والا من 11 چک کردم دیدم قطع ـه /
بعد اینکه لامسب چراغ ADSL روشن بود . من فکر میکردم از مودمم هستش .
چون وصل بودیم , یهو دیدم اینترنت گوشی ( وای فای ) قطع شــــد .
کلی سر مودم بدبخت فیلم درآوردم , چون فکــر میکردم از مودمم هســــــــت .
والا من 11 چک کردم دیدم قطع ـه /
بعد اینکه لامسب چراغ ADSL روشن بود . من فکر میکردم از مودمم هستش .
چون وصل بودیم , یهو دیدم اینترنت گوشی ( وای فای ) قطع شــــد .
کلی سر مودم بدبخت فیلم درآوردم , چون فکــر میکردم از مودمم هســــــــت .
من نتم از 9 شب قاط زد فقط سایت های داخلی ir. ها باز میشد بعد امروز صبح بلند شدم دیدم هنوزم همینطوری است اومدم مودم رو یک ریست کردم دوباره کانفیگ کردم درست شد! مشکل نمیتونه از مودم باشه چون نت داشتم و سایت ها باز میشد ولی سایت های خارجی باز نمیشد با ست کردن dns هم درست نشد فگر کنم یک کرمی ریخته بودن مثل اینکه بقیه هم این مشکل رو داشتن
چه جالب عمومی بوده :/
من که مونده بودم چراغ مودمم روشن تو کانفیگش هم رفتم link رو بدون مشکل نشون میداد
Sent from my C6903 using Tapatalk
احتمالا کابل های دیتا شون قطع شده بوده , اونا هم تا رفته بودم چسب برق بگیرن و بیان چسب بزن کابل ها رو ( یعنی توفمال کنند ) واســـــــه همـــین یک چند ساعتـــی طول کشیده .
این وسط مخابرات سود کرده و هزاران کاربر ضــــرر .
یکی دیگه از خوبی های این کمپین قیمتشه
خدایشش تو ایران دیگه هیچ شرکت سرویس دهنده ای نیست که سرعت 2مگ از 1تا7 رایگان بده با قیمت ماهی 14هزار تومن
سلام من امروز هروقتدبا فیل تر شکن وصل میشم بعد از مدتی اینترنت قطع میشه ولی اگه بدون اون باشم قطع نمیشه علت چیه؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟
هر چه زودتر کمپین تابستانه ثبت نام کنید هم سرعت خوب هم قیمت و هم دانلود شبانه. وگرنه باز به دام طرح ها گلدنت دزد میوفتین![]()
باشه داد نزن دوست گلم
الان همه از شرکتای دیگه راه میفتن میان مخابرات همه ضرر میکنیم مشترک زیاد داره نیاز به تبلیغ نیس
Sent from my C6903 using Tapatalk
اینترنت دیشب قطع شد و فقط سرور داخلی وصل بود.الان هم داره همین اتفاق میفته ولی قطع و وصل میشه.وقتی هم قطع میشه فقط سرور خارجی قطع میشه.داخلی کلا وصله.معلوم نیس چ غلطی میکنن این موقع شب
با اون مودم اشغالش ....
فکر کنم تازه تو عمرت اینترنت گرفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)