ما که مودم نگرفتیم 26گیگ هدیه گرفتیم 86 گیگ یکساله. من از وقتی که سیستم اکانتینگ 217.219.70.20:8080/http://scpluto بود از مخابرات دارم
اول نامحدود 512 - بعدا بعثت - بعد نقره ای نوروزی - بعد نقره ای+شبانه - الانم 2مگ کمپین.
ما که مودم نگرفتیم 26گیگ هدیه گرفتیم 86 گیگ یکساله. من از وقتی که سیستم اکانتینگ 217.219.70.20:8080/http://scpluto بود از مخابرات دارم
اول نامحدود 512 - بعدا بعثت - بعد نقره ای نوروزی - بعد نقره ای+شبانه - الانم 2مگ کمپین.
کسی داد نزد خوشگلم![]()
آره بابا قبل عید که من 2 مگ داشتم خیلی خوب بود واقعا کیفیت عالی سرعت بالا پینگ پایین الان دقیقا بر عکس شدن! پینگ وحشتناک قعطی زیاد سرعت پایینتر اومده وووو دیگه بیشتر از این یوزر بگیرن باید بریم کارت دیال آپ بگیریم![]()
سلام من می خوام کمپین تابستانه بگیرم فکر کنم طرح ۲مگ و۳گیگ ۱۴۰۰۰ هزار تومان رو زیاد گرفتن مردم آیا الان که این طرح فروشش زیاد بوده قطعی و کم شدن سرعت زیاد یا نه فرقی نمی کنه.به نظر شما من کدومش رو بگیرم؟؟؟
مشکل طرح نیس هر طرحی میگیری باید مشکلاتو به جون بخری مشکل سره مشترک زیاده و ساپورت افتضاح مخابرات
یه بدی داره این طرح که 1 ساله هست یعنی اگه بدتر از اینم بشه دستت به هیچ جا بند نیس یا باید بسوزی و بسازی یا ضرر کنی جمعش کنی!
Sent from my C6903 using Tapatalk
قیمتش تقریبا مناسبه ولی باید بقیه موارد مثل افت شدید سرعت در ساعات رایگان و قطعی مداوم رو هم درنظر بگیری
خونه ما با این که به مرکز مخابرات خیلی نزدیکه ولی تعجبم که چرا سرعتم در شبانه از 200 کم کم میاید رو 20![]()
پینگ رو چی میگی یه بار رو 200ه یه بار 400 من که از اخر نفهمیدم دلیلش چیه موضوع ای پی های مختلف هم رد شد!!
Sent from my C6903 using Tapatalk
این قدر نترس که کسی بیاد. اینا شب تا صبح تو رادیو تلویزیون و تو خیابون و اینا تبلیغ میکنن اگر کسی بخواد میاد با اون تبلیغات شما هم جلوشون رو نمیتونی بگیریاگه قرار باشه با اومدن نهایتن 100 نفر از این تاپیک کیفیتش افت پیدا کنه بزار بکنه
![]()
دوستان مخابرات طرح 10 مگ با شبانه داره که بشه یکماهه قرارداد بست؟اگر داره سرعت شبانش چقدره؟من منظورم این کمپینگ تجاری هستش.جریانش چیه؟
والا تا اینا می خوان یه نت مث ادم بدن ، پدر مودم هامون در میاد بس که خاموش روشن و ریست اش می کنیم !
من حتی سایت داخلی هم واسم باز نمی کرد تنها سایت ، فقط سامانه adsl بودکه شب پنج شنبه بازمیشد ! که هر بار رفرش زدن و ورود هم مگ مینداخت اما دریغ از یک سایت دیگه که بازشه !
حالا کسی خبر نداره واقعا این هاچه کا می کنن که قطع میشه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)