من این مودم ندارم ولی با این قیمتی که شاتل میده تو بازار مفته(دیجی دو برابر شاتل میده) ولی در کل دوستام چند تا مودم زایکسل داشتن راضی بودن . بیشتر بحث کیفیت خط مهمه تو adsl
من این مودم ندارم ولی با این قیمتی که شاتل میده تو بازار مفته(دیجی دو برابر شاتل میده) ولی در کل دوستام چند تا مودم زایکسل داشتن راضی بودن . بیشتر بحث کیفیت خط مهمه تو adsl
بسته شاتل لند رو برداشتن چیزی هم جایگزینش نکردن!![]()
7174112072 7639297126 7198812705
کد تخفیف برای کسانی که میخان شاتلی بشن![]()
دوستان شاتل تهران هنوز vdsl نداره؟
اسیاتک داره پیش ثبت نام انجام میده واسه وی دی اس ال. سنگ مفت، گنجشک مفت. شما هم یه پیش ثبت نام انجام بدید ضرری نداره.
چرا شما نمیخواید باور کنید که بلوفی حالا زده شده![]()
حالا باید دید این VDSL قیمت و حجمش چطوره وگرنه اگه حجمش پایین باشه شما بگو 10000 گیگ سرعتشه به درده عمشون میخوره
قبلا هم گفتم امکان اجرا شدنش نیست محدود به چند تا شهرک و نمادی محدود هست و بهونه های شهرداری و ...
چون اجرا نمیشه و همینطوری زرتی هست کلا دروغه بسته ای هم ندارن میگن همین بسته های adsl هست
پینگ با نت معمولی با کلود
دوست عزیز! بگرد این همه سایت که مدام مقایسه سرعت متوسط اینترنت خانگی رو می ذارن و همه نالان که سرعت پایینه. بله که ترافیک بالا خوبه ولی خیلی ها سرعت واسشون اهمیت بالاتری داره. شما بگو سرعت بالا و قیمت و ترافیک ADSL، بنظرت چند نفر مشکل سرعتشون حل میشه؟ الان خیلی ها دغدغه دارن که سرعت اپلود به 2 مگ برسه، بنظرت VDSL واسه این ها کم ارزشه؟ من می خوام ویدئوهای یوتیوب رو حداقل 1080p داشته باشم، درسته که ترجیحم تانوماست ولی در نبودش میشه با VDSL هم کنار اومد. اینترنت ADSL ولو ترافیک بالا وقتی سرعت پایینه فقط اعصاب خورد می کنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)