خودمونیم آقا حمیدا یعنی یه روشی گفتی که اصن طرف گفت بی خیالش انقد صدا به هم بریزه تا اسپیکر بترکه
حمید جان بابا بیخیال کوتاه بیا از این روشا نگو به ما نمیسازه بابا
همون با فد و اینا پیش میریم عزیز انقد حرفه ایش نکن
Sent from my HTC One X
خودمونیم آقا حمیدا یعنی یه روشی گفتی که اصن طرف گفت بی خیالش انقد صدا به هم بریزه تا اسپیکر بترکه
حمید جان بابا بیخیال کوتاه بیا از این روشا نگو به ما نمیسازه بابا
همون با فد و اینا پیش میریم عزیز انقد حرفه ایش نکن
Sent from my HTC One X
سلام حمید جان
من فرموله کیک پنلم رو حساب کرم ببین درسته....
مکعبه مستطیله.... طول 90 سانت عرض 27 سانت ارتفاع 7 سانت... همش ضربدر هم شدش 17000 تقسیم بر 1000 شد 17 ...
حالا میشه 17 لیتر درسته... ؟
حالا میخوام sql یا zero رو با اون باند گردام که عقب دیدی میشه 4 تا باند بزارمش تو این کیک پنل... به نظرت فضا کمه...؟ مشکلی نداره که ارتفاع خیلی کمه چون تخته میچسبه به مگنت...
پسر خالم ماشینش که پرایده میخواد باند گرد ۱۳ یا ۱۶ سانتی بندازه! بودجشم تا ۱۸۰ تومنه!
شما چیو پیشنهاد میدین که آمپلی خور هم نباشه! من خودم spj-17c2 رو پیدا کردم تو نت! نظرتون دربارش چیه؟
برا در جلو میخواد! ۱۶ جا میشه؟ ارزون ترین کیک پنل چند درمیاد؟؟؟
ممنون میشم پاسخاتونو بشنوم!![]()
سلام عزیز
برای جلو 10 سانت میشه گذاشت
البته 13 هم میشه که برشکاری میخواد....
کیک پنل هم از 70 ت دست دوم به بالا هست....
البته اگه پرایدشون از این در جدیدا باشه اصلا کیک نمیخوره
مگر اینکه رودری رو یه قسمتیشو برش بدید...
سلام به همه دوستان
یه امپلی mafco m42 رسیده بهم میخواستم یه باند معرفی کنین که با این مچ بشه حدود 250 هزار و بیس نرم و مشتی داشته باشه
ممنون.
سلام
یه سوال از خدمت دوتان دارم.
ضبط مگان که فقط audio پخش می کنه رو از چه راهی می شه به mp3player یا iphone یا کلا خروجی audio گوشی های دیگه وصل کرد؟! یا به flash ؟! جلوش خروجی هیچی نداره فقط cd می خوره اونم فقط audio ! ولی اینکه پشتش چه سوکتهایی رو داره نمی دونم!
یکی از دوستان برای 206 سوکت چنجر رو به aux تبدیل کرده بود و راخت استفاده می کرد. برای این ضبط هم می شه؟! اگر می شه چجوری؟!
دوستانی که مگان دارند یا داشتند یا بلدند چیکار کنم یه راهنمایی کنند و سرنخ بدند و جوانی را از دو تا کیف پر آهنگ تو ماشین نجات بدند!![]()
سلام دوستان، من حدود 2 سال پیش یه جفت باند مدل MB 6901 خریدم که PEAK باندا رو 650 و RMS رو 150 وات زده، پخش ال جی هست که خروجی امپ نداره، صدا که بیشتر از 20 میشه کلا میریزه به هم، حالا سوالم اینه که ارزش داره واسه این باندا پخش رو عوض کنم و یه امپ بزارم عایا ؟! این RMS که زده واقعی هست یا همین طور الکی زدن پشتش ؟ اخه باندا رو اون موقع 30 تومن خریدم !!
سلام بزرگ ما هستی ابی جان.
چرا همانطور که اسی خان فرمودن با پخش هم میشه. اگر دامنه فرکانسیش کافی باشه.خازنها خیلی هزینه ندارن.طریقه نصبش هم راحته.دو تا پایه داره که یکیش به سیمی که از آمپلیفایر آمده نصب میشه و اون یکی به پایه اسپیکر.کدنس هم بد نیست.
من کوچیک شما هستم.
اگر اندازه های داخلی رو اندازه گرفتی بله درسته.
در مورد نصب کامپ دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم کافی باشه.ولی اون اسپیکرهای خودت رو دیگه نباید بزاری. فقط یک جفت کامپوننت. صدا خراب میشه.
ارتفاع هم باید یک سانت از انتهای مگنت فاصله داشته باشه.
ebi1952 جان من مدل هایه کدنس رو میشناسم خواستی بگو راهنمایی میکنم....
ممنون میشم از شما اگر نوعی رو معرفی کنید که جای فابریکی جلو پراید (10 سانتی) راحت جا بخوره و بدون امپلی هم صدای خوبی بده.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)