این دیگه چه وضعشه من از دیشب ساعت 11 تا همین چند دقیقه پیش اینترنتم قطع بود
دیگه شورش رو در اوردن
روزی نیست که چند ساعتی اینترنت من قطع نشه پشتیبانی هم یاد گرفته فقط بگه مشکل از منطقه شما هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این دیگه چه وضعشه من از دیشب ساعت 11 تا همین چند دقیقه پیش اینترنتم قطع بود
دیگه شورش رو در اوردن
روزی نیست که چند ساعتی اینترنت من قطع نشه پشتیبانی هم یاد گرفته فقط بگه مشکل از منطقه شما هست
بیا بالا باش بده رفتی پایین
کجا هستن دوستانی که از همارا پشتیبانی می کردن و دم از فرهنگو این جور چیزا می زدن!
دیگه پشتیبانی هم کارش شده پیچوندن لامصب دیگه مودمو کجا ببرم تا دم در بردم مستقیم وصلش کردم کم کم اگه خجالت نکشن می گن ببرید به مرکز مخابراتی مستقیم وصل کن به فیبر نوری!
سه چهار تا سرویس داریم از همه نقاط شهر همشون شبا سرعتش افتضاحه... ببین جوابایی که میدن :
-ماه رمضون هست طبیعیه( بابا سرویس من نامحدوده یعنی چی آخه! شبا تا صبح قطع دریغ از یه پینگ ساده!)
-مشکل نویز دارید شب زنگ بزنید با تیم ویور تست بشه!( آخه SNR 50 هم نویز داره!؟ من بهش می گم این شماره ها را ببین ما چند تا سرویس داریم از چن تا مرکز ولی جواب بیخودی میدن در حالی که نمیشه چند تا سرویس اونم مراکز جدا نویز داشته باشن)
-مشکل زیرساخته ( چرا فقط استان ماست)
-اصلن ما کاهش سرعت نداریم فقط خط شما مشکل داره( یعنی دروغ گویی با زبان روزه از بس بزرگه که ادم باورش میشه دوباره به دوستانم زنگ می زنم می گن به خدا ما شبا کاهش سرعت داریم)
حالا کسانی که طرف همارا را می گرفتن بیان جواب بدن که مشکل از این همه مشترکه یا از شرکت!
الان نزدیک به 24 ساعته که اینترنت ندارم
همین الان هم که اومدم با سرعت پایینتر از دیال آپ وصل شدم
پشتیبانی هم که هیچ جوابی نمیده دوستم چند خونه اونورتر با سرعت 300 تا دانلود میکنه
این مخابرات شورشو دراورده . شبها تک لینک به هیچ عنوان بالای40 نمیره . باید حداقل 7-8 تا لینک همزمان گذاشت تا با تمام پهنای باند دانلود کنه![]()
یعنی وبگردی و یوتوب و بازی انلاین کلا نمیشه و فقط باید با 7-8 تا لینک دانلود بذاریم
کدوم سایت دانلود سرور هاش داخلی هست ؟!
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 03-08-2013 at 21:10.
کلی سایت
پی سی دانلود - میهن دانلود - آسان دانلود- سافت گذر- دانلود ها -
و کلی سایت که خودم همیشه ازشون دانلود میکنم و روزهای عادی خودم 9 گیگ و جمعه ها 11.5 گیگ دانلود میکنم
کدوم سرویس؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)