اگر در آینده قصد خرید لنز ، فلاش، صرف وقت برای یاد گیری نرم افزارهای عکاسی و یادگیری عکاسی ندارین خرید DSLR کاملا اشتباه هست
عکاس خوب میتونه با دوربین 200 تومنی عکسی بگیره که آماتور با دوربین چند میلیونی هم نمیتونه همچین عکسی بگیره!
اگر در آینده قصد خرید لنز ، فلاش، صرف وقت برای یاد گیری نرم افزارهای عکاسی و یادگیری عکاسی ندارین خرید DSLR کاملا اشتباه هست
عکاس خوب میتونه با دوربین 200 تومنی عکسی بگیره که آماتور با دوربین چند میلیونی هم نمیتونه همچین عکسی بگیره!
حرف شما تا یه حدی درسته ولی محدودیت دوربین خیلی تاثیر داره دوربینای ارزون اکثرا بدون فلش کیفیت خیلی بدی دارن نویز بالا به وجود میاد و رنگا از واقعیت دور میشن.
پس بهتره به همون 300 فکر کنید
IXUS 115 هم هست که بیشتر فیلم بهتری داره تا عکس خوب کلا چون IXUS 115 جدید تره یه سری امکانات بیشتر هم داره
مهم ترین تفاوت 300 با بیشتر دوربین ها اینه که لنز بسیار سریعی داره ( F2.0) که عکاسی رو توی جاهای کم نور عالی میکنه خیلی عالی
ممنون از دوستان.والا من الان خودم یدونه کانن دیجیتال ارزون دارم چند سال پیش خریدم 300 تومن 6 مگاپیکسل هستش والان دیگه خوب کار نمیکنه برای همین می خوام یه دوربین dslr بگیرم که واقعا عالی باشه...الان یدونه canon eos 300 دارم فیلم میخوره واقعا دوربین خوبی هستش فقط حیف دیجیتال نیست...
دوستان من برای همین دوربینم قبلا یه لنز و فلش گرفته بودم حالا می خوام بدونم اونا به این DSLR های دیجیتال جدید میخورن؟؟
ذهنتون رو از محدودیت تجهیزات آزاد کنین
برای یه آماتور یه سوپرزوم خیلی خیلی بهتر از دوربینی مثل D4 هست!!!
شرط میبندم اگه قیمتشون رو ندونه از ظاهر که بگذریم میگه سوپرزوم بهتره!!!
بشدت موافقم![]()
قیمت جدید sony nex 3d
بین Samsung ST88 و Canon PowerShot A3300 IS کدوم رو پیشنهاد می کنید
زوم برام مهم نیست. کیفیت عکس مهم هست و همچنین توی نور کم بهترین عملکرد رو داشته باشه
شما چقدر بودجه دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)