اولا لازم نیست به فاندر اصلی چیزی بگین چون خود خیار هستالان با چند تا فاندر صحبت کردم قراره در آینده نزدیک یک جنگ فورت بندازند اگه نتونه هماهنگی کنه خیار می شه لیدر سیلور ها
![]()
ضمن این آرش را چرا یوزر معمولی کردی الان بازم قهر می کنه می ره
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اولا لازم نیست به فاندر اصلی چیزی بگین چون خود خیار هستالان با چند تا فاندر صحبت کردم قراره در آینده نزدیک یک جنگ فورت بندازند اگه نتونه هماهنگی کنه خیار می شه لیدر سیلور ها
![]()
ضمن این آرش را چرا یوزر معمولی کردی الان بازم قهر می کنه می ره
شما خیلی کار بدی کردی بی هماهنگی منو انداختی بیرون
من کجام مشکوکه
خوبه اسم کاملا فارسیه
خوب ختما دلیل داشته که اینوایت کرده بود
اینجام![]()
آقا من مشنگ را می یارم ولی باید 2 تا لباس کار برای مشنگ بگیرم بعدش زودی میام اونجا با مشنگ خیارم که نمی تونم چون فاندر فورت سیلور است و در آینده نزدیک اگه قسمت بشه می شه فاندر کل سیلور
به به جمیع مولتی باز ها اینجا جمعه ! بابا ما که نمیخوایم ریپورت بدیم ! خب بیاین بگین این مولتی ها مال کیه بلکه استفاده هم کردیم .
به نظرم کار حاجی درست بود و اگه اون زمان که چینی ها اینهمه جاسوس بازی میکردن در جریان بودین الان حق میدادین .
این یارو می گه من خیلی وقته دارم دنبالت می کنم می بینم که خیلی زود زود لول آپ می کنی و خیلی زود زود تجربت می ره بالا ازم می پرسه چه طوری این کار را می کنی![]()
به نظرتون حالا بهش جواب بدم یا نه ؟؟؟
آخرش گفته تو حتما دارای ویتامین خیلی خوبی هستی![]()
Last edited by vitamin2002; 08-08-2009 at 23:48.
اینم مکالمم با ادمین وست که می گه شیر کردن تاکتیک دوئل خلاف قوانین نیست فقط باید دارای اینترنت مشترک نباشند یعنی با یک آی پی چند یوزر به یک نفر آتاک نده
اخه این اکانت الکی بود یهو خواستم دوباره باهاش بازی کنم بعد دیدم چه خوبه کلی باحاله این اکانتم رفتم کوروش
خودشم فاندر شهر های Oddville و دو تا شهر دیگر به قول خودشون خواهر و برادر![]()
ادمین چیه ! ادمین یعنی خدا یعنی GodMode یعنی zeusاینم مکالمم با ادمین وست که می گه شیر کردن تاکتیک دوئل خلاف قوانین نیست فقط باید دارای اینترنت مشترک نباشند یعنی با یک آی پی چند یوزر به یک نفر آتاک نده
اینا تیم پاسخگو و رسیدگی به مشکلات هستن
اینقدر تیکت نذار آخر خودتو میگیرن !
بهش بگو اگه میخواد رنک یک بشه یه کاراکتر کارگر خالص بسازه فقط هم کار کنه و در ساخت و ساز شهر نقشی نداشته باشهه خیلی زود زود لول آپ می کنی و خیلی زود زود تجربت می ره بالا![]()
Yodayar1001 را می شاسید من به نظرم این یارو را یک زمانی در میدیل دیدم بهم پیغام داده که مارکوس ( همون لیدر مشکوک ) بهم گفت که می تونم در شهر شما برای خرید ازتون اینوایت بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)