تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1344 از 2014 اولاول ... 3448441244129413341340134113421343134413451346134713481354139414441844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,431 به 13,440 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط aluminum [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بحران در بازی پاس: کریم 3اخطاره، ایوان مصدوم

كانون هواداران پرسپوليس :‌ ايوان پتروويچ يكى از مهره هاى دونده و تاثيرگذار پرسپوليس است كه در موفقيت هاى اين تيم نقش كليدى دارد. اما در شرايطى كه پرسپوليس كريم باقرى را به دليل سه اخطاره بودن از دست داده حضور ايوان هم در بازى با پاس قطعى نيست! دكتر زرينه معتقد است چون زانوى ايوان پيچ خورده پس بايد حتما mri بيگرد تا همه چيز به صورت شفاف مشخص شود. به همين دليل هم او ديروز بعد از ظهر برنامه فيزيوتراپى داشت و تا نرسيدن جواب mri حضور ايوان در بازى با پاس در هاله اى از ابهام است!
    از اين بد بياريا تيمهاي ديگه هم ميارن

راستي تيمي که از رشت بخوره ....

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فعلا همه چيز به نفع ماست : تا اين لحظه با اين نتايجي که تيمهاي ديگه بدست ميارن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پيام هم سپاهان رو تا حالا زده

ايشا... پاس رو ميزنيم با همه ي اين بد شانسيها

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حرفاي حاج رضايي کلي مارو شاد کرد

2-5-3 اي که متحول کردند : بازيه کترايي و زير توپ و به پاي اين بگيره و به کله ي ديگري و سرانجام گل بشه

عجيب ترين و مسخره ترين گلهاي اين فصل رو ميشه گفت کدوم تيم زده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص شد.
    افشين پيرواني با توجه به تمرين امروز در ورزشگاه راه‌آهن تركيب احتمالي پرسپوليس را براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص كرد.
    در اين تركيب عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، نبي‌الله باقري‌ها، مازيار زارع، پژمان نوري، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و ابراهيم توره حضور دارند.
    گفتني است، امكان تغيير بين نبي‌الله باقري با سپهر حيدري و پژمان نوري با محمد منصوري وجود دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت از ناحيه زانو بازي مقابل پاس همدان را از دست داد.
    ايوان پتروويچ هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل پيچ‌خوردگي از ناحيه زانو احساس درد شديدي داشت روز گذشته از پاي مصدومش mri گرفت.
    پس از بازبيني اين عكس مشخص شد پتروويچ بازي مقابل پاس همدان را از دست خواهد داد.
    دكتر زرينه ضمن تاييد خبر فوق گفت: مشكل پتروويچ حاد نيست. Mri او نشان داد اين بازيكن بايد چهار جلسه فيزيوتراپي كند تا به شرايط ايده‌آل برسد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هیچگاه از تاکتیک پرسپولیس انتقاد نکردم/ نیاز باشد شفاف سازی می کنمهافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران خبرهای مربوط به نارضایتی اش از تاکتیک این تیم را تکذیب کرد و گفت: اگر بخواهم از موضوعی انتقاد کنم آن را بصورت شفاف اعلام خواهم کرد.به گزارش خبرنگار مهر، پس از تساوی تیم های فوتبال پرسپولیس و سایپا نقل قول هایی از علی کریمی در یکی از رسانه های ورزشی مبنی بر انتقاد وی از تاکتکی تیم پرسپولیس منتشر شده بود که باعث دلخوری هافبک میانی سرخپوشان شده است.
    علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تکذیب این اخبار گفت: پس از این دیدار اخباری به نقل از من منتشر شده است که در اقدامی جالب و تاسف بار با اضافه کردن عناوینی مثل" شنیده می شود" و یا " گفته می شود" سعی در برهم زدن آرامش پرسپولیس و ایجاد اختلاف بین من و کادر فنی کردهاند.
    کریمی ادامه داد: اگر بخواهم موردی را بیان کنم آن را در گفتگو با خبرگزاری ها یا رسانه ها بصورت شفاف مطرح می کنم و نیازی نیست این مسائل را به دوستانم بگویم یا از رقم قراردادم و سیستم تیم به آنها گلایه کنم.
    هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران همچنین تاکید کرد: من پس از دیدار با سایپا به خاطر کار شخصی مهمی که داشتم با اجازه کادر فنی خیلی زود ورزشگاه را ترک کردم و در رختکن یا جاهای دیگر هیچ صحبتی در مورد تاکتیک تیم یا نوع بازی بازیکنان بیان نکردم و نمی دانم این روزنامه با چه هدفی چنین اخبار کذیب را منتشر می کند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    عابدزاده:‌ خدا را شكر مي‌كنم كه باز هم به ياد من افتادند
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ از تمام مسوولان تشكر مي‌كنم كه پس از مدت‌ها به يادشان افتاد احمدرضا عابدزاده‌ نيز وجود دارد.

احمد رضا عابدزاده درباره حضورش در بازي بين دو تيم منتخب سرخابي و ليگ برتر عنوان كرد: خدا را شكر مي‌كنم پس از اينكه سال‌ها عابدزاده فراموش شد باز هم آقايان به ياد من افتادند. هزاران مشكل داشتم اما هيچ كس به آنها رسيدگي نمي كرد. ولي حالا با لطف داريوش مصطفوي، افشين قطبي و افشين پيرواني موفق شدم دوباره در خدمت پرسپوليس باشم تا همه به ياد من بيفتند.
    وي افزود:دوري از فوتبال براي من بسيار سخت بود ولي با حمايت مصطفوي دوباره برگشتم و خيلي از چيزها را به او مديونم.
    وي ادامه داد: با تمام قدرت درون دروازه تيم منتخب سرخابي قرار مي‌گيرم و سعي مي‌كنم مانند روزهاي درخشانم از دروازه تيم سرخابي دفاع كنم.
    عابدزاده درباره شرايط دروازه بانان پرسپوليس گفت: از عملكرد حقيقي راضي هستم .او در هر بازي در حال بهتر شدن است و مطمئن هستم به مرور زمان مي تواند جايگاه بزرگي در پرسپوليس و ايران به خود اختصاص دهد. .البته هرگز نبايد از جواني مانند الياسي گذشت كه حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد.
    عابدزاده اظهار داشت: مي‌توانستيم سايپا را ببريم اما اين بازي را بايد فراموش كنيم و به فكر بازي هاي آينده باشيم. هنوز بازي هاي زيادي تا انتهاي فصل مانده و نوبت پرسپوليس هم خواهد رسيد كه به صدر جدول برود
    وي در خصوص خوشحاليش پس از زدن گل خاطر نشان كرد: وقتي پرسپوليس گل مي‌زند انگار دنيا را به من مي دهند چون شادي هزاران نفر بر روي سكوها را مي‌بينيم .به همين دليل از خودم بي خود مي‌شوم و سعي مي‌كنم شاديم را با ساير بازيكنان تقسيم كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    نوري: اميدوارم به من فرصت بازي داده شود
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي حضور مجدد در تركيب پرسپوليس لحظه‌شماري مي‌كنم و اميدوارم به من دوباره فرصت داده شود.

پژمان نوري در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پاس همدان تيم سختي است و ما بايد در شهري بازي كنيم كه هوادارانش تيم خود را بسيار دوست دارند و شايد عرصه براي ما تنگ شود.
    وي افزود: در هفته جاري و پس از مسائل بوجود آمده سعي كردم زياد مصاحبه نكنم چون هرگز دوست ندارم تيم محبوبم وارد حاشيه شود.
    نوري ادامه داد: تمرينات خوبي را در هفته جاري سپري كردم و اميدوارم كادر فني به من فرصت بازي را بدهد .
    نوري خاطرنشان كرد: اميدوارم به 3 امتياز بازي برسيم چون ديگر جاي اشتباه نداريم. در نيم فصل دوم حتي فكر از دست دادن يك امتياز هم نبايد باشيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت وگو با فارس
    كريمي: اميدوارم حريفان به فكر مصدوم كردن من نباشند
    خبرگزاري فارس:بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌خطا جزيي از فوتبال است اما اميدوارم حريفان به فكر مصدوميت من نباشد.

علي كريمي در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: اولين باري است كه همراه پرسپوليس در همدانحضور خواهم يافت. در تصاوير تلويزيوني ديدم كه پاسي‌ها هواداران زيادي دارند. اين مورد در كنار جو ورزشگاه و آب وهواي همدان كار ما سخت تر مي كند.
    وي ادامه داد: مثل تمام بازي‌ها به سه امتياز فكر مي‌كنيم . به همين دليل با تلاش و انگيزه چند برابر و فراموش كردن بازي با سايپا پا به ميدان مي‌گذاريم.
    كريمي در خصوص خطاهاي زياد در بازي‌هاي ليگ برتر گفت:‌خطا جزئي از فوتبال است. من در سطح بالاي فوتبال اروپا ديده‌ام كه بعضي از خطاها بازيكنان را چند مدت خانه‌نشين مي‌كند .فقط اميدوارم خطاهايي كه روي من انجام مي‌شود به صورت عمدي و از قبل برنامه‌ريزي شده نباشد. دوست ندارم حريفان با فكر مصدوم كردن من وارد زمين شوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •