تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1346 از 2376 اولاول ... 34684612461296133613421343134413451346134713481349135013561396144618462346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,451 به 13,460 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

اولروم: باشگاه ابومسلم مرا « پياده » كرد
    براى نيمكت نشينى به استقلال نمى روم
    بعداز حرفهاى تند وتيز اولروم در برنامه ۹۰ كه پيكان حملاتش به سمت بنى اسد مديرعامل باشگاه ابومسلم بود، پيدا كردن مهاجم تند وتيز ابومسلم سخت بود.اولروم مى خواهد از حواشى دور باشد ولذا با خبرنگاران صحبت نمى كند. براى تنوير افكار عمومى ونور تابيدن بر زواياى تاريك باشگاه ابومسلم، ما با مدير برنامه هاى غير رسمى اولروم يعنى همسرش حرف زديم. حرفهايى كه حرف دل اولروم است كه از دهان همسرش بر روى كاغذ خزيده است.
    •از اينكه با استقلال تهران قرارداد بستى نمى ترسى؟
    - قرارداد با استقلال! چه كسى اين حرف را زده؟
    • از منابع موثق خبرى شنيديم . شنيديم ۷۵ ميليون به تو مى رسد و ۷۵ ميليون به باشگاه ابومسلم.
    - تكذيب مى كنم. مدير برنامه هايم فقط با استقلالى ها حرف زده. همين. هيچ توافقى نكرده ايم. اصلاً شايد باشگاه ابومسلم با جدايى من موافقت نكند.
    • اگر در ابومسلم بمانى مشكلى ندارى؟
    - اگرمشكلات مالى من برطرف شود مى مانم واگر نه، نمى مانم .
    • در برنامه ۹۰ حرفهايى را زدى كه ابومسلم را به حاشيه سوق مى داد. گفتى چك باشگاه پاس نشد ومطالباتى دارى اما بنى اسد گفت تو دروغگوهستى!
    - من اگر حرفى مى زنم، سند ومدرك دارم. كپى چك هاى پاس نشده باشگاه درگاوصندوق خانه من است. اولروم مسلمان است و دروغ نمى گويد. من فقط حرف حق را مى زنم. حالا شايد اين حقيقت به مذاق آقاى بنى اسد خوش نيامده.
    • در ۹۰ گفتى ماشينت را به پزشك باشگاه دادى و او چك باشگاه را به تو داد اما اين چك هنوز پاس نشده. اصلاً چرا اين كار را كردى؟
    - ببينيد من يك « آزرا» داشتم ومى خواستم آن را بفروشم تا مشكلاتم حل شود . در همان مقطع پزشك باشگاه يعنى دكتر نجفى از باشگاه مطالباتى داشت كه ابومسلم به آن متعهد نبود. به همين خاطر دكتر نجفى قصد داشت كه از تيم جدا شود. باشگاه به او نياز مبرم داشت ومن براى اينكه مشكل باشگاه را حل كنم به پيشنهاد آقاى بنى اسد، ماشينم را به دكتر نجفى فروختم و در عوض باشگاه يك چك ۴۰ روزه به من داد. آقاى بنى اسد مى گفت چك من حتى زودتر از موعد مقرر پاس مى شود و من خوش خيال هم قبول كردم اما حالا چند تا «۴۰» روز گذشته اما چك من يك تكه كاغذ است و پول نمى شود. به قول شما ايرانى ها آمدم ثواب كنم اما كباب شدم.
    • به همين خاطر در تمرينات شركت نكردى وبى انگيزه بودى ؟
    - دقيقاً به همين خاطر بود.
    • اما ناصر حجازى در مصاحبه اى عنوان كرد كه استقلالى ها تو را هوايى كرده اند و به همين خاطر مقابل استقلال بازى نكردى.
    - اصلاً آن موقع كه آقاى حجازى اين حرف را زد، من از قضيه استقلال خبر نداشتم. در ثانى من فقط از استقلال پيشنهاد ندارم. سايپا، مس، ذوب آهن و داماش هم مرا مى خواهند. در ضمن از امارات، چين وهلند هم پيشنهاد دارم. اى كاش با استقلال بازى نداشتيم تا اين حرفها پشت سر من نباشد اما اگر با پرسپوليس هم بازى داشتيم، اين حرفها را براى من در مى آوردند.
    • فكر نمى كنى انتخاب استقلال از طرف تو اشتباه باشد؟
    - روى چه حسابى اين حرف را مى زنيد؟
    • استقلال مهاجمان گلزنى مثل برهانى واكبرپور دارد. در استقلال حتى به فرهاد مجيدى كه كاپيتان تيم است بازى نمى رسد. عباسفرد هم كه مدام روى سكوهاست. روى اين حساب حرف مى زنيم.
    - اما من فكر نمى كنم آقاى قلعه نويى مرا براى نيمكت تيم بخواهد. من مى روم آنجا تا فيكس باشم وبراى قهرمانى استقلال گلزنى كنم اما فعلاً كه همه چيز در حد حرف و حديث است.
    • اما استقلال شمشير دو لبه است. يا به آسمان مى برد تو را و يا بر زمين مى كوبد.
    - به هرحال من براى نيمكت نشينى به استقلال نمى روم. البته بايد خودم هم آماده باشم تا مربى تيم مرا به نيمكت نچسباند.
    • كار كدام يكى از مهاجمان استقلال را مى پسندى؟
    - همه آنها عالى هستند.
    • الان كه ماشين ندارى، با چه وسيله اى بر سر تمرين حاضر مى شوى؟ آژانس يا اتوبوس؟
    - فعلاً با آژانس اما اگر همين روند جلو برود بايد پياده بروم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: برهانى فروشى نيست
    برهانى: خودم هم دوست دارم بمانم
    باشگاه استقلال تهران با پيوستن آرش برهانى به يكى از تيم هاى حاضر درليگ امارات مخالفت كرد. امير قلعه نويى به مسئولان باشگاه استقلال اعلام كرده است كه براى حضور موفقيت آميز در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا براى ترانسفر شدن برهانى به ليگ امارات مذاكره اى انجام ندهند. برهانى در اين رابطه گفت: من هم شنيده ام كه الشباب امارات براى به خدمت گرفتنم ابراز تمايل كرده است اما از آنجا كه روزهاى خوبى را در استقلال تجربه مى كنم و احساس مى كنم كه مى توانم براى تيم در بازى هاى داخلى و آسيايى مهره اى تأثيرگذار باشم، اعتراضى به تصميم قلعه نويى ندارم و اميداوارم بتوانم در ادامه رقابتها همچنان به عنوان مهاجم در خدمت تيم باشم تا از اين طريق هم در نتيجه گيرى هاى استقلال نقش داشته باشم و هم اينكه بالاخره براى ملى پوش شدن نظر مثبت على دايى را براى حضور در تيم ملى و رقابتهاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ جلب كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقى پور: با استقلال قرارداد دارم نمى خواهم جدا شوم
    ابراهيم تقى پور مدافع استقلال تهران درخصوص شايعات جدايى اش در تعطيلات نيم فصل از اين تيم گفت: با استقلال قرار داشته وبه آن پايبند هستم. وى همچنين افزود: اين شايعات اساس و پايه درستى ندارند و من نيز همچنان مثل سربازى فداكار درخدمت استقلال مى باشم. خوشبختانه شرايط خيلى خوبى درتيم استقلال دارم و با تمام توان در تمرينات استقلال حاضرم. وى در پاسخ به اين سؤال كه پس چرا كادر فنى در ديدارهاى استقلال كمتر از شما استفاده مى كند افزود: همانطور كه بيان كردم به گفته كادر فنى در تمرينات جزو بهترين ها هستم اما در عين حال به نظر كادر فنى در بستن تركيب اصلى نيز احترام مى گذارم. اين مدافع تصريح كرد: بازى در تركيب اصلى استقلال جزو افتخارات هر فوتباليستى است اما بايد به تصميم كادر فنى احترام گذاشت. تقى پور تأكيد كرد: استقلال تيم بزرگى است و درسال جارى در ۳ جام معتبر شركت دارد از اين رو با يك تركيب در هر ۳ جام نمى تواند حضور داشته باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

محمدرضا ممنون بابت اخبار.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مگر بني‌اسد دفاع آخر است كه صدايم را شنيد!

من و خاني همديگر را زديم
    ---------------------------------------------

قبل از شروع فصل و وقتي اكبرپور در دفتر روزنامه دنياي فوتبال قول داد كه در اين فصل كاپ اخلاق را بگيرد، ناخودآگاه به ياد دو فصل پيش افتاديم زماني كه در برنامه 90 با آهنگ فيلم گلادياتور سريالي از درگيري‌هاي اكبرپور با داور و بازيكنان حريف پخش شد. اما نيم‌فصل اول امسال سياوش را آرام‌تر از هميشه ديديم. او هميشه اولين بازيكني بود كه بالاي سر مصدومان حريف حاضر مي‌شد و بعد از هر خطا از طرف مقابلش دلجويي مي‌كرد. كمتر به داور هم اعتراض مي‌كرد. اما در اولين ديدار دور برگشت مقابل ابومسلم دوباره همه‌چيز به حالت قبل بازگشت. اكبرپور در زمين بسيار خشن بود. با بازيكنان حريف سر شاخ مي‌شد و حتي پس از اعتراض به داور سه كارته شد تا از ديدار مقابل داماش محروم شود، ضمن اينكه ازطرف سردار بني‌اسد مدير ابومسلم به فحاشي ناموسي به بازيكنان حريف هم محكوم شد تا وقتي با او تماس گرفتيم مانند بمب در حال انفجار باشد:«بله من قول داده بودم كه ديگر حاشيه درست نكنم! اما كاري مي‌كنند كه آدم عصباني شود. بعد هم مي‌روند براي ما مظلوم‌نمايي مي‌كنند. قبل از بازي سه روز براي ما كري مي‌خواندند كه مي‌زنيم و مي‌بريم. بعد ما رفتيم مشهد مثل همه بازي‌هاي قبلمان وقتي با ابومسلم بازي داريم به مشكل برخورديم. از همان دقيقه اول به توپ جمع كن وتماشاگر خط داده بودند.»
    وقتي قرار است اكبرپور در مورد صحبت‌هاي بني‌اسد صحبت كند، آن وقت است كه صدايش بالا مي‌رود.«متاسفم براي تك‌تك آدم‌هايي كه دم از دين مي‌زنند و اينطوري گناه خودشان را به گردن ديگران مي‌اندازند. آدم بايد يك خرده وجود و مردانگي داشته باشد. وقتي كاري مي‌كند پايش بايستد. از دقيقه يك به خواهر مرحوم طالب‌لو مادرهاي پيروز و منتظري كه فوت شدند، فحاشي مي‌كردند و كاملا مشخص بود كه خط گرفته بودند.» او در اين رابطه با تاكيد به قرآن قسم مي‌خورد:«مي‌توانيد از خود پيروز و بقيه بچه‌ها بپرسيد. حتي بعضي‌ها نمي‌خواستند به زمين بروند. پيروز مي‌گفت ديگه بازي نمي‌كنم. ما راضي‌اش كرديم كه به زمين برود. وحيد هم گفت كه تماشاگرها را به امام رضا(ع) واگذار مي‌كند. شايد باور نكنيد به‌خاطر همين مسئله ما همقسم شديم كه بازي را ببريم ديديد كه خدا هم خواست و اين اتفاق افتاد.» سردار بني‌اسد در برنامه 90 صراحتا عنوان كرد كه صداي فحاشي اكبرپور به بازيكن ابومسلم را شنيده اما اكبرپور مي‌گويد:«مگر مديرعامل تيم ابومسلم دفاع آخر بود كه صداي فحش دادن من را شنيد و قسم مي‌خورد كه من بدترين فحش‌ها را دادم؟ براي من خيلي ناراحت‌كننده است كه مديرعامل يك باشگاه قسم دروغ مي‌خورد. مي‌دانيد گاهي اوقات تيم‌ها در زمين زورشان مي‌رسد و اين كارها را انجام مي‌دهند. من به‌خاطر حرف‌هاي بني اسد او را حلال نمي‌كنم و واقعا برايش متاسفم.» با توجه به سوء سابقه سياوش در مسائل انضباطي از او سوال كرديم كه اگر اين بحث دوباره به كميته انضباطي برود! قبل از آنكه حرف ما تمام شود. اين بار اكبرپور با اطمينان خاصي صحبت مي‌كند:«از خدايم است كه بحث به كميته انضباطي برود من فيلم فحاشي تماشاگران مشهدي را دارم. چون موقعي كه فيلمبردار باشگاه در كنار زمين فيلم مي‌گرفت من به سمتش رفتم كه از اين صحنه فحاشي فيلم بگيرد. حالا اگر آقايان مدعي هستند كه من هم فحاشي كردم يا با كسي درگيري فيزيكي خارج از زمين داشتم بياورند در كميته انضباطي لب‌خواني شود. تا من خجالت بكشم مشخص شود كه چه كسي دروغ مي‌گويد و حق با كيست»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واكنش تند فتح‌الله‌زاده به مصاحبه واعظ

اعلام مواضع در روزنامه ديگران
    اميررضا واعظ‌آشتياني كلا مدير كم‌حرف و حاشيه‌گريزي است. او سعي مي‌كند كمتر حرف بزند و در عمل توان و مديريتش را به‌رخ ديگران بكشد و حتي ارتباط چندان نزديكي با برخي از روزنامه‌ها ندارد. اما مصاحبه تازه او با دنياي فوتبال حسابي بازتاب داشته و حتي برخي روزنامه‌ها هم عليه صحبت‌هاي مديرعامل اين روزهاي استقلال موضع گرفته‌اند تا جايي كه يكي از آنها با تيتر جالب‌توجهي نسبت به اين موضوع واكنش نشان داده و با جانبداري از حاجي‌فتح‌الله‌ آورده كه مديرعامل امروز استقلال نبايد با چنان لحني در مورد مديرعامل سابق اين تيم پرطرفدار حرف مي‌زده و اساسا نبايد «خبرنويس» خطابش مي‌كرده است. حاجي هم در اين‌باره مصاحبه‌هاي فراواني را با رسانه‌ها داشته تا به همه بفهماند كه واعظ نبايد اينگونه حرف مي‌زده است. او در جايي گفته: «آقاي واعظ به‌جاي آنكه در اين روزها به كارش در استقلال برسد و برود با تيمي كه من برايش بستم، كيف كند در حال به حاشيه بودن خود و تيمش است.» يا در مورد ادبيات واعظ به همه يادآور شده: «به‌هر حال ايشان تازه پا به اين عرصه گذاشته‌اند و اگر سن مديريتشان به اندازه سن مديريت من در باشگاه استقلال برسد آن وقت از مطرح‌كردن چنين مباحثي پرهيز خواهند كرد.» البته نماينده باشگاه‌ها در هيات‌رئيسه فدراسيون نكته‌اي هم را اعلام مي‌كند: «بنده تصميم داشتم در قبال اين حرف‌ها سكوت كنم اما شما نگذاشتيد.» بخشي از مصاحبه واعظ با روزنامه دنياي‌فوتبال مربوط به اعتباردادن او به استقلال به‌خاطر وزن سياسي و صنعتي‌اش است كه حاجي اينگونه پاسخش را در محافل داد: «ما در ورزش آدم سياسي كم نداريم، ايرواني، رضايي، ميرولد و آقامحمدي هستند كه ورزش را عرصه‌اي براي خدمت كردن مي‌‌دانند نه پلكاني براي ترقي.» جالب اينكه فتح‌الله‌زاده كلمه به كلمه مصاحبه را خوانده و مي‌داند چگونه پاسخ شبهات را بدهد، او درباره دست در گردن واعظ انداختن در عكس يادگاري معروف توضيح مي‌دهد: «اين بيش از هرچيز نشان‌دهنده تواضع من است. به‌هر حال من در اين عرصه پيشكسوت ايشان محسوب مي‌شوم و هميشه بزرگ‌تر بايد دست كوچك‌ترها و تازه‌واردها را بگيرد.» متوجه شديد؟ حاجي حسابي دلخور است و فعلا هم واعظ تخت گاز جلو مي‌رود. توصيه پاياني فتح‌الله‌زاده به واعظ هم خواندني است: «فقط به آقاي واعظ توصيه مي‌كنم كه زياده‌روي نكند و فعلا كيف استقلالي كه من بستم را ببرد.» اما حاجي يك نكته جالب در مصاحبه‌اش آورده و اينكه او كار روزنامه‌نگاري‌اش را از سردبيري هفته‌نامه جوانان امروز شروع كرده است، ما كه هرچه فكر كرديم نفهميديم چگونه روزنامه‌نگاري را مي‌توان از سردبيري آغاز كرد؟! البته جالب اين است كه حاجي در روزنامه خودش تا به امروز موضع‌گيري نداشته است و از طريق روزنامه‌هاي ديگر عصبانيتش را نشان داده شايد امروز در استقلال جوان واكنش مديرعامل دلخور استقلال را ببينيم؛ شايد هم نبينيم...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محمدرضا ممنون بابت اخبار.
    سلام
    مثل همیشه وظیفه ام رو انجام دادم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده: تشويق مجيدي به من انگيزه داد!

علي عليزاده بارها در مصاحبه‌هايش گفته كه او مي‌داندكه به اندازه بازيكني مثل مجيدي ميان هواداران محبوب نيست،
    جالب اينكه او در دقيقه‌اي پاس گل دوم استقلال مقابل ابومسلم را داد كه تماشاگران در مقابل اشتباهات عليزاده، مجيدي را صدا مي‌زدند:«خيلي طبيعي است كه تماشاگران فردخاصي را صدا كنند من سعي مي‌كنم كه حرفه‌اي باشم اما به هرحال تشويق آنها روي من تاثيرگذار است. البته خدا را شكر، در اين بازي انگيزه‌ام را بالا بردند و پاس گل دادم.» عليزاده ادامه مي‌دهد:«حكمت خدا اين است كه تا من مي‌آيم در زمين فيكس شوم يك اتفاقي مي‌افتد. اين‌بار هم كه سه كارته شدم، البته بايد بگويم كه شرايط ديدار با داماش ساده‌تر از ابومسلم است شايد معلوم نبود كه چمن ثامن چقدر وحشتناك است اما باران آمده بود و كاملا احساس مي‌كرديم كه در شمال بازي مي‌كنيم اما خدا خواست تا ببريم و صدرنشين شويم. حالا ديگر شك نكنيد كه قهرمانيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي : با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد
    هورا اسپرت : سرمربى تيم استقلال با اشاره به روند رو به رشد تيمش گفت : اى كاش تعطيلات ليگ پيش روى ما نبود .

قلعه نويي خاطر نشان كرد : خوشبختانه تيم ما در اين چند هفته روند رو به رشد و ايده آلى را در پيش گرفته و مطمئنا تعطيلات طولانى مدت ليگ هر تيمى را دچار مشكل مى كند.

وى ادامه داد: متاسفانه بعد از بازى با داماش تيم ما ۱۶ روز از ليگ دور خواهد بود و اين در حالى است كه به احتمال زياد چندين بازيكن خود را هم به دليل حضور در تيم ملى در اختيار نخواهيم داشت.

سرمربى استقلال تهران با اشاره به بازى تيمش مقابل ابومسلم مشهد گفت: بازى بسيار سختى بود اما مى توانستيم با گل هاى بيشترى پيروز شويم. در اين ديدار بازى فشرده اى را در مشهد شاهد بوديم و خدا را شكر مى كنم كه توانستيم به هر ۳ امتياز اين مسابقه دست پيدا كنيم.

وى ادامه داد: ابومسلم هم تيم بسيار خوب و آماده اى بود و آنان حداقل ۴۰ دقيقه فشار زيادى را به روى دروازه ما آوردند و موقعيت هايى هم داشتند. ابومسلم با رهبرى پيروانى بسيار خوب كار كرد.

وى افزود: از دقيقه ۶۰ به بعد مهاجمان ما مى توانستند گل هاى زيادى به ابومسلم بزنند اما با اشتباهاتى كه مرتكب شدند نتوانستيم بيش از ۲ گل به ابومسلم بزنيم اما به لطف خدا و با توجه به اينكه در اين بازى گل دريافت نكرديم تفاضل خود را افزايش داديم.

سرمربى تيم استقلال درباره صدرنشينى اين تيم اضافه كرد: اين تازه شروع كار است و با توجه به برنامه هايى كه براى بازى هاى آتى پيش بينى شده با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد.

قلعه نويى در پايان درباره بحث جدايى بيك زاده گفت: باشگاه راه آهن طى مكاتبه اى خواستار به خدمت گرفتن هاشم بيك زاده شده است و ما هم اين مسأله را به خود او واگذار كرديم و البته دخالتى هم در اين مورد نمى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباري امروزدر كلينيك دكتر نوروزي

مجتبي جباري امروز به منظور رسيدگي به وضعيت مصدوميت خود در كلينيك دكتر نوروزي حضور يافت.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، مجتبي جباري هافبك تيم فوتبال استقلال كه از ناحيه زانو خود دچار مصدوميت شده بود طبق اعلام قبلي پزشك تيم از ديدار مقابل داماش مي‌بايست به ميدان برود. اما اين بازيكن هنوز آمادگي حضور در ميادين را پيدا نكرده و كماكان به مداوا مشغول است.

وي امروز نيز دركلينيك دكتر نوروزي حضور يافت تا به مداواي خود بپردازد. به احتمال زياد او پس از تعطيلات مي‌تواند استقلال را در بازي ها همراهي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •