تقاطع حکیم چمران
XPERIA Z3
DT:drive test
اگه درست حسابی بخوان بیان بررسی کنن معمولا یکی از روش ها اینه.با 3 گوشی یا 4 گوشی و یا استفاده از 3 گوشی + مودم سیم کارت خورها + لپتاپ این گوشی ها رو به لپتاپ وصل میکنن رو گوشی ها Tems pocketنصب هست رو لپتاپ هم این برنامه نصب .شروع به رانندگی اطراف دکل و همچنین bts های اطراف که بهشون Neighbours میگن میکنن.تا سطح سیگنال اون دکل و کاوریجشو و hand over و بدست بیارن و هزاران پارامتر دیگه که بهش log میگن.تست اپلود و دانلود هم پای سایت میگیرن تا سرعت اینترنت رو بدست بیارن.همچین حالتی داره این تست ......حالا این log میره با نرم افزار Actix. آنالایز میشه و optimiser ایرانسل راهکار برای بهبود کیفیت انتن دهی و مشکلات دیده شده اتخاذ میکنه.
تقریبا همچین داستانی داره درایو تست.
البته شاید این کارشناسا با روش دیگه ای بیان و کار optimise رو براتون انجام بدن.
اگه دوستان توضیحات بیشتری دارن لطف کنن بدن که همه به دانششون افزوده بشه.
چون من خودم با این بحث ها حال میکنم و چیز زیادیم نمیدونم از تلکام ولی علاقه مندم.
فقط بحث سر بسته اینترنتی و چجوری لغوش کنم و .....اینا نباشه در کنار این صحبت ها بحث های فنی برای بالا بردن سطح دانشمون هم انجام بشه خوبه.
با تشکر از تمام دوستان
من سه ماهه سی گیگ دارم کلش فعاله و می تونم مصرف کنم
اگر بلند مدت بگیری، جدیده هم از اون موقع شروع میشه و طبیعتا باقی مونده حجم قبلی رو تا همون انقضای خودش می تونی مصرف کنی نه انقضای بسته جدید
تست 4G-LTE ایرانسل - تهران فلکه دوم صادقیه :
محتوای مخفی: سرور داخلی
محتوای مخفی: سرور باکو
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
نامردا همش تست 4g میذارن
انگار 3g جزو آدمها نیست و خز شده![]()
دوست عزیز این service mode رو چجوری میارید؟کدی میزنید یا داخل برنامه ای میرید.
به قول یکی از دوستان این کد و برنامه Network Signal info تقریبا هر صفحه داره معرفی میشه لطفا به صفحات قبلی مراجعه کنید..فقطم برای سامسونگ هست بقیه گوشی ها کدشون فرق میکنه.
من که چند صفحه قبل تست 3G هم گذاشتم![]()
من خودم network signal info. دارم.ولی اینیکه اینجا بود با این دیتیل توش نیست.من الجی G3 دارم اگه کسی کد دسترسی به service mode. برای این مدلو داره لطفا اعلام کنه.
دوستان خبری از بسته های نامحدود نشده؟؟؟؟
من خیلی وقته کلا ای دی اس ال م رو جمع کردم و همه دلخوشی م به ایرانسل بود
که اونم اینجوری کرد
خیلی وقته درست و حسابی دانلود نکردم
این اگه قراره نامحدود رو برنگردونه پس به فکر یه سرویس دهنده دیگه باشم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)