12 مگ 10 گیگ. :'( . خسته شدمممممممممممممممم!!!!!
12 مگ 10 گیگ. :'( . خسته شدمممممممممممممممم!!!!!
برای من هم اضافه میشد چندوقت پیش که تست کردم. عکس هم فرستادم هیچ جوابی هم ندادن وقتی تماس گرفته بودم خودشونو میزدند به اون راه که انگار نمیدونن جریان چیه...
خدا نیامرزدتش صبابتو. دوتا شکایت در تنظیم مقررات در جریانه.
اگر ما بگذاریم رو دستش باد کنه نتی که میفروشند و نخریم که اینها اینکارها رو نمیکنند. منتها بعضیا همراهی نمیکنند و برای 5-10تومن رانژه میرن یکساله اصلا تمدید میکنند :-دی
مث خودمی 10 گیگ
20 گیگ هم بسمه شبانه
700 گیگ یک ماه ونیم
سیر سیر شدم
بدشانسی یا .....زودتر میومدی بهت میرسید ..شله؟ حلیم؟ همون که معروفتره![]()
تا عید که دوباره تعطیلیا شروع میشه![]()
ممکنه درست بشه ولی به این زودیا نه
چند روز طول کشید تا جمع آوری کنند
اینگونه که از صحبت افراد متوجه شدم اگر بخواهم تخلیه کنم حداقل یک هفته ای کار می برد چون همین طور از شرکت تماس می گیرند که از این کار منصرف کنند
پس من وقتی حدود 200 مگ داشتم درخواست تخلیه می دهم تا این یک هفته حداقل اینترنت با سرعت عصر باستان داشته باشم
نظرتان را می خواستم؟
من به شخطه یه ماه تو صف جمع آوری بودم. (با پیگیری) . اصلا دیگه جمع آوری تو کتم نمیره!! وایسادم صبح شه زنگ بزنم یوزر پس بگیرم.
اشتباه میکنی عزیز جان فضولی تو کارت نباشه اما وقتی میبینند که اینجوری با ازاد و اذیت میتونند مشتری رو از تخلیه منصرف کنند به خودشون اجازه هر جسارت و توهینی رو میدند
من پیشنهادم این هست که دوستان تخلیه کنند و موقت کارشون رو با اینترنت سیم کارتهاشون حل کنند تا خط تخلیه بشه
بی تفاوتی ما در شرایطی که همه چیز در اینترنت بر خلاف حقوق مشتری هست میتونه فاتحه ای برای مشتری های حرفه ای باشه من به خاطر خودتون خودمون و بچه هامون ازتون میخوام ساده از کنار این قضایا رد نشید
سعی کنید با اصرار بیشتر حقتون رو از حلقوم اینها بکشید بیرون یادمون نره
حق دادنی نیست گرفتنی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)