دوستان من چند روزه سرعتم افتضاحه
دیشب تا صبح فقط 100 مگ دانلود شده
توی روز هم گاهی سرعت به زیر 1 کیلوبایت میرسه و حد اکثر 90
256 محدود اندیشه خط 4
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من چند روزه سرعتم افتضاحه
دیشب تا صبح فقط 100 مگ دانلود شده
توی روز هم گاهی سرعت به زیر 1 کیلوبایت میرسه و حد اکثر 90
256 محدود اندیشه خط 4
TimeWarp
سلام دوست عزیز من 2سال مشترک اندیشه هستم.
تا 2روز پیش از سرویس نامحدود 256 استفاده میکردم (27،000) و سرعت دانلود بین 30-34.
الانم اومدم به مخابرات و سرویس 128 نامحدود گرفتم (15،000) و سرعت دانلود بازم بین 30-34 هسنش.
بالاخره 10تومن خودش 10 تومنه دیگه. چه نفعی واسه این دوستمون داره که از مخابرات طرفداری کنه ؟ بخدا ایشون هم میخوان امثال ما بهترین انتخاب رو داشته باشیم.دوست عزیز کاربر fafe5u حرف درست و حسابی رو hamed_totally گفتن . وقتی اوضاع زیر حد نرماله نباید بیخود بیایم در این تایپک و انجمن جو بدیم و دیگران رو گمراه کنیم. اگه هدفمون چیزی غیر از تبلیغات نیست همچین کاری چه معنی میده!؟مخابرات که وضع و اوضاعش مشخصه
هرکسی که باهاش کار کرده می دونه
کلا هزاران مشکل داشت و داره
Last edited by TimeWarp; 29-08-2012 at 21:33.
هر شرکتی خوبیها و بدیهائی داره و از اونجائی که هیچ شرکتی کامل نیست یوزر بر حسب نیازش انتخاب میکنه , این همه بحث و جدل واسه چیه ؟
نه دوست عزیز
ولی زیر نظر اندیشه هست چه فایده داره اندیشه چه گلی به سرمون زده که بخواد مخابرات بزنه
اندیشه هم که کلا 1 شب به بعد می پوکه
سلام
اینترنتم یک هفته ای هست ریخته به هم!
یعنی 5 دقیقه هم درست حسابی کار نمیده ! بعد از کمتر از 5 دقیقه انگار ریست میشه! ( الان که دارم اینو تایپ میکنم ریست شدناش به زیر 30 ثانیه رسیده!)
امکان داره مودمم خراب شده باشه؟ کسایی که از اندیشه سرویس گرفتن اخیرا این مشکل رو پیدا نکردن؟
چند وقت پیش گاهی چند روز بدون حتی یک قطعی یه ریز کار میکرد!
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
128 محدود مخابرات
ساعت 2:30 شب
اینجوریش رو دیگه نداشتم که شد
![]()
من اندیشم اما همچین مشکلی ندارم. یک هفته با این وضع سر کردید؟! زنگ بزنید پشتیبانیاینترنتم یک هفته ای هست ریخته به هم!اندیشه سرویس گرفتن اخیرا این مشکل رو پیدا نکردن؟
یعنی 5 دقیقه هم درست حسابی کار نمیده ! بعد از کمتر از 5 دقیقه انگار ریست میشه! ( الان که دارم اینو تایپ میکنم ریست شدناش به زیر 30 ثانیه رسیده!)
امکان داره مودمم خراب شده باشه؟ کسایی که از
اقا یه بنده خدائی جواب ما رو بده
نزدیک یه هفته اس دانلود شبانه اومده به 100 مگ
تو روزم نوسان سرعت زیادی دارم
256 محدود سرعتم بین 5 تا 90 نوسان شدید داره حتی وقتی از سایت های معتبر دانلود میکنم
زنگ میزنم اندیشه شر و ور تحویلم میده
خط 4
بعد میگن مخابرات عالیه ، حرف نداره !!!! از ساعت 9 تا الان که دارم پست میدم نتم قطعه. به پشتیبانی زنگ میزنم میگه کل نت مخابرات استان مشکل پیدا کرده. هیچ کسم جوابگو نیست.الانم با gprs اومدم.![]()
Last edited by TimeWarp; 27-08-2012 at 11:31.
مخابرات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)