تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1346 از 1783 اولاول ... 346846124612961336134213431344134513461347134813491350135613961446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,451 به 13,460 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان من چجوری میتونم از طریق سایت درخواست جمع اوری بدم ؟؟؟ دیروز رفتم نماینگی شیراز میگه تا سرویستون تموم نشه نمیتونین درخواست تخلیه بدین بعد اومدم خونه زنگ زدم به پشتیبانی گفتم طبق قرارداد و اون چیزی که خودتون تو سایت نوشتین من هر موقع بخوام میتونم درخواست تخلیه بدم و این چیزا تا آخر طرف گفت باشه من فرم تخلیه رو براتون پر میکنم تا دو روز دیگه خط تخلیه میشه .... حالا از دیروز تا حالا هربار میرم تو حساب کاربری سایت میبینم هنوز زده در لیست جمع اوری نمیباشد. من الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ تا حالا سه بار زنگ زدم همینو گفتن بهم
    خدا صبانت رو لعنت کنه .... یعنی دارم تا منتها الیه میسوزم

2. 2 کاربر از nima7 amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

990 مگ تا رهایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من چجوری میتونم از طریق سایت درخواست جمع اوری بدم ؟؟؟ دیروز رفتم نماینگی شیراز میگه تا سرویستون تموم نشه نمیتونین درخواست تخلیه بدین بعد اومدم خونه زنگ زدم به پشتیبانی گفتم طبق قرارداد و اون چیزی که خودتون تو سایت نوشتین من هر موقع بخوام میتونم درخواست تخلیه بدم و این چیزا تا آخر طرف گفت باشه من فرم تخلیه رو براتون پر میکنم تا دو روز دیگه خط تخلیه میشه .... حالا از دیروز تا حالا هربار میرم تو حساب کاربری سایت میبینم هنوز زده در لیست جمع اوری نمیباشد. من الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ تا حالا سه بار زنگ زدم همینو گفتن بهم
    خدا صبانت رو لعنت کنه .... یعنی دارم تا منتها الیه میسوزم
    توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پنل درخواست جمع آوری بزن کد رهگیری که داد از پیج عکس بگیر.
    توی سایت تنظیم مقررات به علت عدم ارائه پشتیبانی درخواست جمع آوری بزن و عکس رو هم ضمیمه کن و بگو به درخواستت عمل نکردند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من شخصا از سرویسشون راضی نیستم اما در مورد شبانه یادمه در این چند ساله خیلی وقتها تو شهریور یا مهر همین قر و اطوارها را میومدند بعد بازم سرعت درست می شد. بنظرم این کار را هرساله می کنند تا مشتری های پر مصرف شبانه برن و بقیه بمونند. دوستان حواستون باشه اگه تورنت دانلود می کنید صبانت با اضافه کردن یک تراکر از شما جاسوسی می کنه تا بفهمه چه چیزی را می گیرید. من هنوز موندم این تراکر چطور اضافه می شه.
    http://tracker.sabanet.ir:55551/announce
    این کار فکر نکنم از نظر قانونی درست باشه.
    برای من هم اضافه میشد چندوقت پیش که تست کردم. عکس هم فرستادم هیچ جوابی هم ندادن وقتی تماس گرفته بودم خودشونو میزدند به اون راه که انگار نمیدونن جریان چیه...
    خدا نیامرزدتش صبابتو. دوتا شکایت در تنظیم مقررات در جریانه.
    اگر ما بگذاریم رو دستش باد کنه نتی که میفروشند و نخریم که اینها اینکارها رو نمیکنند. منتها بعضیا همراهی نمیکنند و برای 5-10تومن رانژه میرن یکساله اصلا تمدید میکنند :-دی
    این جزو امکانات BitTorrentاه که ISP می‌تونه برای افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های خودش، یه ترکر اختصاصی داشته باشه و اون رو به صورت خودکار به لیست ترکرها تو نرم‌افزار تورنت اضافه کنه. اسمش اینه: BitTorrent Local Tracker Discovery Protocol یا BEP 22. این امکان تو نرم‌افزارهای تورنت فعاله. اما می‌تونی تو قسمت گزینه‌ها یا ترجیحات غیرفعالش کنی. تو uTorrent باید بری تو Preferences>Advanced و isp.bep22 رو که روی وضعیت true هستش رو false کنی. دیگه این ترکر به لیست ترکرهات اضافه نمی‌شه.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

این تغییر وضعیت اینترنت شبانه چیه تو پنل صبا اومده؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این تغییر وضعیت اینترنت شبانه چیه تو پنل صبا اومده؟؟؟
    همچین چیزی تو پنل‌ام نیست یک عکس ازش بگذار!

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آقا از کجا بفهمم خطم چقدر نویز داره؟؟ من 12 مگ گرفتم داره 64 تا توی idm سرعت میده!!!!
      محتوای مخفی: عکس  

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا از کجا بفهمم خطم چقدر نویز داره؟؟ من 12 مگ گرفتم داره 64 تا توی idm سرعت میده!!!!
      محتوای مخفی: عکس  
    چون دانلود خطت رو روی 600کیلوبیت در ثانیه بستن، بیشتر از 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود بهت نمی‌ده. تو همین صفحه‌ای که ازش عکس گذاشتی برو تو بخش Statistics>ADSL یک عکس از اون صفحه بذار. چون احتمالاً وضعیت خطت خیلی خرابه.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

چون دانلود خطت رو روی 600کیلوبیت در ثانیه بستن، بیشتر از 64 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود بهت نمی‌ده. تو همین صفحه‌ای که ازش عکس گذاشتی برو تو بخش Statistics>ADSL یک عکس از اون صفحه بذار. چون احتمالاً وضعیت خطت خیلی خرابه.
    بابا من تو پیشگامان 300 400 تا دان میکردم. اینی که گفتی رو نداره. مودمم دی لینکه. توی همین عکسه معلومه چه گزینه هایی داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این جزو امکانات BitTorrentاه که ISP می‌تونه برای افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های خودش، یه ترکر اختصاصی داشته باشه و اون رو به صورت خودکار به لیست ترکرها تو نرم‌افزار تورنت اضافه کنه. اسمش اینه: BitTorrent Local Tracker Discovery Protocol یا BEP 22. این امکان تو نرم‌افزارهای تورنت فعاله. اما می‌تونی تو قسمت گزینه‌ها یا ترجیحات غیرفعالش کنی. تو uTorrent باید بری تو Preferences>Advanced و isp.bep22 رو که روی وضعیت true هستش رو false کنی. دیگه این ترکر به لیست ترکرهات اضافه نمی‌شه.
    البته تاثیری در باند هم نداره. اینو هم اضافه میکردید.
    من که صبانتم در حال جمع اوریست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •