بله
به راحتي ميشه و كار زياد چندان سختي نيست
الان با همين مدل چند جا من راهاندازي كردم.
شاد باشيد![]()
بله
به راحتي ميشه و كار زياد چندان سختي نيست
الان با همين مدل چند جا من راهاندازي كردم.
شاد باشيد![]()
فرق بین کابل کراس و دایرکت چیه؟کسی می تونه ساده توضیح بده
بعد برای استفاده مودم ADSL و ر+س+ی+و+ر کدوم بهتره؟؟
سلام
بچه ها snr مودمم ميبينيد چقد افتضاست؟!!! 8!!!!!
اون پايينم ارور دارم.
مشكل از چيه؟
سيم تلفن رو مستقيم از قوطي مخابراتآوردم تو مودم.
مودمم تي پي 8811 هست.
حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SNR Margin (dB): 31.5 8.8 Attenuation (dB): 34.5 38.1 Output Power (dBm): 11.0 12.4 Attainable Rate (Kbps): 21848 870 Rate (Kbps): 2560 381 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 59 21 B (number of bytes in Mux Data Frame): 80 14 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1 T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 2 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.0000 1.2157 L (number of bits in PMD Data Frame): 648 204 D (interleaver depth): 1 2 Delay (msec): 0 0 Super Frames: 28824 28822 Super Frame Errors: 0 29 RS Words: 0 1959896 RS Correctable Errors: 0 316 RS Uncorrectable Errors: 0 N/A HEC Errors: 0 347 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 2828697 375052199 Data Cells: 34158 19626534 Bit Errors: 0 6359 Total ES: 1 74 Total SES: 1 46 Total UAS: 88 863973
با اين SNR هم بايستي خطتتون به خوبي كار كنه و مشكلي نداشته باشيد.
فاصله شما با مركز مخابراتي چقدر هست؟
براي فواصل بالاتر از 5 كيلومتر معمولاً SNR پايين مياد.
آيا شما براي گوشيهاي تلفن وصل شده به پريز از نويزگير استفاده كردهايد؟
شاد باشيد![]()
ممنون از پاسختون
فاصلمو راستش به كيلومتر نميدونم.
ولي ميدونم زياد دور نيست
نويز گير مهم نيست.چون بدون اون هم امتحان كردم.با اون هم امتحان كردم
تنها زندگي ميكنم.اصلا تلفن هم نميخوام.مستقيم هم از قوطي مخابرات بيرون خونه اوردم تو مودم.
مگه ميشه snr پايين تاثير نداشته باشه؟
تو نت همه ميگن خيلي تاثير داره و غير قابل تحمله.
تو مودم قسمت advanced setup و بعد قسمت dsl و بعد قسمت DSL Settings رو تغيير دادم تيك هاشو و snr رفت رو 15.
الان نميدونم چي رو تغيير دادم كه دوباره ببرم رو همون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته. SNR پايين در كيفيت اتصال و دريافت ديتا تأثيرگذار هست.
با اين SNR هم ميتونيد پهناي باند خوبي رو منتقل كنيد.
تنها دليلي كه براي اون ميتونم عرض كنم اينه كه خط فيزيكي شما مشكل داره و به همين دليل هم مقدار پاييني رو دريافت ميكنيد.
براي سيم تلفنهاي سعي كنيد از زوج سيمهاي مرغوب براي اتصالات استفاده كنيد.
شاد باشيد![]()
سرعتم رو 320 كيلوبايت بسته شده.
سرعت كنونيم هم 120 هستش.
زوج سيم سوالم بود ديگه.رفتم شهر كه سيم خشك(افشان نباشه) بگيرم.گفتند افشان نباشه نميشه سوكت زد بهشون.بايد افشان باشه.افشان هم كه نميشه لختش كرد همش ميريزه.چنتا دونه ميمونه فقط.چيكار كنم كه افشان رو درست لخت كنم؟
سيم خشك كه نميشه سومت زد بهش.
كي گفته كه نميشه سيمهاي مفتولي رو سوكت زد؟!!؟
من خودم دارم از اين موارد رو انجام ميدم.
بسته به كلفتي سيمتون داره كه آيا سوكت بخوره يا نه.
سيمهاي تلفن يا آيفون يا شبكه به راحتي قابليت سوكت خوردن رو دارند. در ضمن اون سيمي كه چهار رشتهاي هست و براي تلفنها استفاده ميشه نگير.
شما از اين سيمهايي كه براي سيم كشي ساختمون (تلفنش) ميگيرند استفاده كن.
يكي از دلايل كندي و كم بودن Downstream همين مسئله هست كه اتصالات به خوبي برقرار نيست.
شاد باشيد![]()
واقعا ممنونم داداش .خيلي گلي.آخه مغازه هاي تلفن اونو سوكت نميزنن ميگن نميشه.اينبار ميرم هرطور شده ازونا ميگيرم ميگم بايد بزني سوكت.
برو پاساژ بزرگ مهر طبقه اول سر وسطی که میخوای به پیچی داخل یه مرده هستش سیمهاش خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)