تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1346 از 3745 اولاول ... 34684612461296133613421343134413451346134713481349135013561396144618462346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,451 به 13,460 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه اخه من قبلا حجمی داشتم سرعت دانلود روز 400بود

من یه مگ نامحدود برنزی دارم . سرعت دانلود میانگین 60 هستش قبلا 90 100 بود الان 2 هفته ای است این طوری شده. اومده پائین.
    محدود هم سرعتش 128 با 2 مگ هیچ فرقی نمیکنه همش سرعت دانلودشون بستگی به پهنای شهرتون داره .

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من دارمـــــــــــــــــــــ ـــــــ... میام آسیاتک
    مثلا میخوای حال مارو بگیری؟

3. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سلام دوستان

باور کنید که دزدتر و کلاه بردار تر از شرکت آسیاتک تا به حال ندیده بودم ، من حدود یک هفته است که سرعتم دوباره پایین اومده ( نامحدود 256 برنزی شده 5-15-25 ) چند روزه دارم مدام تماس می گیرم ، کل تماس هایی که داشتم هم با مرکز تهران بوده اما در این چند روز بخش های پشتیبانی ، شکایات و فروش 180 درجه با هم تفاوت داشته اند. تماس می گیری پشتیبانی میگه حق با شماست و ما اختلال سراسری داریم و چند روز دیگه درست خواهد شد.( دقت کنید که تاریخ دقیق نمی گن و از عبارت چند روز استفاده می کنند. بعد همین بخش پشتیبانی آسیاتر به من گفت که اگر شما از سرویس ناراضی باشید ، امکان اضافه کردن روزهای تلف شده و حتی برگشت وجه و جمع آوری سرویس را داریم . خب تا اینجاش که قشنگه و بنده دلم کمی گرم شد !!!
    بعد من تماس گرفتم با نمایندگی آسیاتر قم و آن ها هم گفتند که اگر بخش شکایات تایید کنه ، آن ها سرویس مرا جمع خواهند کرد و پول سرویس را هم عودت خواهند داد...تا اینجاش بازم قشنگه و امیدوار شدم...

حالا دوستان دقت کنید به بخش پایانی امروز :

تماس گرفتم به بخش شکایات شرکت کلاه بردار آسیاتر تهران و داستان هایی که این چند روز با بخش پشتیبانی خودشون داشتم بازگو کردم... می دونید این آقا که طبق اعلام خودش سرپرست و آدم کله گنده ای هم بود چی گفت ؟

همون داستان مزخرف قدیمی " سازمان تنظیم مقررات " که سرعت من باید 4 کیلوبایت باشه و ما داریم بت لطف می کنیم که الان بیشتر هم سرعت می دیم...بش می گم نماینده فروش شما در شهر قم به هنگام تهیه سرویس و پول گرفتن از من بم تضمین داد که سرعت من نباید از 32 پایین تر بیاد ، میگه حرف شما درسته اما باید برید یقه همین نماینده فروش ما را بگیرید که چرا همچین حرفی زده ؟

دوستان به نظر شما حرف این به اصطلاح مسئول شرکت آسیاتر منطقی میاد ؟ به هنگام تهیه سرویس پول را از نمایندگی های خود در سراسر کشور جمع می کنند اما در هنگام پشتیبانی به مشتری چنین چیزی میگن ؟ میگن ما مسئول دروغ گفتن نماینده خود نیستیم و شما باید خودتان برید سراغش ، اونم با چه لحنی ؟ با لحن تمسخر به من پاسخ داد...

به این مسئول آسیاتک میگم پس چرا بخش پشتیبانی شما اعلام کردند که امکان جمع آوری سرویس وجود دارد ، میگه که شما اسم مسئول پشتیبانی ما را بگویید ! تا من پول سرویس شما را از حقوق ایشون کم کنم...

دوستان خدایی منطق و عقلانیت مسئولین شرکت مزخرف آسیاتک را می بینید ؟ تو یک سازمان کوچک در تهران دارن با هم کار می کنند اما حتی حرف همکاران خودشان را هم در سازمان مرکزی قبول ندارند ؟یادتون باشه حتما در هنگام صحبت با پشتیبانی شرکت مزخرف آسیاتک در تهران حتما مشخصات کامل اپراتور پشتیبان را یادداشت کنید تا به مشکل امثال من برنخورید...

یه توصیه کاملا جدی برای دوستانی که قصد تهیه سرویس از شرکت آسیاتک را دارند ، دقت کنید که همیشه ارزون بودن معیار نیست... این شرکت داره سرویس نامحدود را پایین تر میده اما سرعتش واقعا مزخرفه...بعدهم که اعتراض کنید میگه طبق سازمان تنظیم مقررات شما سرعتت باید 2 ، 4 و یا 8 کیلوبایت برای سرویس های 128 ، 256 و 512 باشه و بیشتر از این را هم ما داریم به شما لطف می کنیم...

کلاهبردارا چه فخری هم به مشتری می فروشن...لطف !!!

دوستان به نظر شما شرکتی که یک پشتیبانی باثبات و پایدار حتی در مرکز خودش یعنی تهران هم نداره و مدام حرف مسئولین قسمت های مختلف آن تغییر می کنه ، آیا می تونه برای تهیه سرویس معتبر باشه...؟؟؟

یک ماه پیش به من گفتند که سرعت شما باید 32 باشه ( منظورم پشتیبانی تهران است ) و سرعت مرا اصلاح کردند ، اما اکنون بعد از یک هفته که دوباره سرعت ها پایین اومده ، حرف از سازمان تنظیم مقررات و سرعت 4 کیلویی می زنند...

اقا راس میگه این بنده خدا . منم ۲بار زنگیدم این چند روز ،ه ر دفعه میگه باید سرعت ۸ باشه (۵۱۲ نامحدود برنزی دارم) تا هفته پیش ۶۰ دانلود می کردم ،الان ۴۰ به زور میرسه ، البته واسه برگشت پول که گفتن نمیدیم.

5. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

زنگ زدم تهران میگم خطمو جمع کنید. طرف هی التماس میکنه بموووون بمووووون
    اخرش یه 170 مگ بهم داد یه تست با idm بگیرم سرعتو بسنجیم.....گفت تا یه هفته دیگه هم صبر کن

منم که دوباره درخواست جمع اوری میدم به نمیاندمون تا موقعی که قطع بشه یه اینترنتی داشته باشیم
    راستی در مورد پینگ ازش پرسیدم چه موقع درست میشه گفت پینگ زمان میبره پس دیگه کلا از بیخ باید بی خیال اسیاتک شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان همه جا وضعیتش خرابه. هر isp برید وضعیت کمابیش همینه. پینگ هم معلوم نیست چرا رفته بالا به طور سراسری. یعنی قبلا آسیاتک وضعیت پینگ ش در حد 370 - 380 بود الان هم همینه. ولی isp های دیگه خوب بودن که اونا هم الان اومدن بالای 250 و بعضی ها هم بین 300 تا 350 و حتی بالاتر . سرعت دانلود از سرور های خارجی هم همینطور. اگر قبلا آسیاتک فقط خراب بود الان اکثر isp ها سرعت دانلود از سرور خارجی شون پایین اومده شدید و فقط در بعضی ساعات نرماله.

اگر جایی هست که هم خوب دانلود میده(در حد 250 گیگ در ماه) و هم پینگ ش زیر 200 ئه و سرعت دانلود از سرور خارجی ش کمابیش مثل سرور داخلی هست، معرفی کنید به شخصه با کله میام !!

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

اگر جایی هست که هم خوب دانلود میده(در حد 250 گیگ در ماه) و هم پینگ ش زیر 200 ئه و سرعت دانلود از سرور خارجی ش کمابیش مثل سرور داخلی هست، معرفی کنید به شخصه با کله میام !!
    خیلی جاها هست ، اگر نامحدود می خوای و ساکن شهر ما هم نیستید ! بهتره نامحدود مخابرات 512 بگیرید... با حدود 20 هزار تومان در ماه شما سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه را در تمام 24 ساعت شبانه روز خواهید داشت...

یعنی در روز بیش از 8 گیگ دانلود بدون دردسر...

یادمه زمانی که مخابرات شهرما هنوز سرویس های نامحدود را برنداشته بود ، من با سرویس 512 نامحدود بالای یک ترابایت را در طول شش ماه دانلود کردم...سرعت همیشه ثابت بود و هیچ قطعی و افتی هم نداشت.
    من از سر ناچاری از آسیاتر سرویس گرفتم که اونم گند زده...

این چیزی که راجب کیفیت عالی سرویس مخابرات بت گفتم همین الان هم هست ، فقط باید جایی باشه که مخابراتش دو دره باز نباشه ! مانند تهران...

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مثلا میخوای حال مارو بگیری؟

عکس جاده چالوس و که گذاشتی،از ما چالوسیا یک اجازه قبلش بگیرا

10. 3 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیلی جاها هست ، اگر نامحدود می خوای و ساکن شهر ما هم نیستید ! بهتره نامحدود مخابرات 512 بگیرید... با حدود 20 هزار تومان در ماه شما سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه را در تمام 24 ساعت شبانه روز خواهید داشت...

یادمه زمانی که مخابرات شهرما هنوز سرویس های نامحدود را برنداشته بود ، من با سرویس 512 نامحدود بالای یک ترابایت را در طول شش ماه دانلود کردم...سرعت همیشه ثابت بود و هیچ قطعی و افتی هم نداشت.

این چیزی که راجب کیفیت عالی سرویس مخابرات بت گفتم همین الان هم هست ، فقط باید جایی باشه که مخابراتش دو دره باز نباشه ! مانند تهران...
    عزیزجان شما با 512 اگه 24 ساغت هم کامپیوتررو روشن بزاربید نمی تونید بیشتراز150گیگ درماه بگیرید اونی که شما می گی برای یک مگ صدق میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قبلا که همین آسیاتک 2 مگ محدود در زمان رایگان من شبی 8 - 9 گیگ دانلود می کردم و روز ها سرعتش نزدیک 6 مگ بود ! ، بحث زمان حال هست که همه جا نابود شده. الان مخابرات تهران یکسری به تاپیک ش بزن، از نابود هم یک چیزی اونور تر هست متاسفانه. الان دوستای من که مخابرات دارن میخوان عوض کنن برن یک isp دیگه.

بحثی که هست اینه که الان اوضاع اینترنت به صورت سراسری در تمام isp ها خرابه. هر جایی نقص های جدی خودش رو داره و باید هر کسی ببینه که کجا براش بهتره. ولی اینم هست که الان هیچ جا همه چیزش خوب نیست متاسفانه و اگر مثلا پینگش خوب هست دانلودش پایینه یا اگر دانلود خوبه پینگش خرابه و . . .

13. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از صبح تا حالا به نماینده زنگ میزدم کسی گوشیو بر نمیداشت الآن که زنگ زدم به یک صدم ثانیه نکشید که گوشیو برداشت چقدم دختره آروم و باحوصله حرف میزد بعد بهش گفتم که میخوام جمع آوری کنم ، یه دفعه اعصابش خورد شد تند حرف میزد میگفت شمارتون ؟ منم گفتم ! هی میگفت رقم آخر . منم میگفتم 2 . هی اونم میگفت 9 ؟ بیشتر از 10 بار اینو گفتم تا بالاخره فهمید گفت تا فردا و پس فردا از تهران تماس میگیرن دلیل رو بهشون بگید؟ حالا منتظرم اون موقع فرا برسه هزار تا فحش نثارشون کنم

15. 2 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •