من یه مگ نامحدود برنزی دارم . سرعت دانلود میانگین 60 هستش قبلا 90 100 بود الان 2 هفته ای است این طوری شده. اومده پائین.
محدود هم سرعتش 128 با 2 مگ هیچ فرقی نمیکنه همش سرعت دانلودشون بستگی به پهنای شهرتون داره .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من یه مگ نامحدود برنزی دارم . سرعت دانلود میانگین 60 هستش قبلا 90 100 بود الان 2 هفته ای است این طوری شده. اومده پائین.
محدود هم سرعتش 128 با 2 مگ هیچ فرقی نمیکنه همش سرعت دانلودشون بستگی به پهنای شهرتون داره .
مثلا میخوای حال مارو بگیری؟![]()
![]()
اقا راس میگه این بنده خدا . منم ۲بار زنگیدم این چند روز ،ه ر دفعه میگه باید سرعت ۸ باشه (۵۱۲ نامحدود برنزی دارم) تا هفته پیش ۶۰ دانلود می کردم ،الان ۴۰ به زور میرسه ، البته واسه برگشت پول که گفتن نمیدیم.
راستی در مورد پینگ ازش پرسیدم چه موقع درست میشه گفت پینگ زمان میبرهپس دیگه کلا از بیخ باید بی خیال اسیاتک شد
![]()
الان همه جا وضعیتش خرابه. هر isp برید وضعیت کمابیش همینه. پینگ هم معلوم نیست چرا رفته بالا به طور سراسری. یعنی قبلا آسیاتک وضعیت پینگ ش در حد 370 - 380 بود الان هم همینه. ولی isp های دیگه خوب بودن که اونا هم الان اومدن بالای 250 و بعضی ها هم بین 300 تا 350 و حتی بالاتر . سرعت دانلود از سرور های خارجی هم همینطور. اگر قبلا آسیاتک فقط خراب بود الان اکثر isp ها سرعت دانلود از سرور خارجی شون پایین اومده شدید و فقط در بعضی ساعات نرماله.
اگر جایی هست که هم خوب دانلود میده(در حد 250 گیگ در ماه) و هم پینگ ش زیر 200 ئه و سرعت دانلود از سرور خارجی ش کمابیش مثل سرور داخلی هست، معرفی کنید به شخصه با کله میام !!
خیلی جاها هست ، اگر نامحدود می خوای و ساکن شهر ما هم نیستید ! بهتره نامحدود مخابرات 512 بگیرید... با حدود 20 هزار تومان در ماه شما سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه را در تمام 24 ساعت شبانه روز خواهید داشت...
یعنی در روز بیش از 8 گیگ دانلود بدون دردسر...
یادمه زمانی که مخابرات شهرما هنوز سرویس های نامحدود را برنداشته بود ، من با سرویس 512 نامحدود بالای یک ترابایت را در طول شش ماه دانلود کردم...سرعت همیشه ثابت بود و هیچ قطعی و افتی هم نداشت.
من از سر ناچاری از آسیاتر سرویس گرفتم که اونم گند زده...
این چیزی که راجب کیفیت عالی سرویس مخابرات بت گفتم همین الان هم هست ، فقط باید جایی باشه که مخابراتش دو دره باز نباشه ! مانند تهران...
عکس جاده چالوس و که گذاشتی،از ما چالوسیا یک اجازه قبلش بگیرا![]()
عزیزجان شما با 512 اگه 24 ساغت هم کامپیوتررو روشن بزاربید نمی تونید بیشتراز150گیگ درماه بگیرید اونی که شما می گی برای یک مگ صدق میکنه
قبلا که همین آسیاتک 2 مگ محدود در زمان رایگان من شبی 8 - 9 گیگ دانلود می کردم و روز ها سرعتش نزدیک 6 مگ بود ! ، بحث زمان حال هست که همه جا نابود شده. الان مخابرات تهران یکسری به تاپیک ش بزن، از نابود هم یک چیزی اونور تر هست متاسفانه. الان دوستای من که مخابرات دارن میخوان عوض کنن برن یک isp دیگه.
بحثی که هست اینه که الان اوضاع اینترنت به صورت سراسری در تمام isp ها خرابه. هر جایی نقص های جدی خودش رو داره و باید هر کسی ببینه که کجا براش بهتره. ولی اینم هست که الان هیچ جا همه چیزش خوب نیست متاسفانه و اگر مثلا پینگش خوب هست دانلودش پایینه یا اگر دانلود خوبه پینگش خرابه و . . .
از صبح تا حالا به نماینده زنگ میزدم کسی گوشیو بر نمیداشت الآن که زنگ زدم به یک صدم ثانیه نکشید که گوشیو برداشتچقدم دختره آروم و باحوصله حرف میزد
بعد بهش گفتم که میخوام جمع آوری کنم ، یه دفعه اعصابش خورد شد
تند حرف میزد میگفت شمارتون ؟ منم گفتم ! هی میگفت رقم آخر . منم میگفتم 2 . هی اونم میگفت 9 ؟ بیشتر از 10 بار اینو گفتم تا بالاخره فهمید
گفت تا فردا و پس فردا از تهران تماس میگیرن دلیل رو بهشون بگید؟ حالا منتظرم اون موقع فرا برسه هزار تا فحش نثارشون کنم
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)