرور و تعصب پرسپوليس يعني اون همه هوادار يعني اون همه هواداري كه بيرون مونده بودن يعني شما ها
    به خودتون افتخار كنين...
    شكر
    يا حق (:
    ----------------

jamshidjap
    تبريک ميگم

بازم شانس با شما يار بود.
    ولي خداييش 7 دقيقه وقت اضافي نامرديه
    داور اگه اين امتياز رو به پرسپوليس نميداد امشب جنازش به خونه برمي گشت.

من خودم استقلالي هستم ولي کلا حال ميکنم اين دو تا تيم به قله هاي افتخار برسن.
    بچه هاي پرسپوليسي دعا ميکنين استقلالم جام حذفي قهرمان بشه با هم بريم آسيا يا نه ؟
    --------------------

ElmO
    يــــــــــــــــــــوهــ ــــــــــــــــــــــــو
    از گلو درد نمي تونم حرف بزنم ...
    خدايا شکــــــــــــــــــــرت ...
    حق به حقــــــــدار رسيــــــــد ...
    6 امتيـــــــاز کم بشه ، بازم قهـــــــــــــرمان ميشه ...

يا حــــــــــق
    ----------------
    amir_rahmani
    سپاهان واقعا ناجوان مردانه ترين بازي عمرش را کرد ولي بالاخره ما قهرمان شديم.
    بچه ها کسي مراسم اهداي جام را اگر کامل داره واسه ي ما بذاره.
    -------------------
    BehzadKiNG
    هنجره ام پاره شد اينقدر فرياد کشيدم وقتي پرسپوليس گل دوم رو زد ...
    نوش جونش ...
    امپراطور افشين قطبي

ان شاا... سال بعد تو آسيا مي ترکونيم ...
    -----------------------
    loyalamin

افشين خان هميشه شيرين کام باشي.(البته کنار پرسپوليس)
    ----------------------
    MORINIO

بچه ها من يه پيشنهاد دارم:
    و اون اينکه بيايين به فيفا نامه بنويسيم که اون 6 امتياز کسر شده از پرسپوليس رو به استق لال بدن بلکه رتبشون تو ليگ تک رقمي بشه زياد آبروريزي نشه

----------------------

سرشار
    اتفاقا بايد 10 دقيقه وقت اضافه ميگرفت . وقتکشيهاي دروازه بان و بازيکنان تعويضهاي پي در پي و .... خطاهايي که بازيکنان رو هم ميکردن خودش 10 دقيقه وقت گرفت تا بازيکنا
    دوباره بازيشونو بکنن .
    -----------------devil_ff2008
    يااااااااااههوووووووووووو ووووووووووو
    ايول به پرسپوليس
    ايول به افشين
    ايول به سپهر
    ايول به محسن
    ايول به همه شما هواداراي باهال که پرسپوليس با شما به اينجا رسيد

-----------------

ya30n
    آخ آخ يه چيزي گفتي
    من يكي خجالت كشيدم!!!!!!

فك نكنم ديگه بيان اين طرفا...

نقل قول:
    بچه ها من يه پيشنهاد دارم:

و اون اينکه بيايين به فيفا نامه بنويسيم که اون 6 امتياز کسر شده از پرسپوليس رو به استق لال بدن بلکه رتبشون تو ليگ تک رقمي بشه زياد آبروريزي نشه

يا حق (:
    ---------------
    ElmO
    اون خطاي روي پاي باقري که اون مرتيکه ( حميدي ) انجام داد واقعا خيلي خشن بود ... !!
    من که فک کردم مصدوم ميشه و مي برنش بيرون ..
    ولي شير است کريـــــــــم با غيـــرت ...

واقعا دقايق آخر خجالت داشت ...
    دقيقا 11 نفر رو چپونده بود توي محوطه جريمه ش.. !!!

به نظرم اشتباه کرد عماد رضا رو بيرون آورد ..
    اشتباهش به نفع ما بود ...

يـــــو هـــوو ... بازم تبريـــــــــــک ...

يا حق
    --------------------------
    devil_ff2008
    دارم سکته ميکنم از خوشحالي

----------------
    devil_ff2008
    عجب تاپيکي شد اين تاپيک
    در عرض 1 ساعت 50 تا پست
    من که چشمام کور شد از بس خوندم
    --------------
    ya30n

بچه ها وسط بازي ياد اون سربازي كه چشماش رو از دست داد افتادم
    آه اون سپا هان رو گرفت...

راستي ديدين اين دلقك ميرزايي چند بار گفت چيزي از ارزش هاي سپا هان كم نميشه ولي يه تبريك هم گفت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خيلي به خدا اينا...

اصلا كسي به تبريك اينا نيازي نداره به خدا.ولي هي اسم سپا هان رو مي آورد داشتم آتيش ميگرفتم!
    يا حق (:

----------------
    leila*
    خيلي خوشحالم
    مبارکه مبارک

--------------
    ya30n
    راستي جاي شيث خيلي خيلي خالي بود...

انشاالله ببخشنش و دوباره بياد تو تيم بزرگ پرسپوليس...
    يا حق (:
    ------------------

piishii
    سلام.
    آقا من رو يکي بگيره

من يک بيماري هم دارم ميترسيدم دم به دم عود کنه شدت هيجانم روي 1000 بود
    گل دوم که زده شد از بس داد و بيداد و رقص کردم اين داداش کوچيکم مرده بود از خنده

اووي اوووي
    هووووووووووووووو هوووووووووووووووووووووووو وورااااااا
    صدام خشک شد از داد کشيدن
    اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو

-------------------

مجيد فينا
    تبريک ميگم قهرمان شديم اونم با وجود کسر 6 امتياز
    همه با هم ميگيم
    PERSPOLIS
    ----------------

Amin

من 2 سال پير شدم
    وسط بازي اينقدر فشارم رفته بود بالا که گفتم الان سکته ميکنم بي جنبه بازي رو ميبينين ؟
    -------------------
    musketeer
    تبريک........... تبريک.............. تبريک
    -+--------------
    RONN!E
    تبـــــــــــــريک به همه پرسپـــــوليسي هاي عــزيز.
    ----------------------

yoosef_st
    آهان حالا بيا وسط!!!
    کوششون اون کسايي که نااميد بودن؟!؟
    کوششون اون کسايي که ميگفتن قهرمان نميشيم؟!؟!؟
    کوششون استقلاليا؟!
    روز خيلي خوبي بود!!!
    دقايق خيلي قشنگي بود!!!
    و....
    قـــــرمـــــزتـــــه
    پرسپوليس هميشه قهرمانه!!!!
    هميشه!
    از صميم قلب به همه تبريک ميگم.
    به حقمون رسيديم

-------------------------
    ya30n

كاربراني كه گفتن پرسپوليس قهرمان ميشه
    AB!, *yutab*, @R3Z, Actros, agaa_hojat2007, ahmet kaya, AHT, alex_3000,
    aliani, alireza_monfared, aluminum, Amin, Amin eHelp, amin_oxin,
    amirspecialboy, amirtoty, amir_rahmani, arash_3tar, archi-girl,
    aria_electric_fars, aristotel, armin_goooodboy, Asalbanoo, avax7, axilbam,
    babak2008, beauty, behrad_f, BehzadKiNG, best3, borderlessboy, boy iran, cao
    -cao, cescjoon, chelzi, corey, dark fear, davoud 23 beckham, dear_2007,
    deicide, Devilish, devil_ff2008, divoonejoon, E A G L E, E*L*E*N*A,
    Eat_me_drink_me, ehsannirvana, ElmO, Elrond, end_of_world, esool,
    Evolution37, f.kh0935, farhadsafiri, farshidshd, FarzadSport, feri88,
    G.A.B.R.I.E.L II, Gabriel¹, Ghasem.M, gigil888, h2deetoo, hadi204, hamidras,
    hamidreza6620, hamidrezaaa, hamkar1981, heart land, hiwas, Hosein-mec,
    houmix, h_starboy, IceLord, iman0007, imanprjr, Immortal1977, javadi1368,
    jingool, Johnny Grey, KBZ, Kurosh Nobody, leila*, lil_jon, lindows,
    loyalamin, m-sh, M.R.S.F.T, m2stech, Maggy_P, mahdi17729, mahdi_moosavi,
    mahmood_t, mahyar49, mansour 64, mashaheeer, Maysam-BFU, mehdi-sh,
    mehdi30nema, mehrdadamri_92, Meisam, Milad-King, mobiler, moby, Moh@mm@d -
    TNT, mohamad2998, mohammad2006, mohammad99, mohrd, MoJtaBa.R, mojtaba007,
    momkhbpsp, MORINIO, Morteza4SN, mrmmnb, msf66, mstf666, musketeer, OMID,
    omid.k, Only Pes, p30khol, parinaz_mot2000, Pario, persianastronomy,
    Persian_baby, pesare_dokhtarkosh, piishii, pmg_acmilan, poyul, R. Calderon,
    ragbar12, ramin1988, ramin_007, ramyar.v, raptor22, R£??, ReZa DN, rezahp2,
    rezatalaz, ReziOnline, rizo, RONN!E, S@eid, saeed_h1369, SALAMONALEYKOM,
    saman_dexter, Scrat, sentimental, shadmehrdj, shahab_f, shayan999,
    shayanelong, shine_star3000, Ship Storm, siavashjal, siavosh1, Sina 13,
    sinaset, Sir.AShkaN, sir0c0, smohs, sorrowdancer, sourena_8888, Spartan II,
    steps, Sub007, sus2, T.K, tabriz-info, taktiki2006, teza, The Animal, toraj,
    Tornado2800, مجيد فينا, محمد88, V A H I D, wantonboy13, Wisdom, WooKMaN, WWEIRAN,
    xxxicestar, x_fashist_x, ya30n, yoosef_st, Zendooni777, ^^ HAMID ^^, آلو جنگلي,
    آذرخش, اردلان, برديا, دنيروو, سرشار, علمدار

كساني كه گفتن نائب قهرمان ميشه
    aminomid, davy jones, Dr.Afzali, farmanfarma, FEiZ, jak_1300, jamshidjap,
    Julian, keyvanroozbehnia, meykou, mohammad hamed, mpmostafa, M_E_H_D_I,
    N_a_V_i_D, pentoriko, Rezacell, Stream, tsjaleb

و رتبه هاي پايين تر!!!!!!!!
    ahoora21, ali-07, Ali-ss, ALI.ARB, ali_manutd_2007, amir_a, Amir_Niknam,
    aRThaS_08, babak-online, boys_won, DoNkHoWaN, Ehsani, emtn, fery joon,
    flatrish, Ghost Dog, Great Kurosh, Hazy, hermione, LeBron, mahn90,
    mamad_chagho, Mamad_Madrid, maryampaezi202000, maryam_cn, Mohammad-Karimi,
    POWER_CASE, r3xaa, Rjoun, rootnt, s.w.a.t, sagh_moha, saman rossi, sAsAn.K,
    shahin666, sina_sian2, sina_sina _ams, ss_m_ss, tizhoosh4com, vahid78,
    vahid_civil, vahid_vaezinia, Viren, WaTeRsTyLeR, امير موسر

يا حق (:

----------------------------
    S@eid
    لعنت به من ... خيانت کردم به خودم و پرسپوليس ... دقيقه ي 85 از ورزشگاه زدم بيرون و شروع کردم گوش دادن راديو ... توي اتوبوس بوديم که پرسپوليس گل زد ، تنها
    کسي هم که فهميد من بودم ... وقتي خبر رو دادم به رفقاي اتوبوسي ، منفجر شد اونجا ... دو سه نفر ماچمون کردن ، دو سه نفر هم يه کاراي ديگه کردن ما رو که گفتن نداره
    در هر صورت خيلي ناراحتم به خاطر اين که ورزشگاه رو ول کردم و زدم بيرون ... اخه خيلي خسته شده بودم ... به خدا از ساعت 1.30 تا دقيقه ي 85 يه لحظه نشستم ...
    چون بليط گيرم نيومده بود تمام وقت ، زير اسکوربرد وايستاده بودم و بازي رو هم ايستاده تماشا کردم ... در هر صورت تبريک به همه از جمله خودم ...
    ---------------------------------
    ya30n

ماشاالله همش خاطره ميشه ها!!!!!!
    ايول حال كردم

يا حق (:
    --------------------
    mansour 64
    خب، غير پرسپوليسياش بخوابن، بچه هاي اين فروم بيان بالا. تبريك به همه! متاسفم براي سپاهان كه مي خواست با وقت كشي و هر چيزي غير از فوتبال به جام برسه.اين قهرماني به خيلي
    ها درس خوبي داد: از جمله محمود ياوري كه گفته بود من اصفهاني هستم و سپاهاني. محمود جان باش تا صبح دولتت بدمد. از جمله امير حاج رضايي. امير جان كسي كه مدتها با گاس
    هيدينگ كار كرده خيلي بيشتر از شما فوتبال مي فهمه. از جمله ژوروان ويرا. ويرا جان زمين ازادي به پرسپوليس خيانت نمي كنه. بيخود كنار زمين ژانگولر بازي در نيار. از جمله حاج
    صفي . احسان جان فوتبال بازي مردان است ؛ كودكان سهمي نمي برند. از استقلال كه نيازي نيست چيزي بگم...... رده 13.......بهر حال اين صدا امشب همش مياد:
    زنده باد پرسپوليس و هوادارانش
    ------------------
    moby

سلام به همه پرسپوليسي هاي قهرمان
    شرمنده من دير تونستم تبريک بگم ولي دارم از خوشحالي بال در ميارم اينم بگم که در دقيقه نود هم داشتم يه سکته ميزدم رنگم شده بود مثل گچ ولي خدا رو شکر رو سياهمون نکرد پيش بعضيها
    بازم تبريک و تبريکککککککککک

-----------------
    Persian_baby
    تبريک ميگم دوستان

ارتش سرخ
    ----------------
    flatrish
    گل دوم پرسپوليس و انفجار ورزشگاه
    کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------
    برديا
    واقعا تبريک ميگم.ما که هميشه از پاي tv بازيو ميبينيم.خونمون ترکيد وقتي سپهر حيدري گل زدش.
    منم افتخار ميکنم که اسمم توي اون ليستي بود که گفتن پرسپوليس قهرمان ميشه

---------------------------
    moby

دوستان منم که در خونمون بازي رو نگاه ميکردم بعد گل سپهر هر چي دم دستم بود رو از فرط خوشحالي و فشار بازي پرت ميکردم اينم بگم که دست خودمم نبود بازم گل دقيقه اخر پرسپوليس کار
    خودشو کرد و ما قهرمانيممممم
    ------------------

corey
    ولي دوستان جاتون تو استاديوم خالي بود موقعي که پرسپليس گل دوم زد همه ورزشگاه به گريه افتادن و مردم از خوشحالي نمي دونستن چي کار کنن و واقعا روز فراموش نشدني بود
    راستي اين تماشاچي هاي اصفهاني درست بشو نيستن من نميدونم اين همه سنگ از کجا مياوردن که پرتاب ميکردن و جالب اينکه تو استاديوم فحاشي اول تماشاچي هاي سپاهان شروع کردن!!

---------------
    Asalbanoo

سلام سلامپ
    پهزان هزار بار تبريک مي گم.خدا مي دونه چقدر خوشحالم....

به تک تک هواردان و بعد هم به امپراطور قطبي تبريک مي گم اين قهرماني دلچسب و شيرين را
    --------------------
    Wisdom
    من هم تبريک ميگم
    ايشاالله جشن قهرماني توي جام باشگاه ها

--------------
    rezahp2
    من هم تبريک ميگم
    ايشاالله جشن قهرماني توي جام باشگاه ها

---------------
    Ehsan Studio
    اين پيروزي شايسته رو به همه پرسپوليسهاي عزيز تبريک ميگم.
    --------------------
    rezahp2

زنده باد پرسپوليس و هوادارانش
    -----------------
    vahidhgh
    18 هفته بدون باخت
    قهرماني نيم فصل
    زيباترين و پر گل ترين بازيها
    کمترين باخت
    باز هم به نظر شما حق پرسپوليس قهرماني نبوده ؟

-------------
    musketeer
    اصلا این قهرمان شدن لامصب همه چیش حال میده!! ضایع شدن یاوری و ترکیدن سپاهان و 13ام شدن استقلال و آسیا و .......... فقط تنها بدیش اینه که بچه ها یکی یکی

دارن بن میشن!!! بابا یکم بحث کردن یاد بگیرید!!!!!!!!!!
    ----------------

و ..........

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اخ مجتبی عجب پستی گذاشتی ما رو بردی رو ابرها

شانس من اون روز خونه نبودم وقصد داشتم برم استادیومکه یه رفیقم که صبح رفته بود گفت نرو که جا گیرت نمی یاد .و مجبور شدیم بازی رو از تلویزیون نگاه کنم توی یه جمع 30-40 نفر بودم که بیشترشون طرفدار پرسپولیس بودن ولی طرفدارای سپاهان و استقلال هم کم نبودن . دقایق اخر بازی از بس چرت و پرت می گفتن داشتم دیونه می شدم به خاطر اینکه مشکلی پیش نیاد پاشد رفتم و از رادیو مشغول گوش کردن بود .
    اخ اخ نبودی منو ببینی وقتی پرسپولیس گل زد نمی دونی چه جوری خودمو رسوندم پای تلویزیون و لی از بس شلوغ بود نمی شد دید همه داشتن خوشحالی می کردن و اونایی که قبل از بازی و حین بازی برامون رجز می خوندن دنبال سوراخ موش بودن

عجب روزی بود اون روز

بعد از بازی که اومد خونه شاید باورت نشه حدود 30 -40 صفخه از صفحات ای تاپیک رو برای یادگاری save کردم و هنوز که هنوزه دارمش . همین حرفای بالای که گذاشتی. بدجوری منو هوایی کرد

به امید تکرار اون روزها

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

كاربراني كه گفتن پرسپوليس قهرمان ميشهab!, *yutab*, @r3z, actros, agaa_hojat2007, ahmet kaya, aht, alex_3000,
    aliani, alireza_monfared, aluminum, amin, amin ehelp, amin_oxin,
    amirspecialboy, amirtoty, amir_rahmani, arash_3tar, archi-girl,
    aria_electric_fars, aristotel, armin_goooodboy, asalbanoo, avax7, axilbam,
    babak2008, beauty, behrad_f, behzadking, best3, borderlessboy, boy iran, cao
    -cao, cescjoon, chelzi, corey, dark fear, davoud 23 beckham, dear_2007,
    deicide, devilish, devil_ff2008, divoonejoon, e a g l e, e*l*e*n*a,
    eat_me_drink_me, ehsannirvana, elmo, elrond, end_of_world, esool,
    evolution37, f.kh0935, farhadsafiri, farshidshd, farzadsport, feri88,
    g.a.b.r.i.e.l ii, gabriel¹, ghasem.m, gigil888, h2deetoo, hadi204, hamidras,
    hamidreza6620, hamidrezaaa, hamkar1981, heart land, hiwas, hosein-mec,
    houmix, h_starboy, icelord, iman0007, imanprjr, immortal1977, javadi1368,
    jingool, johnny grey, kbz, kurosh nobody, leila*, lil_jon, lindows,
    loyalamin, m-sh, m.r.s.f.t, m2stech, maggy_p, mahdi17729, mahdi_moosavi,
    mahmood_t, mahyar49, mansour 64, mashaheeer, maysam-bfu, mehdi-sh,
    mehdi30nema, mehrdadamri_92, meisam, milad-king, mobiler, moby, email="moh@mm@d"moh@mm@d/email -
    tnt, mohamad2998, mohammad2006, mohammad99, mohrd, mojtaba.r, mojtaba007,
    momkhbpsp, morinio, morteza4sn, mrmmnb, msf66, mstf666, musketeer, omid,
    omid.k, only pes, p30khol, parinaz_mot2000, pario, persianastronomy,
    persian_baby, pesare_dokhtarkosh, piishii, pmg_acmilan, poyul, r. Calderon,
    ragbar12, ramin1988, ramin_007, ramyar.v, raptor22, r£??, reza dn, rezahp2,
    rezatalaz, rezionline, rizo, ronn!e, email="s@eid"s@eid/email, saeed_h1369, salamonaleykom,
    saman_dexter, scrat, sentimental, shadmehrdj, shahab_f, shayan999,
    shayanelong, shine_star3000, ship storm, siavashjal, siavosh1, sina 13,
    sinaset, sir.ashkan, sir0c0, smohs, sorrowdancer, sourena_8888, spartan ii,
    steps, sub007, sus2, t.k, tabriz-info, taktiki2006, teza, the animal, toraj,
    tornado2800, مجيد فينا, محمد88, v a h i d, wantonboy13, wisdom, wookman, wweiran,
    xxxicestar, x_fashist_x, ya30n, yoosef_st, zendooni777, ^^ hamid ^^, آلو جنگلي,
    آذرخش, اردلان, برديا, دنيروو, سرشار, علمدار

من افتخار می کنم به خودم که اسمم میونه طرفدارهای متعصب و عاشق پرسپولیس هست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شما هم مگه مسابقه دارید؟
    بله ما مسابقه ارزشیابی بازیکنان داریم بعد از بازی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مجتبی دستت دد نکنه
    به خدا قسم الان که داشتم پستا میخوندم دوباره گریم گرفت عجب روزی بود
    جاتون خالی بود استادیوم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مجتبی دستت دد نکنه
    به خدا قسم الان که داشتم پستا میخوندم دوباره گریم گرفت عجب روزی بود
    جاتون خالی بود استادیوم

من می خواستم خبر بزارم ولی گفتم اینجوزی شاید یه عده این پست رو نبینن
    به همین خاطر فعلا بی خیال شدن ولی این پست رو مجتبی جان یا خودت یا من هر چند وقت یکبار تکرار کن چون حال خاصی به ادم میده

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای دا و بیدا ما رو یاد اون روز انداخت .. یگ بدبختی کشیدم من اونروز ... آقا من و دوستم بلیط جایگاه هم داشتیم ..من ماشینو (پیکان) برداشتم 11 راه افتادیم 11.40 رسیدیم دمه استادیوم یهو ماشین نمیدونم چه مرگیش شد موند وسط خیابون .. خیابون هم ترافیک شدید مردم داد میزدن آقا بکش کنار.. هیچی ما هم پریدیم پایین هلش دادیم اومدیم بغل که یهو افسره اومد گفت اینجا واینسا (مرتیکه ابله بهش گفتم ماشین خرابه گفت دروغ میگی که اینجا پارک کنی ..) خلاصه ماشینو هل دادیم کلی بردیمش جلو از استادیوم دورتر شدیم قفلش کردیم رفتیم تو دیدیم بععععععععععععععع صد و خورده ای هزار تا تو استادیوم نشستن 200 هزار تام دارن اون تو میلولن و بر میگردن .. ما هم رفتیم دیدیم گیتها رو بستن.. برگشتیم مردیم از تشنگی .. یارو آب از لوله میریخت تو بطری میگفت آب معدنیه تازه لوله کشی کردن 300 تومن فلان فلان شده .. خلاصه خریدیم دو تا و با هم گفتیم سریع برگردیم خونه به بازی برسیم .. اگه اغراق نکنم اون روز 300 هزار نفر راحت اومده بودن ورزشگاه ..هی میومدن برمیگشتن.. این ماشینه ما هم پمپ بنزینش سوخته بود بازی در میاورد .. خلاصه بیست متر بیست متر راه میرفت وای میستاد ..اییییییییی خدا چه روزی بود !! .. انداختیم تو اتوبان از بقل با سرعت 20 کیلومتر میومدم لامصب ماشین وسط خروجی ها ی اتوبان خاموش میشد ملت بووووووق بوووووووق .. خلاصه مسیر 30 دقیقه ای رو 2 ساعت تو راه بودم ...نیمه اولم شروع شد از رادیو گوش میدادم .. نزدیکای خونه بودم که خلیلی گل زد !! آآآآآآآآآآآآآآآآآآآییی دستم رو گزاشتم رو بوغغغغغغغغغغغغغغ یه سری حرکاته موزون هم با ماشین انجام دادیم که یهو باز خاموش شد .. یه ربع وایسادیم خنک شد روشن کردم اومدم خونه نیمه اول تموم شد...خیلی خسته بودم ... نیمه دوم نشستم پا تلویزیون گفتم خداااا این تیم قهرمان بشه خستگی من در میره ... دیگه دقیقه 85 بع بعد خداییش نا امید شدم اشکم در اومد گفتم تموم شد .. همینجور با نا امیدی بازی رو دنبال میکردم که یهووووودقیقه 96 ...boooooooooooooomb!!!!! انگار دنیا رو به من دادن یه هفت هشت تا داد جانانه زدم ... یه مقدار رقص بندری هم با برو بچه ها کردیم دوباره اشکم در اومد !!

خیلی هیجان انگییییییییییز بود ..خیلیییییییییییییی !!!! خستگی تموم راه و خرابی ماشین از تنم در رفت ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ای دا و بیدا ما رو یاد اون روز انداخت .. یگ بدبختی کشیدم من اونروز ... آقا من و دوستم بلیط جایگاه هم داشتیم ..من ماشینو (پیکان) برداشتم 11 راه افتادیم 11.40 رسیدیم دمه استادیوم یهو ماشین نمیدونم چه مرگیش شد موند وسط خیابون .. خیابون هم ترافیک شدید مردم داد میزدن آقا بکش کنار.. هیچی ما هم پریدیم پایین هلش دادیم اومدیم بغل که یهو افسره اومد گفت اینجا واینسا (مرتیکه ابله بهش گفتم ماشین خرابه گفت دروغ میگی که اینجا پارک کنی ..) خلاصه ماشینو هل دادیم کلی بردیمش جلو از استادیوم دورتر شدیم قفلش کردیم رفتیم تو دیدیم بععععععععععععععع صد و خورده ای هزار تا تو استادیوم نشستن 200 هزار تام دارن اون تو میلولن و بر میگردن .. ما هم رفتیم دیدیم گیتها رو بستن.. برگشتیم مردیم از تشنگی .. یارو آب از لوله میریخت تو بطری میگفت آب معدنیه تازه لوله کشی کردن 300 تومن فلان فلان شده .. خلاصه خریدیم دو تا و با هم گفتیم سریع برگردیم خونه به بازی برسیم .. اگه اغراق نکنم اون روز 300 هزار نفر راحت اومده بودن ورزشگاه ..هی میومدن برمیگشتن.. این ماشینه ما هم پمپ بنزینش سوخته بود بازی در میاورد .. خلاصه بیست متر بیست متر راه میرفت وای میستاد ..اییییییییی خدا چه روزی بود !! .. انداختیم تو اتوبان از بقل با سرعت 20 کیلومتر میومدم لامصب ماشین وسط خروجی ها ی اتوبان خاموش میشد ملت بووووووق بوووووووق .. خلاصه مسیر 30 دقیقه ای رو 2 ساعت تو راه بودم ...نیمه اولم شروع شد از رادیو گوش میدادم .. نزدیکای خونه بودم که خلیلی گل زد !! آآآآآآآآآآآآآآآآآآآییی دستم رو گزاشتم رو بوغغغغغغغغغغغغغغ یه سری حرکاته موزون هم با ماشین انجام دادیم که یهو باز خاموش شد .. یه ربع وایسادیم خنک شد روشن کردم اومدم خونه نیمه اول تموم شد...خیلی خسته بودم ... نیمه دوم نشستم پا تلویزیون گفتم خداااا این تیم قهرمان بشه خستگی من در میره ... دیگه دقیقه 85 بع بعد خداییش نا امید شدم اشکم در اومد گفتم تموم شد .. همینجور با نا امیدی بازی رو دنبال میکردم که یهووووودقیقه 96 ...boooooooooooooomb!!!!! انگار دنیا رو به من دادن یه هفت هشت تا داد جانانه زدم ... یه مقدار رقص بندری هم با برو بچه ها کردیم دوباره اشکم در اومد !!

خیلی هیجان انگییییییییییز بود ..خیلیییییییییییییی !!!! خستگی تموم راه و خرابی ماشین از تنم در رفت ..
    دستت درد نکنه
    عجب روزی بود برای تو
    از بقیه بچه ها هم می خواهش میکنم اگه می تونن خاطره اون روزشون رو تعریف کنن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دستت درد نکنه
    عجب روزی بود برای تو
    از بقیه بچه ها هم می خواهش میکنم اگه می تونن خاطره اون روزشون رو تعریف کنن
    من خودم کلا خیلی سعی میکردم تمام بازی رو تو نت هم باشم ولی نمیشد اینقدر حساسیت بود توش که چسبیده بودم پای تی وی

ولی بدبختی اینکه بعد بازی باید سریع گلوله میکردم به سمت لابراتوار

گل دوم رو که سپهر زد فقط داد میزدم و بعد چند ثانیه گریه و ...

هر موقع سی دی مردان پرسپولیس رو میبینم بیشتر میفهمم که هم پرسپولیس فوق العاده بود و هم عادل

اون متن اولیش مو رو سیخ میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •