تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1345 از 2014 اولاول ... 3458451245129513351341134213431344134513461347134813491355139514451845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,441 به 13,450 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در سمينار تيم‌هاي راه‌ يافته به ليگ قهرمانان آسيا شب گذشته راهي ژاپن شد.
    با تصميم داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليسر، محمود خوردبين بعنوان نماينده باشگاه پرسپوليس براي حضور در اجلاس تيم‌هاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا در سال جاري راهي ژاپن شد.
    در همين ارتباط بعدازظهر روز گذشته جلسه‌اي در دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار و پيرامون خط و مشي باشگاه توضيحاتي به محمود خوردبين داده شد كه در اجلاس مطرح كند.
    گفتني است، خوردبين سه روز در اين اجلاس شركت خواهد كرد و سپس به ايران باز مي گردد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هافبك محروم تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز راهي همدان مي شود.
    باتوجه به تاكيد افشين پيرواني مبني بر حضور تمامي بازيكنان در ديدارهاي ليگ برتر حتي در صورت محروميت، كريم باقري امروز عازم همدان خواهد شد.
    كاپيتان پرسپوليس به همراه اعضاي هيئت مديره و جدا از اعضاي تيم، امروز جمعه راهي همدان مي‌شود.
    در ديدار پرسپوليس مقابل نماينده سمنان در جام حذفي، نيكبخت واحدي با وجود دستور پيرواني براي همراهي تيم،‌ از سفر به سمنان خودداري كرد و در بازي بعدي اين تيم نيمكت نشين شد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    مصطفوي: بازيكنان پرسپوليس بايد در ضربات آخر دقت كنند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پاس همدان از تيم‌هاي پرقدرت ليگ برتر است و بازيكنان پرسپوليس براي پيروزي بايد در ضربات آخر دقت كافي داشته باشند.

داريوش مصطفوي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اميدوارم برخلاف بازي‌هاي گذشته كه با وجود فرصت‌‌هاي زيادبدشانس بوديم اين بار با استفاده از فرصت ها حريف را شكست دهيم .
    وي ادامه داد: صبح فردا به همدان خواهم رفت و از نزديك بازي را تماشا خواهم كرد. اين كار واقعا برايم سخت است. به همين دليل هميشه درورزشگاه آزادي سعي مي‌كنم مقابل رختكن پرسپوليس با صداي هواداران بازي را ببينيم نه به چشمان خود.
    مصطفوي درباره حضور محمود خوردبين در سمينار تيم‌هاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا گفت: در باشگاه تمام كارها برنامه‌ريزي شده است. در اين شرايط نمي‌توانستم پرسپوليس را تنها بگذارم و از مردي كه سال ها عمر خودش را براي پرسپوليس گذاشته است و سرپرست بسيار دلسوزي است استفاده كرديم .او نماينده من است و مطمئن باشيد در حال حاضر خودم را در اين جلسه مي‌بينم.
    وي افزود: ما همه به دنبال يك هدف هستيم و بايد آسيايي‌ها از پرسپوليس در اين فصل ترس وحشتناكي داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مسابقه بعدی:

پاس همدان و پرسپولیس
    شنبه 23/09/87 ساعت 14
    مکان : ورزشگاه قدس همدان

آخرین نتیجه : پرسپولیس 3 - پاس همدان 1

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كانون هواداران پرسپوليس :مجيد فرخزادي در گفتگويي شرکت کرده که متن آن را در زير مي خوانيد:
    * آقاي فرخزادي، لابد شما هم اين شايعه را شنيده ايد که ليدرهاي باشگاه پرسپوليس از برخي مسئولان اين باشگاه خط گرفته اند تا به مصطفوي حمله کنند. - اولا ما مسلمانيم و به يک سري مسائل سخت پايبند هستيم. احترام به حريم هر انساني چه مسلمان و چه غير مسلمان براي ما واجب است لذا براي ما اين مسائل معنايي ندارد که بخواهيم به حريم شخص ديگري توهين کنيم.

آن هايي که مي گويند هدايتي و فرخزادي به ليدرها خط مي دهند، براي انتقاد از ما راه ديگري را انتخاب کنند زيرا اين مسائل به ما نمي چسبد و هيچگاه مسلماني مان را با چنين رفتاري زيرسوال نمي بريم؛ از طرف ديگر تهمت زدن به افراد عواقب بدي خواهد داشت.

* به نظر شما روند حاکم بر روي سکوها در جريان ديدار پرسپوليس – سايپا روندي طبيعي بود؟
    - خير طبيعي نبود. بنده همان روز هم از آقاي مصطفوي حمايت کردم که البته آن حمايت به ضرر خودم هم تمام شد. بنده مي گويم کسي که مي آيد و از روي سکوها عليه پرسپوليس شعار مي دهد، به اين تيم کمک نکرده است.

* پس اين موضوع که گفته مي شود شما و هدايتي با ليدرها جلسه برگزار کرديد را تکذيب مي کنيد؟
    - ليدرهاي باشگاه فقط با آقاي مصطفوي ارتباط دارند و اين ارتباط بايد باشد و هيئت مديره چنين وظيفه اي را به مدير عامل سپرده است.

* آيا اين درست است که؛ افرادي تحت عنوان ليدر هرگاه دلشان خواست جمعيت را عليه يک فرد بسيج کنند و هر وقت هم دوست داشتند فرد ديگري را مورد تشويق قرار دهند؟
    - بنده چنين اعتقادي ندارم. من مي گويم تماشاگر خودش داراي درک و شعور است و يک نفر نمي تواند او را تحريک کند که فلاني را بکوبد و فلاني را تشويق کند.

* اما متاسفانه اين اتفاق در فوتبال ما مي افتد.
    - من با شما موافق نيستم.

* گفته مي شود که شما و هدايتي اين روز ها سخت مخالف داريوش مصطفوي جبهه گرفته ايد؟
    - اگر شما يک مدرک و سند آورديد که ما عليه ايشان موضع گرفته ايم و يا با ليدرها جلسه اي برگزار کرده ايم رسما در صداو سيما از آقاي مصطفوي عذر خواهي مي کنم . بنده پس از بازي با سايپا به آن شکل از مصطفوي حمايت کردم و همانطور که گفتم حتي به ضررم تمام شد آن وقت شما اين حرف را مي زنيد؟!

تنها كاربران ثبت نام شده ميتواند نظرات خود را ارسال نمايند.
    لطفا وارد سايت شويد و يا ثبت نام نماييد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در گفت وگو با فارس
    كريمي: اميدوارم حريفان به فكر مصدوم كردن من نباشند
    خبرگزاري فارس:بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌خطا جزيي از فوتبال است اما اميدوارم حريفان به فكر مصدوميت من نباشد.

علي كريمي در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: اولين باري است كه همراه پرسپوليس در همدانحضور خواهم يافت. در تصاوير تلويزيوني ديدم كه پاسي‌ها هواداران زيادي دارند. اين مورد در كنار جو ورزشگاه و آب وهواي همدان كار ما سخت تر مي كند.
    وي ادامه داد: مثل تمام بازي‌ها به سه امتياز فكر مي‌كنيم . به همين دليل با تلاش و انگيزه چند برابر و فراموش كردن بازي با سايپا پا به ميدان مي‌گذاريم.
    كريمي در خصوص خطاهاي زياد در بازي‌هاي ليگ برتر گفت:‌خطا جزئي از فوتبال است. من در سطح بالاي فوتبال اروپا ديده‌ام كه بعضي از خطاها بازيكنان را چند مدت خانه‌نشين مي‌كند .فقط اميدوارم خطاهايي كه روي من انجام مي‌شود به صورت عمدي و از قبل برنامه‌ريزي شده نباشد. دوست ندارم حريفان با فكر مصدوم كردن من وارد زمين شوند.
    ایراد از داوراست که به راحتی از کنار خطاها میگزرن و تو همین بازی با سایپا دیدیم که داور از کنار اون همه خطای وحشتناک براحتی گذشت
    این مشکل رونالدو هم تو منچستر داشت که با صحبت های فرگوسن با اتحادیه فوتبال انگلیس و داورا تا حدودی حل شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص شد.
    افشين پيرواني با توجه به تمرين امروز در ورزشگاه راه‌آهن تركيب احتمالي پرسپوليس را براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص كرد.
    در اين تركيب عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، نبي‌الله باقري‌ها، مازيار زارع، پژمان نوري، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و ابراهيم توره حضور دارند.
    گفتني است، امكان تغيير بين نبي‌الله باقري با سپهر حيدري و پژمان نوري با محمد منصوري وجود دارد
    بابا این بادامکی هنوز آماده نشده و بدرد نمی خوره
    مجتبی شیری هم که ته سوتی هست و همون پژمان سمت چپ بهتره

کریمم که نیستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت از ناحيه زانو بازي مقابل پاس همدان را از دست داد.
    ايوان پتروويچ هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل پيچ‌خوردگي از ناحيه زانو احساس درد شديدي داشت روز گذشته از پاي مصدومش mri گرفت.
    پس از بازبيني اين عكس مشخص شد پتروويچ بازي مقابل پاس همدان را از دست خواهد داد.
    دكتر زرينه ضمن تاييد خبر فوق گفت: مشكل پتروويچ حاد نيست. Mri او نشان داد اين بازيكن بايد چهار جلسه فيزيوتراپي كند تا به شرايط ايده‌آل برسد.
    '
    کلا پتروویچ این چند تا بازی آخر خوب کار نکرد و آزادی عمل کمی داره
    تو ابومسلم کل میانه میدان در اختیارش بود ولی اینجا به حضور کریم و کریمی و ... زیاد بازیش به چشم نمیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حرفاي حاج رضايي کلي مارو شاد کرد

2-5-3 اي که متحول کردند : بازيه کترايي و زير توپ و به پاي اين بگيره و به کله ي ديگري و سرانجام گل بشه

عجيب ترين و مسخره ترين گلهاي اين فصل رو ميشه گفت کدوم تيم زده
    حاج رضایی که همه میشناسن کدوم طرفی هستش
    اول فصل مگه نبود دفاع پرسپلیس تمسخر می کرد

راستی چرا برای بازی های استقلال علی منصریان و حاج رضایی میارن که همش تعریف و تمجید کنن ولی نوبت پرسپلیس میشه یه نفر میارن که همش انتقاد کنه؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راستی چرا برای بازی های استقلال علی منصریان و حاج رضایی میارن که همش تعریف و تمجید کنن ولی نوبت پرسپلیس میشه یه نفر میارن که همش انتقاد کنه؟؟؟؟؟؟؟
    مهم اینه که : آخر فصل قهرمانی رو دو دستی تقدیممون میکنند : راحت تر از اونچه که فکرش رو بکنین

به قول فیروز کریمی که توی جام جم میگفت 15 ثانیه ی آخر برا رها کن حیا کن هست

خلاصه اینهمه کشککی بردن و گلهای آبکی تموم میشه : تیمی که از روی فقط و فقط ارسال از جناحین به گل برسه و به راحتی گل میخوره سرانجام نا خوشایندی داره : ایشا.. ایندفعه قلعه نوعی رو ... نکنند اینایی که امروز براش هورا میکشیدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •