آره میری بهشون میگی سرعت 5یا 10میخوام همونجا هم بهشون بگو دان استریمتو زیاد کنن چون پشتیبانی پاس ماناماد در زمینه دان استریم خیلی ضعیفه
آره میری بهشون میگی سرعت 5یا 10میخوام همونجا هم بهشون بگو دان استریمتو زیاد کنن چون پشتیبانی پاس ماناماد در زمینه دان استریم خیلی ضعیفه
دان استریم چی هست دقیقاآره میری بهشون میگی سرعت 5یا 10میخوام همونجا هم بهشون بگو دان استریمتو زیاد کنن چون پشتیبانی پاس ماناماد در زمینه دان استریم خیلی ضعیفه
اگر تعرفت 5 و 10 مگ رو هم کسی داره لطف کنه.
Last edited by amir_amd; 05-08-2014 at 19:27.
سلام
من فردا میرم اکانتم تمام میشه 1 ماهه 20 گیگ بود حالا این اخر سر دیشب سرعت دانلود تا 200 هم میرفت..
میخوام 2مگ 5 گیگ بخرم شبانه که داره؟ضحی هستم
اینطور که گفتن شبانه به همه سرویس ها اضافه شده و دیگه nofree نیست ولی نمیدونم شایدم هنوز شانسی باشه
اصلا وارد پرتک شدی؟یا هنوز سیترا هستی؟
اگر سیترایی که سرعت شبانت میره رو یه سرویس قبل یعنی 10مگ شبا میشه 5مگ تا وقتی که منتقل شدی پرتک سرعت شبانت اسمی میشه
Last edited by farshad0123; 05-08-2014 at 21:16.
هر چه شماره 2020 رو میگیرم فقط میزان حجمم رو میگه و تمام نه پشتیبانی نه مسئول فروشی اصن هیچی نداره
شما چجوری با پشتیبانی تماس میگیرین !!! من برم به کی بگم داون استریم رو ببره بالا نمایندگی شهرمون که هیچی حالیشون نیست 2020 هم که خبری نیست پس من برم یقه کی رو بگیرم![]()
من دو هفته پیش اشتراک 1m تمدید کردم
جلو اشتراکم نوشته night ولی نمیدونم شب مجانیه یا .....
اول باید مودمت روشن باشه که بشه دان استریمو تغییر داد بعدش باید ببینی مانامادی یا ضحی یا اکسین
کدوم شهری؟
من میخاستم بگیرم اما دیدم خطم تا 4 مگ بیشتر جواب نمیده بیخیال شدم
با دان استریم 4096 هم snr میاد حدود 7 اینا![]()
منم خط تلفنم اینجور شده قبلا تا 24مگ میکشید ولی الان نهایتش 14مگ با دان استریم 4مگ هم snr میشه 10 همه ی این تغییرات بعد از قطعی چند ساعته ایجاد شد و پورتمو عوض کردند کلا نت و تلفن قطع شده بود باید بگم پورتمو عوض کنن
ماناماد چون از اون سایت میتونستم شارژ کنم
رامهرمز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)