تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1346 از 2365 اولاول ... 34684612461296133613421343134413451346134713481349135013561396144618462346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,451 به 13,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    آمپلی پریمیر PRG 9850 4400 watt چطور آمپلی ای هست ؟
    کیفیت و قدرتش در چه حدیه ؟

پرسش دومم اینه که اگه پخشم 3250 پایونیر و باندم AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS باشه سیستم خوبی از آب در میاد ؟
    Last edited by ramtinzartosht; 29-11-2013 at 11:42.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان چند تا سوال از خدمتتون داشتم .

1- منظور از پخش های 2Din و ایندیش (درست گفتم ؟!) چیه ؟

یک سری پخش ها هستن این شکلین که عکسشو گزاشتم . کلا چه فرقی با پخش های معمولی دارن ؟ وقتی کشویی روی داشبود برای پخش های کوچک و استاندارد بهینه شده چطوری باید اینو جا کرد ؟ روی 206 پیاده میشه ؟؟؟؟؟؟
    این پخشی که عکسشو گزاشتم از نظر سرقت مشکلی دارن ؟ دزدیدنشون سخت تره ؟ میترسم کلی پول بدم و
    ----------------------------------------------
    من یک امپل یفایر دارم مدل : audio system m-line 75-4
    2- کدوم باند با این امپلی فایر بهترین کیفیت صدا و پرتاب صدا به خارج خودرو رو میده . یعنی صداش از خودرو هم بیرون بره و قدرتش و کیفیتش زیاد باشه (بودجم به باند های دیگه نمیرسه فقط همینا رو میتونم بخرم )

infity 693.9
    یا
    kenwood 718EX
    یا
    Hertz HCX 690 ( که میگن بیس نداره و فقط کیفیت داره )
    یا
    pioneer 6902R
    --------------------------------------------------------------------------------------
    3- برای 206 هاچ بک با توجه به فضای کم صندوق کدوم حالت زیر بهتره ( من فقط قدرت صدا و حجم صدای بالا میخوام که صداش بیرون از خودرو هم بره )
    یک جفت باند و یک ساب یا دو جفت باند ؟
    -----------------
    4- به این پخش ها که تصویری هستند و فلش میخورند چی میگن ؟ اسم این پخش ها چیه ؟ ایا خروجی و کیفیت صدای مناسب دارند ؟ چند مدل اینجوری معرفی کنین .
    ببخشید سرتون رو درد اوردم .
    سلام و ارادت
    1-کلا به پخش های خودرو ایندش گفته میشه، که از نظر اندازه و سایز طراحی میتونه 1din یا 2din باشه(نامگذاری شرکت ها باهم یکم فرق داره اما اصولش یکی هست) اندازه های استاندارد کوچیک 1din و بزرگ تر ها (مثل نمونه ای که شما عکسشو آپ کردی) به 2din ملقب هستند.
      محتوای مخفی: دو نمونه پخش 1دین 

این پخش ها بیشتر برای خودروهای SUV طراحی و استفاده میشه و من ندیدم روی خودروهای سواری استفاده بشه و فکر هم نمی کنم امکان همچین کاری باشه. چون داشبور کلا باید دوباره قالب گیری و طراحی بشه.
    در مورد امکاناتشون هم با توجه به سری ساختشون امکاناتشون متفاوته ولی بیشتر روی قابلیت های مالتی مدیای این پخش ها فوکاس شده و از نظر قابلیت های صدایی در اکثر موارد (پایونیر) به افزایش باندهای اکولایزر و تنظیمات معمولی مورد نیاز دیگه بسنده شده و خبری از تنظیمات پیشرفته مثل سری های های اند نیست.
    2- هر چند 718 در خیلی از موارد پیشنهاد نمیشه، اما اگه صدا رو برای بیرون میخاید ،هم صدای 718 و هم توانش بیشتر از بقیه بکار میاد.
    3- اگه منظورتون از صدا وکال هست ، دو جفت باند با تغذیه کامل . اگه بیس براتون مهمه ، بیس ساب قابل مقایسه با کواک نیست.
    4-تو بازار به پخش های تصویری معروفن، کیفیت صداشون هم قابل قبوله، تو سایت های مرتبط مثل پایونیر سرچ کنید مدل هاشو پیدا میکنید البته همه مدل ها قاعدتا اینجا پیدا نمیشه.
    Pioneer
    AVH-5450 DVD
    AVH-P6350 BT
    AVH-3550DVD

3. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آمپلی پریمیر PRG 9850 4400 watt چطور آمپلی ای هست ؟
    کیفیت و قدرتش در چه حدیه ؟
    پرسش دومم اینه که اگه پخشم 3250 پایونیر و باندم AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS باشه سیستم خوبی از آب در میاد ؟
    سلام
    ساخت چین هست، اطلاعاتی هم شرکت وارد کنندش تو نت نزده ، حتی توان RMS این آمپ درج نشده.احتمالا روی لیبل محصول یا تو دفترچه راهنمای محصول این اطلاعات موجود باشه، هر چند که خیلی مورد اطمینان نیست.
    دو قطعه ای که فرمودین مشکلی ندارن، با یک آمپ مناسب که بتونه 609 رو راه بندازه سیستم بدی نمیشه.

5. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان اگر امپی 200 وات رو 4 اهم بده رو 3 اهم حدودا 300 وات میده رو 2 اهم 400 وات تقریبا...؟
    سلام سعید جان.
    بله درسته البته توانهای خروجی با توجه به طراحیهای انجام شده و برندهای مختلف متفاوت هست.
    مثلا یه امپلیفایر رو 4 اهم 100 وات و روی 2 اهم 150 وات خروجی میده و یه آمپلیفایر دیگه رو 2 اهم دقیقا 2 برابر توان روی 4 اهم خروجی میده.
    به طور کلی هرچقدر امپدانس کاهش میابد توان دریافتی از آمپلیفایر بیشتر میشه.

7. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سعید جان.
    بله درسته البته توانهای خروجی با توجه به طراحیهای انجام شده و برندهای مختلف متفاوت هست.
    مثلا یه امپلیفایر رو 4 اهم 100 وات و روی 2 اهم 150 وات خروجی میده و یه آمپلیفایر دیگه رو 2 اهم دقیقا 2 برابر توان روی 4 اهم خروجی میده.
    به طور کلی هرچقدر امپدانس کاهش میابد توان دریافتی از آمپلیفایر بیشتر میشه.
    دور از + یا _ بودن این قضیه،جالبه که بعضی آمپ ها مثل JL از 1.5 اهم تا 4 اهم توان خروجی یکسانی دارند.

9. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دور از + یا _ بودن این قضیه،جالبه که بعضی آمپ ها مثل JL از 1.5 اهم تا 4 اهم توان خروجی یکسانی دارند.
    سلام
    در تائيد فرمايش امير جان ،برند آلپاين هم بعضا همينگونه هست و رو لودهاي 2 و 4 اهم خروجي يكسان دارند.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

زیر 300 تومن تاکید میکنم زیر 300 تومن بهترین ساب هایی برای روی تاقچه عقب خودرو که میتوان خرید چه مدل هایی هستند ؟ چند مدل معرفی کنید .

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان.. برای بودجه 500 تومن هم پخش هم باند چی پیشنهاد میکنید؟ برای پراید هست و مطمعنا قصد خرید امپ و ساب هم ندارم... ولی یکم رو کیفیت حساسم و بعیده کلا بخوام عوض کنم تا سالها همین پخش و باند رو میخوام... بودجه هم اگه ارزشش رو داشته باشه میتونم 600 تومن کنم... منتها خیلی کیفیت رو دوست دارم...
    در مورد پخش هم تصمیم دارم اگه بشه cd خور باشه... ولی هنوز مطمعن نیستم... پس در هر 2 حالت ممنون میشم راهنمایی کنید... و اینکه بنظرتون با این پول حدود 300 میدونم برای پخش میره..ایا بهتره از 2 باند خوب استفاده کنم یا 4 تا باند متوسط....هیچ چیزی هم از پخش نمیدونم...ولی کنترل اینترفیس رو میخوام...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان.. برای بودجه 500 تومن هم پخش هم باند چی پیشنهاد میکنید؟ برای پراید هست و مطمعنا قصد خرید امپ و ساب هم ندارم... ولی یکم رو کیفیت حساسم و بعیده کلا بخوام عوض کنم تا سالها همین پخش و باند رو میخوام... بودجه هم اگه ارزشش رو داشته باشه میتونم 600 تومن کنم... منتها خیلی کیفیت رو دوست دارم...
    در مورد پخش هم تصمیم دارم اگه بشه cd خور باشه... ولی هنوز مطمعن نیستم... پس در هر 2 حالت ممنون میشم راهنمایی کنید... و اینکه بنظرتون با این پول حدود 300 میدونم برای پخش میره..ایا بهتره از 2 باند خوب استفاده کنم یا 4 تا باند متوسط....هیچ چیزی هم از پخش نمیدونم...ولی کنترل اینترفیس رو میخوام...
    شما به نظر من چون نمیخوای آمپ بخری و تاکید هم میکنی که نمیخوای بعدا اضافه کنی بیا و یه پخش خوب بخر مث 7056 کنوود و یه باند هم مث 6994 پایونیر اینجوری هم یه نمور بیس داری هم کیفیت خیلی بالایی خواهی داشت هم میتونی باندای جلوت رو هم با پخش طوری تنظیم کنی که توی ولوم بالا هیچ دیستورتی نداشته باشن
    میتونی هم پخش رو یه چیز ارزون مث 2650 یا 3550 پایونیر بخری به قیمت 280 یه باند پایونیر آمپ خور و یه آمپ 3500 پایونیر بخری
    ولی نظر من روی گزینه ی اوله چون صدای ماشینت از این رو به اون رو میشه چون وقتی پخش خوب نباشه شما باند خدا تومنی هم بزنی تنگش بازم صداش چنگی به دل نمیزنه

Sent from my HTC One X using Tapatalk

15. 6 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام

زیر 300 تومن تاکید میکنم زیر 300 تومن بهترین ساب هایی برای روی تاقچه عقب خودرو که میتوان خرید چه مدل هایی هستند ؟ چند مدل معرفی کنید .
    سلام
    gladenrs 12 free قیمت 325
    کنوود 3013 هم حدود 200
    mx12plus audio هم 250
    سلام
    با 600 هم میتونید امپ بگیرید
    امپ 3500 پایونر 160یا70
    امپJVC AX3002 قیمت 165
    پخش Pioneer MVH-X165UIقیمت 165
    اسپیکر هم انتخاب های زیادی دارید و میتونید از برند های alpine/jbl/mtx/pioneerانتخاب بفرمایید
    با هزینه نصب حدود 600 میشه
    Last edited by hoseinsps; 30-11-2013 at 16:47.

17. 7 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •